A+ A-

Az autószerelo

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Olajcserére voltam bejelentkezve, délután ötre. Háromnegyed öt körül értem a szervizbe. A kocsit leparkoltam a bejárat mellé. Belépve láttam, hogy mindkét akna foglalt. Viszont nem láttam senkit sürgölodni a kocsik körül.
- Jó napot kívánok! - köszöntem jó hangosan
- Jó napot! - hangzott a Mercédesz alól.
- Az olajcserére jöttem. - mondtam már halkabban.
- Asszonyom! Ezen a kocsin még van félóra munkám. Ki tudja várni? - nézett ki egy szempár a Merci alól.
- Persze! Ezt a délutánt erre szántam. - feleltem. - Hogyhogy egyedül van?
- A segédemet elengedtem. Valami randija van. Meg ezen a héten már eleget túlórázott, még a végén nem tudom kifizetni. - nevetett ki a szempár a kocsi alól.
Nézelodtem a muhelyben. A szerelo le s fel járt az aknában. Szerszámokat vitt, csinált valamit aztán visszahozta. Babrált valamit a motortérben. Feszes overálja még jobban kiemelte formás fenekét. Az ember lányának, ilyeneket látva kicsit jobban dobog a szíve. Kedvem lett volna hozzálépni és megsimogatni, de a jólneveltség még visszatartott. Éreztem nem sokáig. Felforrósodott a boröm, az arcom valószínuleg kipirult. A fülemen éreztem a forróságot. Fenébe a jólneveltséget. A pasik megtehetik, én nem?
Miközben O matatott a motorral, közelebb léptem. Eloször nem hozzáérve kezemmel köröztem a fenekénél, aztán egy mély levegovétel után, finoman megsimogattam. Felkapta a fejét. Megfordult és a mélyen szemembe nézett.
Valószínuleg tiszta vörös lehetett az arcom. Éppen bocsánatot akartam kérni amikor megszólalt.
- Ez finom volt. Megismételnéd? - Azzal sarkon fordult és lecsukta a kocsi motorház tetejét.
Hát persze, hogy kihasználtam az alkalmat és most már erosebben megismételtem.
- Egy pillanat múlva itt vagyok és hozzáfoghatunk a tiédnek. - mondta és rám kacsintott.
Az öltözo felé vette az irányt. Kisvártatva meg mosakodva jött vissza. A szeme mosolygott. Megfogta a még mindig égo arcomat és megcsókolt. Nem eroszakosan, hanem puhán. Majdnem helyben a karjai közé omoltam. A lábam remegett az izgalomtól. Magamhoz húztam a testét. Megmarkoltam a fenekét. Kemény férfias volt. Az overálon keresztül éreztem éledo férfiasságát. Persze az én testem is válaszolt a csókra. A mellbimbóim megduzzadtak, majd ki bökték a pólómat. A bugyim egyre forróbb lett. Éreztem, hogy az izgalomtól nedvesedni kezdek.
A pólómtól hamar megszabadított izmos keze. Végigcsókolta a nyakamat, majd a bimbóim egyenként a szájába kerültek. Finoman szívogatta, körbe-körbe nyalta. Ha lehet még jobban megnottek. Simogattam a fejét, majd az overál zippzárját kezdtem keresgélni. Hamar ráleltem és félig lehúztam. Végigsimítottam eros, szorös mellkasán.
Megfogott és ráemelt a Mercédesz motorháztetejére. Kigombolta a nadrágomat, lehúzta a zippzáromat és lassan de eroteljesen elkezdte lehúzni a nadrágomat. A fenekemet megemelve segítettem neki. A bugyim is ment a nadrággal együtt. Leguggolt elém, széthúzta a combjaimat és minden átmenet nélkül nyalni kezdett. Hátradoltem a motorházteton és élveztem nyelve minden mozdulatát. Az biztos, hogy gyakorlott volt az efféle játékokban, mert kis ido múlva igen csak jól éreztem magam. Kezét a combomról a hüvelyem felé csúsztatta. Simogatta a barlang bejáratot. Szememet becsukva teljesen átadtam magam az élvezetnek. Azt hiszem kisvártatva sikongatva elélveztem.
Aztán csak azt éreztem, hogy valami kemény hosszú és vastag eroteljesen belém hatol. Éléggé nedves voltam, hogy ne fájjon a kissé eroszakos mozdulata. Lassan ki-be járt bennem. Hol egészen a méhszájamig hatolt, hol meg szinte kihúzta magát belolem. Lábamat összekulcsoltam a derekán, hogy az a kihúzás nehogy sikerüljön neki. Kezével a melleimet simogatta. Halkan suttogott valami trágárságot. Sajnos csak a felét értettem, de tudtam, hogy a testemrol szól a mondanivalója.
Egyre gyorsabbra vette az iramot. Éreztem, hogy addig is kemény farka még jobban megfeszül. Szinte szét akart szakítani. De fájdalom helyett inkább a kéj hullámai borítottak el. Hüvelyem lüktetett az élvezettol. Beljebb, még beljebb?..
Nyüszítve élvezett belém. Teljesen telepumpált azzal az élvezetes, ragadós, suru, fehér folyadékkal.
Hát, ha az olajcsere nem is volt még meg, engem teljesen feltöltött. Lassan csillapodott bennem. Viszont én a számban akartam érezni ezt az örömöt adó kéjrudat. Nem hagytam, hogy felhúzza az overált. Minden cseppje az enyém. Leguggoltam elé és a számba véve, a kezemmel segítve finoman kifejtem belole a maradék ondót.
- Fantasztikus vagy! - mondta amikor végre levegohöz jutott.
- Jó kezekben jól muködik minden szerszám. - válaszoltam mosolyogva.
Az olajcserét azért megejtettük, mivel tulajdonképpen azért mentem oda. De a borravalót nem fogadta el.
Azóta, ha szólok neki, hogy valamit bütykölni kell a kocsin érdekes módon mindig egyedül találom. A segédjének mindig akkor van valami randija....
Szavazz Te is!

Átlag: 5.5 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 t.555 2017. 10. 17. kedd 04:59
Nekem is bejött!
#9 feherkalman1 2016. 04. 14. csütörtök 16:43
Azt nem tudom hogy Tutajosnak mi a foglalkozása de én értek a kocsikhoz vakon53. És szeretem az ilyen ügyfeleket.
#8 vakon53 2016. 01. 4. hétfő 22:07
Tutajos teis autószerelővagy?
#7 A57L 2014. 06. 6. péntek 05:38
Nekem bejött.
#6 feherfabia 2014. 03. 29. szombat 06:19
9P
#5 papi 2013. 09. 3. kedd 10:14
Nem rossz
#4 tutajos46 2013. 03. 23. szombat 06:17
Néha jól jönne egy ilyen ügyfél.
#3 sihupapa 2008. 12. 16. kedd 03:47
ez van.
#2 hehe 2003. 11. 26. szerda 16:31
semmi...
#1 Törté-Net 2003. 11. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?