A+ A-

Nyári éjszakák

22 éves koromig egy kollégiumba éltem. Eddig nem igazán volt komoly kapcsolatom lányokkal. Ha középiskolában jártam is valakivel, inkább csak jó barátok voltunk. Ezek a lányok nagyon szépek és csinosak voltak, én pedig túl félénk, hogy kezdeményezzek. Teltek-múltak az iskolai évek, és eldöntöttem, kollégiumba kell mennem, ha folytatni akarom a tanulmányaimat az egyetemen.
Amikor nyár elején a kollégiumba költöztem, megismerkedtem egy Elaine nevű lánnyal. Egy nap délután négy órakor, sírt, mert elfelejtkeztem a találkozónkról. A hisztije miatt úgy döntöttem, ha találok egy másik lányt, elhagyom. Igazán meglepődtem, amikor pár nappal később közölte velem, szokott látni a parkban, ha más lánnyal találkozom. Ez még nem lett volna magában meglepő, de közölte azt is, talált magának egy másik fiút, aki száz mérföldre lakik innen, hozzá költözik, mert abban a városban sokkal több a lehetősége. Ekkor már tényleg megalázva éreztem magam, erre nem számítottam. Azért nem tört össze a szívem. Csak a férfiúi hiúságomat sértette, mert eddig egy lány se hagyott el engem.
Az iskola messze volt a városunktól, ezért nyáron is a kollégiumba maradtam, több társammal együtt. Ilyenkor volt lehetőségünk arra, hogy jobban megismerjük egymást. Így történt ez Jenivel is, aki velem egy osztályba tanult. Teljesen megbabonázott, és egy nyár alatt több alakult ki köztünk, mint barátság.
Szerelmet vallottam neki, még sem mertem meg tenni az első lépést, pedig számtalan lehetőségünk adódott. Egy nap megunta ezt, valószínűleg értette a félénkségem okát is, ezért kezébe vette az irányítást. Tudta mit kell tennie. Hanyatt feküdt félmeztelenül, engem magára húzott, és a péniszemet kiszabadította, majd a gyönyörű, kerek mellei közé tette. A férfiasságomhoz dörzsölődött, nem sokára pedig elmentem. Zavarban éreztem magam, de ő ebben is segített, mintha mi sem történt volna, folytatta azt, amit elkezdett. A kezei, és a forró nyári éjszaka fokozatosan felkorbácsolta a vágyaimat. Az izgalom pedig ezt is betetőzte, hiszen, még nem voltunk nagy korúak, és féltünk, valaki megzavar bennünket. Szerda éjszaka volt, reméltük, hogy a homokos tengerparton nem akar senki sétálni.
A keze lehámozta rólam az ingemet, én pedig a szoknyáját, és a bugyiját. Meztelenül feküdtünk egymás mellet, bár már szinte teljesen feloldódtam, mégsem tudtam igazán, mit kell tennem. Ő ebben is segítőkész volt, vezette a kezemet oda, ahol szeretné, ha simogatnám. Először a melléhez tette a kezem, majd a fejemet is oda tolta. Az egyik kezemmel simogattam, a nyelvemmel pedig a mellbimbóját izgattam. Lihegett az élvezettől, kéjes hangjától már teljesen elvesztettem a gátlásaimat, és merészebb vizekre eveztem. Végig csókoltam a testét, és a lába között időztem. Meglepődtem saját magamon, de kívántam a testét. A nyelvem egyre mélyebbre hatolt, a csiklójával játszadoztam. Jeni nem volt egy picit sem szégyenlős, hangot adott örömének, amit okoztam neki. Időközben rá néztem, a szeme zárva volt, teljesen átadta magát a gyönyörnek. A játékomba besegített néhány fűszál is, ami a combjait cirógatta. Hirtelen felült és mélyen a szemembe nézve a férfiasságomat simogatta. Előbb óvatosan, majd egyre hevesebben húzogatta kezét fel-alá. Elém térdelt, s csókokkal borított el ott, ahol eddig a kezével szórakoztatott. Fantasztikus élmény részese lettem. Álmomba sem képzeltem volna, hogy egyszer ilyet átélhetek. Vele ellentétben a szemem nyitva volt, nem értem be az érzéssel, látni is akartam, mit művel velem ez csodálatos domina. A szájába szinte eltűnt a férfiasságom. Egyszer csak abba hagyta, és így szólt:
- Suttogd a nevemet!
Hangja erőteljes volt, mégis megkönnyebbülten éreztem magam, mert eddig nem mertem hangot adni, féltem, elrontok valamit. Újra belekezdett abba, amit az imént felfüggesztett. Most már nem kellett biztatnia, teljesen úrrá lett rajtam a vágy, és megfeledkezve a szabad égboltról, egyre hangosabban lihegtem.
- Jeni, csodás vagy. Oh, csináld még!
Láthatólag tettszett neki az utasításom, hiszen még jobban bele élte magát. Amikor már éreztem, nem bírom tovább, lefektettem, majd belehatoltam. Nem éreztem semmi ellenállást, elég nedves volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.18 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2018. 09. 2. vasárnap 04:47
Átlagos,de szépen van megírva.
#3 zsuzsika 2015. 01. 3. szombat 08:09
Elmegy.
#2 sztbali 2014. 09. 24. szerda 17:24
Átlagos.
#1 Törté-Net 2003. 12. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?