A+ A-

Késő nyári nap

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Gyönyörű késő nyári nap volt és kirándulni indultunk. Nem ismertük egymást hosszú ideje, tán ötödjére találkoztunk akkor, de már először is érezni lehetett, hogy vibrál köztünk a levegő. Kocsival mentünk egy darabig, majd egy parkolóban megálltunk és bevettük magunkat az erdőbe. A hegy tetején lévő kilátót tűztük ki célul, de nem siettünk. Amúgy sem lehetett volna, hisz meredek volt az út, ráadásul két oldalán szinte végig szederbokrok sorakoztak tele finom, érett gyümölccsel. Igaz, volt nálunk ennivaló, mégis meg-megálltunk és lakmároztunk a fekete finomságból.
Jó hangulatban telt az idő, mindenféléről beszélgettünk. Egyre intimebb témákra terelődött a szó, alig vártam, hogy végre megérintsen. Néha megálltunk egymással szemben, azt hittem, végre megcsókol, de nem. Tovább mentünk. Egy következő ilyen alkalommal mély levegőt vettem és gyengéden végigsimítottam az arcán, nyakán, mellkasán. Elkapta a kezem. Érintése áramütésként ért, mozdulni sem bírtam, csak néztem gyönyörű szemeit. Átölelt, másik kezével pedig magához húzta fejemet és gyengéden megcsókolt. Nagyon finoman csókol! Mikor kibontakoztunk a mási öleléséből, zavartan, de kéz a kézben indultunk tovább.
Találtunk egy kis mellékutat, szinte egyszerre indultunk kíváncsian abba az irányba: vajon hova vezet. Már éhesek voltunk, kerestünk volna egy kellemes helyet, ahol letelepedhetünk és elfogyaszthatjuk szendvicseinket. Találtunk is egy "barlangot". A hegyoldalban az út fölött vettük észre a mélyedést. Kíváncsiságomban felmásztam, mi lehet ott. Ő sem volt rest: jött utánam. Ott fönt egy viszonylag kis mélyedést találtunk. Pont akkorát, ahol eltűnhettünk a külvilág szeme elől. Már mindketten nagyon kívántuk a másikat, gyorsan le is vettük a hátizsákokat és egy hosszú csókban forrtunk össze. Kezeink felfedezőútra indultak, és levetkőztették a másikat. Így már jobb. Még szerencse, hogy hoztunk magunkkal pokrócot, gyorsan le is terítettük és ráfektetett. Kezeink egyre inkább felfedezték a másik testét, miközben szánk nem vált el a másiktól. Alig bírtam már magammal. Kezével rátalált csiklómra, miközben nyelvével már a mellemet izgatta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.38 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 08. 24. vasárnap 09:50
Kár,hogy nem hosszabb.
#3 papi 2014. 03. 5. szerda 05:04
Nem rossz
#2 v-ir-a 2012. 12. 26. szerda 01:11
hol a vége??? elég sablonos
#1 Törté-Net 2003. 12. 1. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?