A+ A-

Kata

Kivettem a vázából azt a vörös rózsaszálat, amit még délután vettem a virágboltban, és elindultam otthonról. A szívem egy kissé gyorsabban kalapált a szokottnál, ami nem csoda, hiszen izgultam a régen várt viszontlátás miatt. Katával a Déli pályaudvar kerengőjébe beszéltük meg a randit, hiszem ez közel esett mindkettőnkhöz, az én lakásom néhány száz méterre van innen. Én pontosan érkeztem, de tudtam, hogy Ő késni fog, de nem aggódtam emiatt, a lányoknál tíz perc szinte már kötelező. Bár általában elég türelmes ember vagyok, most nehezen türtőztettem magam. Tudtam, hogy hamarosan megérkezik, de egyre nyugtalanabb voltam. Mind gyakrabban nézegettem az órámat, és nyújtott nyakkal pásztáztam a környéket, hátha végre megpillantom. Már éppen azon voltam, hogy felhívom, amikor ismerős kuncogásra figyeltem fel a hátam mögül. Meglepetten, hirtelen pördültem meg, mivel nem számítottam arra, hogy nem a szokott irányból fog érkezni. Ahogy megpillantottam, semmivé lett az elmúlt napok, hetek vágyakozással teli kínja és a várakozással telt percek miatt kezdődő türelmetlenség és bosszúság, mert ez a látvány mindent megért.
Kata csillogó, meleg tekintettel nézett rám, és halkan csak ennyit mondott: - Szia...! Eszméletlenül jól nézett ki. Hiába öltözött a hideg miatt vastagon, rétegesen, nagyon jól látszott rajta, hogy micsoda bomba nő. Fekete bőrcsizmát viselt, fölötte szűk farmert, egy vastag télikabátot, ami azért sejtetni engedte nőies domborulatait, és egy csíkos sálat a kívánatos nyaka körül. Az örömtől nem is nagyon tudtam megszólalni, helyette inkább kezemben a rózsával némán, mosolyogva, jó szorosan és hosszan magamhoz öleltem, hogy érezzem a mennyei illatát, és a testének melegét. Jó volt viszontlátni, és tudtam, hogy Ő is vágyik rám. Egy kissé kibontakoztunk egymás öleléséből, de csak azért, hogy ajkaink egy forró csókban forrjanak össze. A szája is nagyon kívánatos és érzéki volt, lágy és puha csókja felcsigázott. Ahogy a nyelveink összefonódtak, egy pillanatra szinte úgy éreztem, hogy áramütés rázza meg a testemet. Tisztában voltam vele, hogy tudatában van annak, hogy milyen hatással van rám a közelsége, hiszen éreznie kellett hogy az ágyéka érintésétől, a csókjától és az illatától máris elkezdett domborodni a nadrágom.
Az Ő légzése is kissé kapkodóvá vált, ahogy ajkaink szétváltak, és én lassan, finom mozdulatokkal elkezdtem simogatni a csípőjét, belemarkoltam a popsijába és a nyelvemmel szándékolt lassúsággal előbb a nyakát, majd az édes kis fülkagylóját kezdtem kényeztetni, miközben halkan azt suttogtam:
- Hiányoztál. Tudtuk, hogy hol vagyunk, és azt is, hogy körülöttünk sok-sok ember nyüzsög, de mégis valahogy nehezünkre esett abbahagyni az ölelkezést. Gyengéden eltolt magától, bár látszott rajta hogy ennyivel ma este Ő sem fogja beérni. Pillantása lassan a kezemben tartott virágra tévedt, és negédes, zengő-búgó hangon azt kérdezte:
- Ezt nekem hoztad, vagy inkább megtartod magadnak...? Erre zavaromban egy kissé elpirultam, és hebegve-habogva átnyújtottam. Nyilvánvalóan tetszett Neki, hogy ennyire felkavart hogy újra láthatom, és hogy az agyam a heveny vérhiány miatt máris kissé alacsonyabb hatásfokon működik.
Az volt a tervem, hogy kezdésnek beülünk egy hangulatos kis pubba, ahol megbeszélhetjük az elmúlt hetek történéseit, hiszen a chaten és a telefonon keresztül nem tudtunk mindent elmesélni, az este további részéről meg majd közösen döntünk. Nem is volt semmi kifogása, úgyhogy kézen fogva elindultunk. Kellemes kis hely volt, szűk boxokkal, halk zenével és jótékony félhomállyal. Leghátulra ültünk, mellettünk is csak egy asztal volt, ahol két srác sörözött, és ha jól hallottam a fociról dumáltak. Mi jó szorosan ültünk egymás mellett és beszélgettünk, bár igazából nem is arra figyeltünk, hogy mi hangzik el, hanem csakis a másikra. Mivel már nem volt rajta kabát, a pillantásom szabadon kalandozhatott a szemei, a szája, a pulóverének sokat sejtető domborulatai és a combjai között. Bár igyekeztem figyelni arra, amit mond, de ez nem igazán sikerült, hiszen már nagyon kívántam Őt. Természetesen észrevette, hogy mi is járhat a fejemben, de úgy tett, mint aki nem vesz erről tudomást, viszont még közelebb húzódott hozzám, így már szinte tapintani lehetett a testéből áradó hőt és elfojtott szenvedélyt.
Én ritkán szólaltam meg, elvégre mással voltam elfoglalva, hagytam, hogy Ő irányítsa a "beszélgetést", amúgy is elég nagy a szája. Lelkesen bólogattam mindenre, amit mondott, bár legtöbbször nem voltam benne biztos, hogy mit is helyeslek olyan nagyon. Kis idő múlva ahelyett, hogy a számat jártattam volna, inkább a tenyerembe fogtam a kezét, és a mutatóujjam hegyével lassan elkezdtem simogatni, hol csak úgy vaktában, hol különböző mintákat rajzolgattam rá, többek között egy szívecskét is. Még mindig megállás nélkül beszélt, amikor lassan felemeltem a kezét, és a kisujját gyengéden elkezdtem szopogatni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.86 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 04. 25. hétfő 20:31
Ezsemlessz folytatva!
#3 listike 2014. 02. 18. kedd 19:30
Hol van a beígért másik történet?
#2 tomi19 2014. 02. 1. szombat 09:13
Izgalmas de mért nincs folytatása ?
#1 Törté-Net 2003. 12. 7. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?