A+ A-

Fotómodelleim

I. rész
Ezen írásom is egy élménybeszámoló, mely kizárólagosan a velem megtörtént szexuális eseményeket írja le, részletesebben a fotózásaim történetét és ott a modellekkel történt izgalmas, szexcsatákban gazdag eseményeket tárom a kedves olvasóim elé, teljesen kendőzetlenül, minden prüdéria és szemérem nélkül, a valósághoz hűen.
Én egy 40 - es éveiben járó, 198 cm magas, szőke hajú, zöldszemű, szőrös mellű, kissé molett fotós vagyok, aki egész életében imádta és ma is imádja a fotózást, a nőket, a meztelenséget és a szexet (a hosszú, tartalmas szeretkezéseket, a vele járó gyöngédséggel együtt). Eleinte kissé szégyenlős voltam a kukim 15 cm - es mérete miatt. A nők, jelen esetben a modellek, nagyon is szerették és szeretik mai is ezt a kedves és állandóan felálló kukimat.
De most már, hogy engem megismertek, vágjunk bele a szex élményeim leírásába.
22 éves koromban volt az első aktfotózásom, melyre egy kedves baráti házaspár hívott meg, ott még a barátom feleségét kellett lefotóznom, meztelenül, de rá egy hétre a barátom összehozott Irénnel, akivel hármasban kimentünk Pilisborosjenőre, az egri vár másához, a Mafilm területére fotózni. Nagy izgalommal készültem erre az első igazi aktfotózásra.
De eljött a pillanat, átmentem a barátomhoz, ahol már várt Irén. Nálam úgy láttam 3 - 4 évvel lehet idősebb, és csinos, szőke, aranyos mellű lány volt. Meg kell mondanom őszintén, hogy lelki szemeimmel már meztelenül láttam magam előtt és ez hatással volt a kukimra, mely természetesen fel is állt azonnal.
Nagy nehezen elindultunk végre igy hármasban, a barátom, Irén és én. Nagyon hosszúnak tűnt az út, de csak megérkeztünk. A kocsiban kezdtünk Irénnel összemelegedni.
Megérkeztünk erre a csodálatos dombokkal ölelt völgybe, ahol a vár állt. Bementünk, a barátom a vár alsó részében kezdte a várat fotózni. Mi felmentünk az egyik bástyába. Irén azonnal levetkőzött meztelenre, szép formás, telt kerek melleit és dús barna szőrzetű punciját, egy kicsit kilógó kisajkait látva, a kukim úgy felállt, hogy a nadrágom majdnem kirepedt. Pár kockát csináltam állva, ülve, fekve és széttett lábbal, amikor is a puncija teljes terjedelmében kitárulkozott nekem, már nem bírtam tovább, odamentem hozzá. Átöleltem, megcsókoltam, és a punciját, csiklóját elkezdtem simogatni, melyre azonnal nagy sóhajokba kezdett, harapdálta számat. Az ujjaimmal éreztem, hogy egyre nedvesebb ez az édes punci. Az ujjam a szűk kis likába tévedt, felnyúltam egészen a méhéig. A puncija nagyon szorosan fogta közre ujjamat. Nagyon kéjes érzés volt. Ö közben kigombolta a nadrágomat és elővette a már álló kukimat. El kezdte simogatni a farkam minden részét, a zacskómat és a makkomat. Egyszer csak leguggolt és szájába vette makkom, mely majdnem elsült a gyönyörtől, ahogy nyelvével körbenyaldosta. Ki - be húzogatta száját a kukimon, mely egyre csak dagadt és dagadt, meghazudtolva eddigi méretét. Már szinte fájt annyira megdagadt, de a kéjes szájának szívása és nyalogatása nagyon nagy élvezettel töltött el.
Mikor éreztem, hogy már majdnem elsülök, kivettem szájából a kukim és lefektettem és a szétnyíló, élvezettől lucskos puncijába tettem álló dárdámat. Egy vad ütemű mozgásba kezdtünk, egyre őrjítőbb és féktelenebb szeretkezésbe. A várfal minden pontján hallani lehetett Irén észveszejtő kéjes hörgését. A puncija csak úgy cuppogott a kéjes nedve és az én kukim mozgása hatására. Csodálatos volt, egy mennyei érzés, mindkettőnk számára. Ez a punci csodás, mit csodás, az élvezetek magasfoka volt. A csodálatosan nagy csiklójával, szép húsos szeméremajkakkal, és a kukimat tökéletesen beborító likával együtt, maga volt a tökéj, a megtestesült élvezet barlangja.
De sajnos már mindketten eljutottunk a csúcsig. Nekem az ondó éreztem elindult a makkom felé és egyszerre hangos kiáltással élveztünk el. A csodás punciját megtöltötte az édes forró nedű. Felálltunk, még simogattuk egymást én a punciját, ő a kukimat és hosszú forró csókokban háláltuk meg egymásnak ezt a hatalmas élvezetet, a szex csodás igazi érzését.
Felöltöztünk és lementünk a barátomhoz.
Igy telt el az első aktfotózásom, mely örökre feledhetetlen lesz számomra.
A következő részben több lány, több élvezet, több szex és részletesebb leírás lesz rövidesen. Azt is olvassátok el és bátran hívjatok fel, ha ti is fotózni szeretnétek, ti csodás lányok, az élet igazi gyöngyszemei.
II.rész
24 éves koromban az utcákat jártam modellek után, hatalmas sikerrel. Akkoriban nagyon könnyű volt modelleket szervezni, nem úgy mint mostanában. Akkor a lányok szíves örömest eljöttek fotózni, ma bezzeg minden 100 megkérdezett lányból örülök, ha egy eljön. Ma nagyon mások lettek a lányok. Pedig a legszebb dolog, ha fotókon viszontláthatják magukat, lehet akt vagy erotikus a téma. A modell lehet vékony, testesebb, alacsonyabb vagy magas, a fotós sok mindent korrigálni tud a fényképezőgépével és ma már a photoshop és egyéb programokkal, még tökéletesebb nőket tudunk faragni,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.15 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2018. 03. 27. kedd 04:16
Érdekes élménybeszámoló és akkor felébredtél.
#4 cscsu50 2015. 07. 12. vasárnap 09:40
a második résszel kellet volna kezdeni és akkor egy harmadik talán nagyon jó lehetett volna
#3 zsuzsika 2014. 11. 27. csütörtök 09:02
Elmegy.
#2 hairy_pussy 2013. 09. 11. szerda 07:21
smile
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?