A+ A-

Egy különös találkozás

Másnap reggel mikor felébredtem, egy pillanatra nem tudtam hol vagyok. De megláttam Őt magam mellett és minden ami tegnap este történt újra lepergett a szemem előtt. Dávid még édesen aludt mellettem, mint egy nagy gyerek. Az én kis mackóm. Igaz, hogy külsőre volt már nála jobb pasim, de őt szerettem a legjobban. Rá mindig számíthattam, mindig ott volt ha szükségem volt rá. Voltak néha veszekedéseink, de kinek nem? Nem tudtam mit hoz a jövő, de azt tudtam, hogy tőle soha nem akarok elszakadni. Olyan aranyos volt ahogy ott aludt. Megsimogattam az arcát és megcsókoltam. Pár perccel később felébredt. Én akkor már épp öltözködtem. Pont a melltartómat vettem fel mikor ő kinyitotta nagy barna szemeit és rám mosolygott. Egy darabig csak figyelt majd kiült az ágy szélére. Odahívott magához. Mikor odaléptem hozzá kicsit ünnepélyes hangon ennyit mondott: "Köszönöm a tegnapi estét! Nagyon szeretlek, ugye tudod?" Én csak bólintottam, de nem szóltam semmit. Átkarolt, mindkét kezével megfogta a fenekem és elkezdte csókolgatni a hasamat. Akkor még mindig csak egy melltartó és egy tanga volt rajtam. Felkelt az ágyról, de fenekem nem engedte el. Végigcsókolta a nyakamat és kicsit harapdálta a fülcimpámat. "Kívánlak!"- suttogta fülembe. Ezek után hevesen elkezdtünk smárolni. Átkaroltuk egymást. Magamhoz szorítottam őt és éreztem hogy már keményen áll neki. Bevallom én is be voltam már kicsit indulva, bimbóim már megduzzadtak. Finoman elkezdte letolni rólam a bugyimat. Én sem bírtam már magammal. De sajnos nem sokáig jutottunk. Mikor a tangám leesett a földre és már kezdtünk volna komolyabban egymással foglalkozni, egy hang hasított bele a levegőbe. Gyerekek, gyertek reggelizni!!!"- Dávid anyukája, Zsuzsi néni, kiabált nekünk. Nagy bánatomra abbahagytuk tevékenységünket és elkezdtünk öltözködni. Épp vettem fel a pólómat mikor Dávid szólt hozzám. "Nagyon szép vagy!" -mondta és mosolygott. Egy kicsit el is pirultam. Felöltöztünk és kimentünk a konyhába. Bemutatkoztam Dávid apukájának és leültünk reggelizni. Kicsit meglepődtem, mert nekem már mindjárt Dávid mellett volt megterítve. Reggeli közben Zsuzsi néni folyamatosan figyelt minket és mosolygott ránk. Úgy tűnt szimpatikus vagyok neki. Reggeli után Zsuzsi néni tanácsolta nekünk, hogy menjünk és nézzük meg a falut. Legszívesebben egész nap az ágyban maradtam volna az én kis Macimmal, de azért kíváncsi voltam arra is hogy milyen helyen lakik az én Drágám.
Csővár elég kis falu, még kisebb mint ahol én lakom, de nagyon szép helyen van. Dávid megmutatta nekem a parkot, igazából más látványosság nem is nagyon volt. Mentünk egy kört a faluban, közben beszélgettünk kettőnkről és hogy mégis mi lesz ha megint el kell majd válnunk. Utáltam erről beszélni. Nem akartam volna tőle soha elválni, de nem tehettünk mást. Mindkettőnket még a szüleink tartottak el így nem nagyon tervezgethettük még a közös jövőnket. Meg persze azt sem tudhattam, hogy Dávid mennyire gondolja komolyan velem ezt a dolgot. Még kb egy órát ülhettünk ott utána visszamentünk Dávidékhoz. Bementünk a szobájába és lefeküdtünk az egyik ágyra. Szorosan mellé bújtam és átkaroltam. Ő is átölelt és a karomat meg a hátamat simogatta. Csöndben csak feküdtünk egymás mellett. Hallottam ahogy szuszog az én mackóm. Jó volt odabújni, átölelni. Biztonságban éreztem magam mellette. Nem kellett sok idő és mindketten elaludtunk ami nem is csoda, mivel az este nem nagyon volt időnk kipihenni magunkat :-) Nem tudom mennyit aludhattunk, de arra riadtam hogy a fejem mellett teljes hangerővel szól a Fradi himnusz. Dávidot keresték mobilon. Kicsit meg is ijedtem. Arra nem jöttem rá kivel beszélhet, de ötre találkozót beszélt meg. "Ki volt az?"- kérdeztem kíváncsian. "Csak a Kati! Kérdezte, hogy nincs e kedvem felmenni hozzá. Eljössz velem te is, jó? Legalább végre megismeritek egymást! Úgy is be akartalak titeket mutatni egymásnak, most itt a remek alkalom!" Megmondom őszintén, semmi kedvem nem volt a Katiékhoz menni, de láttam Dávidon, hogy szeretné, hogy igent mondjak és nem akartam csalódást okozni neki. "Jól van, menjünk."- mondtam, és mosolyogtam hozzá mintha nekem is lenne kedvem hozzá. Öt óra előtt pár perccel elindultunk. Katiék közel laktak ezért alig kellett pár percet gyalogolni. Becsöngettünk és ő nyitott ajtót. Nagyjából tudtam hogy mégis hogy nézhet ki, mert Dávid mesélt róla párszor. Azt is tudtam, hogy Dávid elég sok időt töltött náluk és elég jóban voltak. Ezért régebben sokat féltékenykedtem a Katira. Féltem, hogy esetleg valami több is ki fog alakulni köztük mint barátság, de szerencsére nem így történt. De ettől függetlenül nem szerettem őt.
Azonban mikor megláttam, kicsit meglepődtem, mert másmilyennek képzeltem. Amit mindjárt elsőnek megjegyeztem magamban, hogy szép arca van. Mindjárt beinvitált minket. Az előtérben ott állt az öccse, aki jól megnézett magának engem. Biztos tetszettem neki, mert amíg a lépcsőn fel nem mentünk, elég feltűnően bámult. Kati szobája fent volt az emeleten.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2015. 06. 7. vasárnap 05:43
Egész jó lett.
#3 listike 2014. 11. 29. szombat 17:45
Jó.
#2 hali 2003. 12. 12. péntek 20:03
Hát ez csúcs:-)
#1 Törté-Net 2003. 12. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?