A+ A-

Így köszöntött a hajnal

Ezzel a történettel a múlt hétvége eseményeit szeretném megosztani veletek, pontosabban azt, ami velem történt akkor. Az egész úgy kezdődött, hogy szüleim a hétvégére a nagyszülőkhöz utaztak és a ház szabad maradt, így tehát természetesen egy-két telefon és hívtam az osztálytársakat, haverokat (fiúkat, lányokat vegyesen) egy kis tivornyázásra, ami a zene bömbölése mellett iszogatással, beszélgetéssel, fürdéssel, baromkodással telt. Szóval mondhatjuk egy kisebb bulinak is, de abból csak a szolid változat.
Mikor megérkeztek a haverok néhány sörrel melegítettünk és ez a későbbiekben sem maradhatott el. A tűző napsütés mellett jól telt a délután és az estének már kicsi józanodás után vágtunk neki. Az alkohol megtette hatását és a csajok is jól kevertek a parketten. Mi tagadás, rendesen izgató volt a látvány. Na de erről a részéről ennyit. Az egyik osztálytársnőm, aki mellesleg elég jó haver láthatóan nem érezte jól magát és hát jó házigazda révén vigasztalni próbáltam. Elmondta gondjait és én apáskodóan próbáltam jó tanácsokkal segíteni neki. Sokáig beszélgettünk sok mindenről és hát, elég jól összemelegedtünk. Akkor "még" sok baráti puszi váltotta egymás és az ő hangulata is sokkal jobb lett. Sokat nevettünk és észre sem vettük, hogy a többiek elcsendesedtek. Volt, aki hazapucolt gondolva a másnapi takarításra, volt, aki a részegségtől elterülve elaludt valahol. Mi a medence szélén ültünk és csak hülyültünk, de ő hirtelen témát váltott. Elmeséltük egymásnak, hogy ez a barátság ez mélyebb, mint a többi és hogy szín alatt már az ismeretség elejétől kezdve van köztünk valami. Vállamra hajtva a fejét beszélt hozzám, majd szemembe nézett és ő csókolt először. Majd ellökött magától és egy hirtelen mozdulattal a medencébe lökött. Ő nevetett én meg berántottam őt is a vízbe!
Ekkor éreztem azt, (talán ő is) hogyha most nem csókolom meg még egyszer, akkor egész életemben bánni fogom, ezért hát ezt tettem. Először csak egy gyenge kis smaci volt, de később vad smárolásba fordult át. Ott martuk egymást és mivel pólóm teljesen elázott, muszáj volt levennem! Körmeit a hátamba mélyesztve húzott magához és nyelvemet "szóhoz jutni nem hagyva" vadul csókolt. Én a víz alatt már a farmerszoknyája alatt jártam és kerek fenekét simogattam, amit véleményem szerint élvezett, mert egyre jobban csak tolta azt tenyerembe. A karmolást befejezve levette pólóját, ami alól előbukkantak nem nagy de annál formásabb kerek kis mellei azokkal az ennivaló pici bimbókkal, és ugyancsak ledobta bugyiját a szoknya alól és az ölembe ugrott. Lábaival derekamat fonta át és a nyakam harapdálta. Keze a már kemény farkam verte maga alá nyúlva.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.18 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 listike 2014. 10. 19. vasárnap 06:36
Jó, de nagyon rövid.
#1 Törté-Net 2003. 11. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?