A+ A-

ZH-felkészülés

Ez a szemeszter több szempontból is új volt. Egyrészt most kerültem szakirányra, másrészt hirtelen rengeteg olyan előadásom lett, ahol nem csak 1-2 lány lézengett, mint eddig. Nagyon furcsa volt, nem győztem legeltetni a szemem! Pláne egy gyönyörű, hosszú barna hajú, kék szemű lány fogott meg. Az előadás nagy részében a tekintetét próbáltam elkapni, ami egy 500 fős, tömött előadóban, 28-30 méterről nem könnyű feladat! Mikor végre sikerült, én lepődtem meg a legjobban, hogy nem süti le egyből a szemét, hanem rám mosolyog. Először persze nem mertem odamenni Hozzá, hiszen semmi rutinom nem volt ilyen helyzetekben. Viszont amikor már többedszer előfordult, hogy visszamosolygott, gondoltam, összeszedem magam! így előadás után gyorsan összepakoltam, és megpróbáltam utolérni, de beleveszett a tömegbe... A következő előadásra el se jött. Bánkódtam, de sikerült azzal lerendezni magamban, hogy ez is csak egy újabb elszalasztott lehetőség volt, mint az összes többi!
Eltelt egy hét, és a lány közben csak nem jött előadásra. Elérkeztünk az első ZH - ig. Korán írtuk, még csak szeptember vége volt. ZH előtt pont volt egy lukas órám, így felmentem a szomszédos egyetem tetejére, ahol külön ilyen célokra fa napozóágyak vannak rendszeresítve. Épp egy ilyenben feküdtem, és elmélyedtem az anyagban, amikor érzékelem, hogy valaki leül a szomszédos napágyra, és mintha engem figyelne! Felnézek, és a gyönyörű barna lány ült mellettem! Hirtelen kiszáradt a szám, és alig bírtam egy "Szia!"- t kipréselni magamból! Ő megint csak mosolygott, majd felállt és odajött hozzám. Leguggolt, és azt kérdezte: "Közelről is tetszem?" Természetesen közelről is varázslatosan szép volt. Teljesen rabul ejtett a szemeivel! Valahogy kiszabadultam a szemei fogságából, és végignéztem rajta. Nagyon előnyös pózból csodálhattam meg! Pont beláttam a dekoltázsába, és a feneke is csodálatosan domborodott előttem rövid szoknyájában! Ismét a szemébe néztem, és elsőre sikerült kimondani: "Nagyon is!". Ekkor hozzám hajolt, és megcsókolt.
Nagyon váratlanul ért, de teljesen feloldódtam a csókjában! Csodálatosan finom, puha nyelve körülfonta az enyémet, simogatni kezdte az oldalát, majd végigpásztázott a szájpadlásomon. Ez a lány tud valamit! Sőt, az hagyján, hogy tud-, akar is valamit! Ennek nagyon megörültem, ami egyből meglátszódott a nadrágom domborulatán... Ekkor úgy éreztem, hogy eljött az én Nagy Lehetőségem az életben, és átvettem az irányítást! Átkaroltam, és az ölembe ültettem. Egyre hevesebben csókolóztunk, nagyon reméltem, hogy a folytatást sem utasítja majd vissza! Elkezdtem simogatni a derekát, és szép lassan a pólója alá tévedt a kezem. Ahogy simogatni kezdtem a derekát, a hátát, érzetem, hogy ő is gyorsabban veszi a levegőt! Le akartam venni a pólóját, de visszafogta a kezem. A fülemhez hajolt, és belesúgta: "Ne, azt ne! Csak a melltartót!", majd finoman, mintegy biztatásképpen megharapta a fülcimpámat. Több se kellett, belecsókoltam a nyakába, és kicsatoltam a melltartóját.
Hagytam leesni az ölembe, közben kézbe vettem formás melleit, és simogatni kezdtem. A csók megtette a hatását! Felsóhajtott, felállt, az egyik lábával átlépett, felhúzta a szoknyáját, és velem szemben leült a combomra. Kigombolta a nadrágomat, lehúzta a cippzárat, és kiszabadított a boxeremből is. Szerencsére, mert már nagyon szűk volt! Egyik kézzel ujjai közé fogta a farkamat, a másikkal pedig lassan simogatni kezdte a zacskómat és a golyóimat. Ő sem vett le rólam semmit, viszont pajzánul rám mosolygott, és elhúzta a bugyiját! Kivillant teljesen csupasz, frissen borotvált puncija. Simogatni kezdtem az egyik kezemmel, a másikkal pedig jeleztem, hogy cseréljünk helyet, hadd kóstoljak bele a kéjbarlangba! Megcsóválta a fejét, a fülemhez hajolt, és belelihegte: "Nem akarom, hogy feltűnő legyen, fogadj szót!". Egyre keményebb lettem a simogatástól, és ő is már nagyon csillogott a nedvességtől, így elvette a kezemet, és lassan, óvatosan tövig belecsusszant álló vesszőmbe! Finom, puha melegség vett körül, és igencsak vigyáznom kellett, hogy ne durranjak el máris!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.15 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2013. 12. 23. hétfő 17:06
Kellemes.
#2 hmmmm 2005. 11. 12. szombat 18:24
Nem rosssz, szeretnék én is így ZH-re felkészülni...
#1 Törté-Net 2003. 12. 1. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?