A+ A-

Csak a szexról szólt...

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Alig tudtunk valamit a másikról. Mivel csak a szexről szólt a kapcsolatunk, nem beszéltünk róla senkinek. Mindkettőnknek meg volt a saját privát élete, és a másiknak ebbe nem volt belelátása.
Péntek volt, és mindketten buliba voltunk hivatalosak - bár ezt akkor még nem tudtuk. Őt a barátai hívták, engem egy kedves ismerősöm. Egész délelőtt be voltam zsongva, alig vártam egyrészt, hogy láthassam, aki a buliba hívott, annyi megbeszélnivalónk volt, másrészt pedig sok jót hallottam a társaságról, meg akartam végre ismerni őket. Hamarabb leléptem a munkahelyemről. Hazamentem, forró vizet engedtem a kádba, melybe illóolajat csöppentettem. Beraktam a kedvenc CD-met, gyertyát gyújtottam, besötétítettem és elmerültem az illatos vízben. Miután teljesen ellazultam (és már a víz is kezdett kihűli), kikászálódtam a kádból és belebújtam a fürdőköpenyembe. Beszárítottam a hajamat, és elővettem a szekrényből egyik vadító ruhámat. Felöltöztem, diszkréten kisminkeltem magam. Ránéztem az órára: ideje volna indulni. Míg megérkezett a taxi, még ettem pár falatot, majd 9 óra körül érkeztem a buliba.
Már mikor beléptem a lakásba, éreztem, hogy milyen jó hangulat uralkodik, nem fogok csalódni: kellemes éjszakának nézek elébe. Halkan szólt a zene, még néhány gyertya is égett. A földön ülve beszélgettek. Én is közéjük telepedtem és bekapcsolódtam a beszélgetésbe. Tudtam, hogy még várunk valakit, ugyanis ismerősöm említette, hogy jön egy pasi, akinek be akar mutatni. Megijedtem, mikor ebbe a békés nyugalomba hirtelen belehasított a csengőszó. Mikor pedig megláttam, hogy ki áll az ajtóban és összevillant a tekintetünk, megborzongtam. Te voltál. Szinte mindenkit ismertél már, úgyhogy a házigazda hozzám vezetett és bemutatott. Alig mertem megfogni a kezed, hisz tudom, milyen hatással vagy rám, de ezt nem mutathattam ki. Rajtad is láttam a meglepetést. Visszaültem a szőnyegre, te pedig mellém telepedtél. Igyekeztünk fesztelenül társalogni, miközben alig vártuk, hogy végre leléphessünk és kettesben maradhassunk. Persze igyekeztünk mindketten úgy helyezkedni, hogy legalább a lábunk vagy a felkarunk összeérjen. Diszkréten simogattad a karom. Úgy, hogy senki nem láthatta, de tisztában voltam vele, hogy mit jelent.
Kimentem a konyhába egy pohár vizet inni, te valamilyen indokkal utánam jöttél. Gyengéden megcsókoltál és a fülembe súgtad, hogy szökjünk meg innen. Mondtam, legalább az éjfélt várjuk meg, különben túl feltűnőek leszünk.
Egy óra magasságában fáradtságra hivatkozva készülődni kezdtem. Épp taxit akartam hívni, mikor azt mondtad, másnap valami tárgyalás miatt korán kell kelned, kocsival vagy, szívesen hazaviszel. Elbúcsúztunk, és már a liftben vadul csókoltuk egymást. Az irányt a te lakásod felé vettük, de nem bántam. Közelebb volt, és nagyon barátságos agglegény-lakásban laksz. A kocsiban is alig bírtam magammal: a tarkódat simogattam, a combodat karcoltam a körmömmel a ruhán át. Kéjesen felsóhajtottál, de a következő pillanatban erőteljesen eltoltad magadtól kezemet és még inkább a gázra léptél.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2018. 09. 2. vasárnap 04:43
Szenvedélyes,de kevés.
#4 sztbali 2018. 04. 15. vasárnap 10:06
Jó kis írás
#3 papi 2014. 03. 5. szerda 05:03
Nem rossz
#2 v-ir-a 2013. 06. 3. hétfő 23:52
nagyon lendületes írás, tele szenvedéllyel....
#1 Törté-Net 2003. 12. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?