A+ A-

Lakásavató

Létai Andor elérte azt, amiről a hasonló korú fiatalok csak álmodnak. Huszonkét éves múlt, és vett egy lakást. Megdolgozott érte, spórolt rá, hitelt vett fel, és a sok fáradság meghozta eredményét. Szüleitől nem kérhetett segítséget, mert szegények voltak, az ő kitaníttatása is nagy anyagi terhet jelentett számukra. Szerette és megértette őket, igyekezett, hogy tanulmányai eredményeivel se okozzon csalódást nekik. Nem úgy, mint barátnője!
Polgár Éva egy jómódú család szemtelen, gimnazista lánya, aki a tizenhét évesek lendületével szerette Andort. A srác a maga romantikusabb módján viszonozta is ezt, de zavarta, hogy sosem lehetnek igazán kettesben. Ezért is vette ezt az ötödik emeleti, négyszobás fészket. Bútorokra ugyan nem futotta, csak egy nagy rozoga ágy és a szüleitől hozott székeke, asztalok álltak az amúgy is üres lakásban. Tudta, hogy barátnője nem jön ki jól a szüleivel, ezért titkon abban reménykedett, hogy egy újabb hangos veszekedés után a lány besokall és hozzáköltözik.
Egy délután megszólalt a csengő, és Éva jelent meg az ajtóban. Szégyenkezett, nem mert a srác szemébe nézni.
- Az utóbbi időben egyre többet veszekedtünk, és nem bírtam tovább! - panaszolta Andor ösztökélésére. - Már nemcsak velem veszekednek, hanem egymással is! Összecuccoltam és eljöttem otthonról.
- Mikor volt ez? - kérdezte a srác.
Éva leszegte a fejét és bátortalanul felelt:
- Kilenc körül.
Andor egy kósza pillantást vetett az órájára.
- Mindjárt négy óra! Hol kóboroltál, butuskám?
- Nem akartam a terhedre lenni. Féltem, hogy azt hiszed, ki akarlak használni most, hogy lakásod van. Néhány barátnőmnél próbáltam szállást kérni. Az egyik már tizenkilenc, és albérlete van.
- Miért nem jöttél rögtön ide? Tudhatnád, hogy rám mindig számíthatsz! Kicsit bánt, hogy nem én jutottam először az eszedbe - korholta játékosan Andor a lányt.
Miután Éva megnyugodott és kipakolta bőröndjéből a septiben beléhányt cuccait, lementek a két sarokra lévő talponállóba és megvacsoráztak. Alkonyodott, de a naplementét nem látták a körülöttük terpeszkedő tízemeletes lakóházaktól. Csak az egyre sötétedő égbolt és a hideg szél jelezte, hogy lement a nap. Hazaindultak, a házban pedig sietve szedték a lépcsőfokokat az ötödikig. Éva egy kisebb balesetet szenvedett és felhorzsolta a térdét. A srác ölben vitte be, majd az ágyba fektette. Éva levetette a nadrágját, előtűnt sötétvörös tangája. Andor az ágy szélén ülve gondosan, és a lehető legfinomabb mozdulatokkal fertőtlenítette és ápolta le a kissé mély sebet. Tekintete akaratlanul, de többször is a csöpp tangára tévedt, és érezte, hogy férfiassága egyre keményebbé válik. Mikor végzett teendőivel, gyengéden végigcirógatta a lány sérült lábát. Előbb a térdhajlatát kényeztette, majd rátért a combjára. Kiöltötte nyelvét és hosszasan nyaldosta a kecses lábakat, közben oda-odapillantott a kéjtől mámoros lány arcára. Éva egyetlen mozdulattal sem jelezte, hogy véget akar vetni az előjátéknak, sőt, kifejezetten élvezte a dolgot, és ezt kéjes nyögésekkel, sóhajokkal adta a fiúja tudtára. Míg Andor a combja belső oldalát harapdálta, vetkőztetni kezdte. Előbb a póló került le, majd a nadrágszíj kapcsolódott ki. Éva akcióján felbátorodva a srác is vetkőztetésbe fogott. Pillanatokon belül szabaddá váltak a tizenhét éves kort meghazudtoló méretű és alakú keblek. A két fiatal anyaszült meztelen csókolózott a szoba jótékony félhomályában.
Andor az ágyra teperte kedvesét és beletúrt hajába, erősen megmarkolta és tincseinél fogva hátrahúzta a fejét. Gyengéden, de határozottan harapdálta és nyálazta Éva torkát. Ezután következtek a hamvas vállacskák, végül megragadta a lány simogató jobb kezét és kezet csókolt neki. Egyre lejjebb és lejjebb haladt Éva testén, a mellbimbók szopogatása és szívogatása után következett a has és a köldök. A lány remegett a gyönyörtől, nem győzte befogadni az egyre intenzívebb élvezetet. Érezte, ahogy nedvedző puncija egyre erőszakosabban lüktet, csiklója legalább olyan merev volt, mint Andor méretes szerszáma. Közben a srác ahhoz a lyukhoz ért, amely a lány köldökénél is kívánatosabb volt számára. Beletúrt a selymes, sötétbarna szőrzetbe, és ujjaival kitágította a kiéhezett nedves rést.
Mikor úgy érezte, elég tág, kihúzta ujjait és lenyalogatta róluk az áttetsző váladékot, mindezt úgy tette, hogy barátnője jól láthassa. Éva nem bírta tovább, és remegő testtel ugyan, de sikerült felülnie, majd rávetette magát Andor ujjaira. Szinte önkívületi állapotban nyalta és szopta őket. A fiú gyönyörködve nézte, és élvezte a műveletet, tudta, hogy ne lesz nehéz rávennie Évát arra, hogy leszopja a farkát is. Puszit nyomott a homlokára és az arcára, majd bal kezével megnyugtatóan simogatni kezdte a lány izmos hátát. Éva abbahagyta a nyelvmunkát, Andor pedig megcsókolta, hogy tudassa vele, nem kell szégyenkeznie az előbbi fellángolás miatt. Éva az ágy támlájának dőlt, és úgy élvezte, ahogy a fiú nyelvével ingerelte szeméremajkait és csiklóját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2018. 08. 29. szerda 04:25
Jó lett,tömörebben még jobb lett volna.7P
#1 Törté-Net 2003. 11. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?