A+ A-

Imi és Rita

Kellemes őszi délután volt, már későre járt. Fiatal párocska sétált a lehullott levelek között, csendben fogták egymás kezét. Lopva tekintettek egymásra néha: szemük mosolygott arcuk helyett. Aztán beértek a fák közé, ahol nem voltak kitéve avatatlan tekinteteknek. Megálltak néhány lépés után, a fiú szembefordította a lányt, s ahogy ránézett, a lemenő Nap sugarai arany glóriát vontak feje köré.
Kezét elengedve ölelte át, tekinteteik egybefonódtak, s követték e példát mohó ajkaik is, éhesen csókolva egymást, mintha utolsó perceiket élnék.
A lány ölelő karjai lágyan csusszantak a ballonkabát alá, s a csók közben simították le azt a fiú vállairól, ki egy pillanatra elengedve a lányt engedte azt szétterülni maga mögött a száraz avaron. A lány is levette nyitott kabátját, ami alatt csak egy vastag kötött kardigánt viselt, és egy bő, combközépig érő szoknyát, s harisnyát. Egyik lábát a fiú lába köré fonta, s csókjából kibontakozva hátralökte azt, a vastag avaron szétterült kabátra.
Körbepillantott, de nem látva senkit, szoknyája szélét felhúzva alá nyúlt, s levette csipkés tangáját, kilépve cipőiből, s odadobta a fiúnak, aki elkapta a fehér ruhadarabot. Felismerte, tőle kapta a lány 18. születésnapjára, s most már ismerős volt neki a harisnya is: a tangával együtt egy harisnyakötőt meg egy pár combfixet is kapott Rita; melltartóra aligha volt szüksége még életében, félalmányi keblei oly kemények és ruganyosak voltak, hogy szinte harsogtak volna az ember keze alatt, ha azt a lányén kívül valaha más kéz illette volna ugyan.
A fiú, eszmélve meglepetésétől, hogy a lány a néhány hónapja kapott ruhadarabot mégiscsak felvette, mohón beleszagolt a legkevésbé sem száraz bugyiba. Szemei éhes farkastekintetté változtak, s kíváncsian várta a folytatást.
A lány lehajolt, s a fiú csatjával babrálva próbálta megszabadítani kedvesét a nadrágjától. Imi segítségével csat bomlott, gombok nyíltak, s a lány már húzta is lefelé a nadrágot és a boxert, mely alul büszke dárdaként meredt fel a hímvesző. Ismét körbepillantott, majd kéjes kúszással mászott a fiú fölé, szoknyájával betakarva ölüket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2018. 01. 31. szerda 09:16
Szerintem is túl rövid, a fogalmazáson még van mit javítani.
#5 papi 2015. 08. 29. szombat 18:41
Nem rossz
#4 zsuzsika 2014. 11. 28. péntek 07:12
Rövid.
#3 listike 2013. 12. 19. csütörtök 08:40
Aranyos, de rövid.
#2 muvészúr 2003. 12. 11. csütörtök 09:29
Nagyon aranyos és üde színfolt a "tökéletesek" világában.
#1 Törté-Net 2003. 12. 7. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?