A férfi és a nő

Szavazás átlaga: 5.57 pont (49 szavazat)
Megjelenés: 2003. december 7.
Hossz: 6 443 karakter
Elolvasva: 8 220 alkalommal

Arra ébredtem, hogy Kata megfogta a vállam és ébresztgetni kezdett; valami nagyon rosszat álmodott, nem tud újra elaludni, ezért egy darabig mellém szeretne feküdni. Közvetlen a fal felé feküdt, betartva egy tisztes távolságot, háttal nekem, én meg barátilag szépen átkaroltam a vállát és próbáltunk elaludni. A lány közelségétől, illatától, erotikus kisugárzásától ismét merevedni kezdtem. Ahogy "megszoktuk egymást" néha egymáshoz értünk, észrevehette, hogy be vagyok dagadva, mert egy kicsit hirtelen a fal felé mozdult, de mivel nem akartam, hogy visszamenjen a szobájába, hátrébb húzódtam. Kata azonban nem ment el, és mi addig-addig fészkelődtünk, mocorogtunk, mire egy jó fél óra elteltével már teljesen összeért testünk. Finoman megfogtam az egyik mellét, majd szép lassan vénuszdombjára csúsztattam kezem. Belenyúltam bugyija alá, simogattam, cirógattam szeméremajkait, aztán az arcát, majd ismét a melleit, és a combjait. Hagyta. Sőt, ő is egyre jobban bemelegedett. Gyorsan levetkőztünk. Felém fordult, megfogta a farkam, húzott rajta párat és betette combjai közé.

Egy szót sem szóltunk egymáshoz csak csókolgattuk és simogattuk egymást. Combját combomra tette, én meg szép finoman lábai közé nyúltam és gyengéden simogattam combjait és a pináját. Aztán először egy, majd két ujjal benyúltam szeméremajkai közé. Annak ellenére, hogy nem sokkal ezelőtt verhettem ki, ismét borzasztóan bedagadtam. Kata, ha néha abbahagyta a húzogatást, tökeimet simogatta. Miközben az arcát, a száját, a nyakát, a melleit csókolgattam. Már a hasánál jártam, egyre jobban széttárta lábait és éreztem, hogy fejem húzza, irányítja a lába közé. Arcomat szépen belefúrtam a nagy fekete bozontba, és nyelvem egyre mélyebben dugtam be lüktető hüvelyébe. Csiklóját hüvelykujjammal izgattam, aztán addig nyalogattam, amíg el nem élvezett. Kata nem is nagyon akarta, hogy tovább menjek a csókolgatásban, két kézzel húzta vissza fejemet hasához. Néha kiengedett az öléből, de csak addig, hogy combjait, majd ismét a pináját csókolgassam, nyelvezgessem, aztán egy nagy szusszanással megint elélvezett. Egy kicsit ernyedten feküdt, majd kezébe fogta farkamat és gyors mozdulatokkal húzogatni kezdte rajta a bőrt. Pillanatokkal később melleihez húzott fel, aztán gyengéden ráhajolt lüktető dákómra, és izgatóan szájával kényeztette. Nyelvével össze-vissza nyaldosta, aztán egyre gyorsabb csuklómozdulatokkal ismét elkezdte kiverni, miközben másik kezével golyóimat simogatta. Hát én nem tudom mi volt velem, mert ondósejtjeim olyan erővel lövelltek ki Kata mellére, hogy még az arcára is fröccsent.

Nagyon meglepődött mikor elmondtam neki, hogy amikor a szoba ajtajából maszturbálva megláttam őt, azonnal ki kellett vernem. Elmondtam azt is, hogy látványával mennyire felizgatott, ő pedig beavatott; tudott róla hogy nézem, és még mindig nem tudja felfogni, hogy öt év barátság után egymás mellett fekszünk. Megcsókoltuk egymást és kimentünk a fürdőszobába zuhanyozni. Mint két thai kurva, olyan érzékien szappanoztuk be egymást; Kata lemosta a habot farkamról, letérdelt elém, lankadt dákómat szájával húzogatva egy pillanat alatt megnövesztette. Én is beszappanoztam mindenhol, amikor pinájához értem, rátette kezét a kezemre, majd szinte ökölbaszásig tuszkolta be magába. A másik kezemmel a seggét, majd ismét a lába közét simogattam, amitől lihegve ismét elélvezett. Visszamentünk a szobába. Lefeküdtünk és egymást szorosan átölelve csókolóztunk, szétette lábait, majd kívánatos pinájába – ahová irányította – gyengéden belényomtam a farkam. De csak négy-öt centire, és finoman – szép lassan – ki-be húzogattam. Ujjaimmal belenyúltam a farkam mellé, belül állandóan izgattam, becézgettem hüvelyét, és amikor már az hatalmasra kitágult, akkor – egy határozott mozdulattal – tövig belé nyomtam.

Kata megmerevedett egy pillanatra, halkan felsikoltott, nagyon szorosan átölelt és ismét elélvezett. Ezután még sokáig szeretkeztünk. A sokadik felejthetetlen együttlét után ismét átkaroltam a vállát, úgy, mint amikor először hozzám bújt. Kata a fal felé fordult, kezét rátette kezemre és elaludtunk. Reggel, mintha mi sem történt volna, külön-külön zuhanyoztunk, nem beszéltünk arról, mi is történt közöttünk az éjjel, és nem mondogattuk azt unos-untalan: ugye milyen jó volt? Egy szál pólóban jókedvűen készítettük a reggelit, ittunk egy finom kávét, majd az autóbuszmegállóban két arcra adott puszival elbúcsúztunk egymástól. Katát azóta sem láttam. Pár nap múlva felhívott és mondta, hogy aznap este csak búcsúzni jött el hozzám, mivel barátjához költözik egy másik városba, de valahogy nem volt szíve elrontani ezzel az estét. Alighogy letette a telefont azon gondolkodtam, ha Kata ismét telefonálna, hirtelen nem is tudom, hogy melyik szobában ágyaznék meg neki. Aztán újra elmerengtem az éjjeli nagy kefélésen és Katán. Az ablakból kinéztem a lüktető városra, aznapi tennivalóim jártak fejemben, éreztem és tudtam; innentől fogva soha nem tudhatom, hogy Kata mikor hív fel ismét, hogy mit csinálok aznap.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.57 pont (49 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2022. szeptember 22. 04:40
#16
Elfogadható írás.
1
feherkalman1
2022. szeptember 21. 21:32
#15
Jóóó, de hol az előzmény?
1
én55
2021. július 26. 11:13
#14
Ez most minek is a folytatása?
1
z
zoltan611230
2019. június 9. 03:40
#13
Elmegy., szerintem.
1
t
t.555
2017. szeptember 18. 08:50
#12
Szuper, tetszik!
1
feherkalman1
2016. április 18. 09:26
#11
A várakozás meghozta a gyümölcsét. Volt tovább?
1
vakon53
2016. február 1. 15:45
#10
Folytazsd hogy felhívott a nő.
1
zsuzsika
2014. december 12. 07:36
#9
Közepes.
1
f
feherfabia
2014. november 16. 04:53
#8
7P
1
a
A57L
2014. május 10. 06:36
#7
Nekem nem tetszett.
1
p
papi
2014. február 2. 11:21
#6
Nem rossz
1
tutajos46
2013. december 25. 08:24
#5
Hibátlan, jó sokat vártál hogy megbaszhasd.
1
sihupapa
2008. november 25. 21:11
#4
1
biharos
2007. június 28. 14:45
#3
Életszerű, velem is előfordult 1-2 hasonló.
Ám a stilusod miatt, néhol közönséges vagy csak
6 pont
1
Logan Ne'ran
2006. október 14. 23:02
#2
nagyon jó kis törétnet. Bár egy kicsit vidámabb is lehetne a vége, de azért így is nagyon jó
1
T
Törté-Net
2003. december 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1