A+ A-

Találkozás

Izgatott volt. " Mikor jön már?"-gondolta. Nagyon türelmetlen volt. Legalább három napja nem látta, ezalatt csak telefonon és sms-ben érintkeztek. Ez pedig kevés volt mindkettőjüknek. Bár az sms-ekből olyan szenvedély áradt, hogy a mobil képernyője majd kiégett, ez csak arra volt jó, hogy méginkább kiéhezetten várják ezt a pillanatot.
Csöngettek. Megjött!
Rohant, szinte repült az ajtóhoz és kitárta, hogy lássa végre.
A fiú a küszöbön láthatóan hasonló állapotban volt, mint ő. A szemekből áradó tűz szinte felperzselt körülöttük mindent. Azt még észlelte, hogy a fiú kezében virág van de azt már nem látta milyen, mert egyszercsak egy kar ragadta meg derekát, és a fiú magához rántotta. Nem kellett sokat küzdenie. A virág repült. A két test olyan erővel szorult össze, hogy kipréselték a levegőt egymásból. A két kiéhezett száj egymásra talált. Olyan szenvedéllyel csókolták egymást, hogy fogaik összekoccantak, de talán észre sem vették. A fiú lábával berúgta az ajtót maga mögött. Ettől a mozgástól tántorogni kezdtek, egész a konyhapultig, egy pillanatra sem hagyva abba a csókokat és egymás ölelését, simogatását. A fiú nekiszorította a lányt a pultnak, itt egy pillanatra szétváltak, és a két szempár összekapcsolódott. Szemeikben tűz villant, az ajkuk égett és égetett, de ez nem elemésztő lángolás volt, hanem éltető, vágykeltő , vagy inkább csak fokozó, hiszen kelteni nem kellett semmit. A harapások sem voltak ártalmasak, hiszen az esetleges kis fájdalmak csak arra voltak jók, hogy fokozzák a gyönyört, mindkettőjükét.
A fiú nyelve ezután a lány nyakán kezdett cirkálni, kéjes sóhajokat váltva ki ezzel a lányból.
Mikor a nyelv beletalált a fülbe, a lány úgy érezte mintha áramot vezettek volna bele, testén ősi eredetű borzongás futott át, és a maradék önkontrollját is elvesztette. Keze a fiú nadrágján kezdett matatni, és azonnal sikerült kiszabadítani, amit keresett. Nem törődve a fiú -nem túl meggyőző- tiltakozásával, kezébe -inkább szájába- vette "a dolgok irányítását". A hímvessző már teljesen nedves volt saját nedveitől, így egyszerűen csak hátrahúzta az előbőrt, és eltüntetett egy jó darabot a szájában a szerszámból, majd ajkait szorosra vonta körülötte és úgy húzta vissza. Amit közben hallott, elégedettséggel töltötte el. A fiú kéjesen nyögdécselt és a lány fejét simogatta, mert a látvány, ahogy a lány szájában ki-be mozogni látta szerszámát, több volt, mint izgató. Annyira, hogy kis idő múlva kénytelen volt a lányt némi szelíd "erőszakkal" rávenni, hogy hagyja abba, mert "különben túl hamar vége lesz". Felemelte magához a lányt és újra megcsókolta, érezve benne a saját ízét, ami régen zavarta volna, de mióta ezt a lányt megismerte, sok minden megváltozott.
Átkarolta a lányt és felültette a pultra, majd nemes egyszerűséggel letépte a lány topját, és birtokba vette melleit. Előbb csak kezével szorította meg -egyáltalán nem gyengéden. A lányban bennszorult a levegő a kéjérzéstől, hátmég mikor apró harapásokat érzett mellbimbóján. "Aaahhh!" szakadt fel belőle nem először, és nem utoljára. Kezek simították derekát, egy nyelv kalandozott végig a melleitől a köldökéig, aztán egy tenyér megemelte fenekét, a másik pedig lerántotta róla a könnyű vászonnadrágot. A fiú nem vesződött a bugyival egyszerűen félrehajtotta azt, és végre megcsókolhatta azt a pontot, amire annyira vágyott már. Félrehúzta a nagyajkakat és hosszú nyelvescsókot váltott a csiklóval, extázisba kergetve a lányt. A lány nagyot kiáltva élvezett el, boldog örömet okozva ezzel a fiúnak, egyben arra sarkallva őt, hogy még csinálja ezt párszor, annyira szép látvány volt a lány az orgazmus pillanataiban, ahogy átszellemült arccal egyenesen a szemébe nézett, miközben a csúcsra ért. A fiú úgy ítélte meg, eljött az idő másféle örömszerzésre. Felállt és merev szerszámát lány csöpögésig nedves puncijába nyomta. A lány hangja elcsuklott, ahogy beléhatoltak és csak kevés lökés kellett az első orgazmushoz. Egy hangos "Basszus!" kiáltás szakadt ki belőle és körmét belemélyesztette a fiú hátába.
Ő közben a lány mellét szorongatta, csípkedte a mellbimbókat, ezzel is fokozva a kéjt, ezalatt megbűvölve meredt arra a pontra ahol testük összekapcsolódott.
Lenyűgözte, ahogy a fasz tövig merül a pinában, majd szinte teljesen kihátrál belőle, és mindez újra meg újra a lány több orgazmusán keresztül, mígnem érezte, hogy eljött a pillanat, amikor nem fogja tovább bírni. A lány éppen egy újabb csúcs után volt, mikor érezte, mindjárt felrobban. A lány is megérezte mi fog következni, észrevette a változást, ahogy hangosabb és szaporább lett a fiú lihegése. A fiú hirtelen kirántotta farkát a lányból és forró ondót fröccsentett a lány hasára és melleire, miközben artikulálatlan hangok hagyták el torkát, és görcsbe rándult a teste. A lány beleérintette ujját a sűrű meleg folyadékba ami testén remegett és szájába vette ujját megízlelve szerelme magját, majd ráhajolt a fiú farkára és lenyalogatta a maradékot róla, ő ezután magához ölelte a lányt,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.36 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 12. 27. szombat 08:19
Jó.
#3 listike 2014. 10. 22. szerda 13:47
Aranyos.
#2 papi 2014. 04. 14. hétfő 02:50
Nem rossz
#1 Törté-Net 2003. 12. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?