Vágyjáték (Tükörtörténet) - folytatás

Szavazás átlaga: 4.03 pont (31 szavazat)
Megjelenés: 2003. november 23.
Hossz: 6 543 karakter
Elolvasva: 4 336 alkalommal
Puhán, lágy mozdulatokkal öleltem át kedvesemet, ahogy mellette fekve kissé lejjebb ereszkedtem térdeimen. Mellkasára hajtott fejemet simogatta és a tarkómat birizgálta ujjaival. Olyan óvatosan bántunk egymással, hogy alig érintkezett a bőrünk. A heves vágyakozás további fokozásával nem akartuk megtörni a varázst. Nem, még nem.

A finom, krémszínű selyemlepedőn és a párnákon táncolta kékfátyolos táncát a holdfény
– Csodás anyag a selyem. Egyszerre hűvös és izzó, lágy érintésével varázsol – és mi ezt a csodát élveztük egymás érintésében is..

Halk pihegésünk közben megláttam a falra vetítődő árnyék-hieroglifákat, az ablak előtt ringatózó faágak éles képét. Lassú ritmusú mozgásuk mintha visszafogott mozdulatainkat utánozták volna. Vagy talán a mi mozgásunk igazodott a szél játszi ritmusához? Egyek voltunk mi ezekben a pillanatokban a Holddal, a széllel... Suttogtunk egymáshoz, magunk kedves gyönyörűségében elmerülve szerzett dallamos szavakat, szófoszlányokat. Nem volt sem a bántó külvilág, sem az élet éles késsel maró realitása. Mi voltunk a selyem-tengren úszó, ringatózó katamarán.

Kedvesem bőrét enyhe párával borította a magába fojtott kívánság. Kissé megremegett, ahogy combjainak ívét végigsimítottam. Az én bőröm is újra tüzelni kezdett, mikor még lejjebb csúsztam. Nem akartam elkapkodni semmit, hisz az öröm perceit éltük. Úgy simogattam, nagyon finoman, kissé szétterpesztett ujjaimmal, mintha
k
alf
is
alf
gy
alf
er
alf
meket
vigasztalnék. A hasát csókoltam, s miközben jogara mellemet érintette, már azt hittem itt a vég: muszáj azonnal befejezni, mert tovább már nem tudom magam visszatartani és magamba fogadom.

Fölötte áttérdelve csúsztam ismét feljebb. Domborulatom végigcsúszott szép, izmos hasán. A kívánság az érintéstől tovább fokozódott bennem, csiklóm kiemelkedett. Mellem már feje magasságába került. Ekkor mellem után nyúlt szájával a kedves, de én incselkedőn elkaptam előle. Két oldalt az arcához pacskoltam, mintha apró pofonokat osztogatnék. Ahhhhhhhh... kapott mellbimbóm után. Aztán hagytam, hogy szájába vegye és szopni kezdje, hol egyiket, hol másikat.
Keze közben a fenekem simogatta, ujjaival egyre jobban combom közé bújt. Már a csiklómat simogatta, mikor kissé hevesen elvettem szája elől a mellem, amit egy pillanatra elengedett, és hasa felett lejjebb csúsztam. Nehezen kerültem el a kőkeményen álló csapdát, de sikerült térde magasságába jutnom.

Kedvesem a tarkómat simogatta, és megpróbált feljebb húzni, vissza vágyaink netovábbjára. Most nem engedtem, még lejjebb húzódtam és két combja közé fúrtan a fejem. Simára borotvált combközét csókolgatni és nyalogatni kezdtem, lassan, felfele a térd feletti résztől a töve fele. Amikor a zacskója magasságába értem kedvesem a jóleső érzéstől hatalmasat sóhajtott: haaaa... Ám én visszafordultam, jogarát félretolva szépen végigcsókoltan a másik combját is. Kedvesem ekkor kissé nagyobbra nyitotta a rést két lába közt, jelezve, hogy szeretné, ha beljebb kerülnék. Örömest tettem eleget: kívánságunk megegyezett.

Már mindem porcikám lüktetett. Most két térdét felhúzva engedett szabad terepet kalandozásra induló ajkaimnak, kezemnek. Közben a fülemet cirógatta, tarkómat borzolta, a hajamba túrt. Tenyere mozgásával irányította fejemet feljebb.

A csókok cuppanását vágy teli hangjaink tarkították. Kezemmel megérintettem kedvesem zacskó alatti részét. Finoman végigsimítottam, majd nyalogatni kezdtem ott, a jogar tövétől, lefele a zacskót. Felváltva szopogattam a két golyó feletti részt, hol számba véve óvatosan a golyót, hol nyelvemmel kitolva azt. Ahhaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Oooooooott, nyöszörgött a drága.

Ekkor ujjaimmal puhán felemeltem zacskóját és nyelvemmel alig érintve végignyaltam a jogart. Finom selymes bőre egész extázisba hozott. Ujjaimmal a tövére gyűrűt fontam és kissé megszorítottam, majd tenyeremmel körülölve a isteni szerszámot, körberajzoltam vele az ajkam, és hegyére piciny puszit nyomtam.
Utána megint megnyalintottam, majd, miközben egyik kezemmel a zacskóját cirógattam, ici-picit beleharaptam az oldalába – inkább ajkaimmal illetve, mint fogammal – . Aztán kezemmel fel-le az oldalán különleges szerelmi dalt játszottam. Kedvesem simogatott, ahol elért. Ekkor felült, és miközben a kedvenc hangszerem csutoráját körbenyaltam, kezébe vette a mellem. Hangja az öröm sóhaja és az élvezet csúcsára jutáshoz közeli kiáltás keveréke volt. Nyelvemmel megkerestem jogarának tetején levő pici nyílást, és úgy tettem, mint aki ki szeretné azt óvatosan tágítani. Hogy elhúzzam még a pillanat nyújtotta örömöt, kezemmel kissé megnyomtam a zacskó alatti pontot, a Majd a szerszámot a számba véve, kezemmel a tövét simogattam, és szívni kezdtem. Finoman, nem erősen, és közben fel-le húzogattam rajta a szám. Kedvesem ekkor már egyik kezével derekamat simogatta, másik kezével mellbimbóm morzsolta, és nagyon szaporán lélegzett: ahah huhúúúú!

Én nem emlékszem már pontosan, hogy örömsikongásom hogy hangzott. Ki tudja azt utólag pontosan? Ekkor már nem bírtam magammal, és mikor éreztem, hogy pillanatokon belül csúcsra jutunk, kedvesemet kicsit hátradöntve öle föléguggoltam, hogy jogarát magamba fogadjam...

Jókora önuralmunkba került, hogy ezekben a pillanatokban ne jussunk a tetőpontra. Szép, finoman ráereszkedtem, éppen hogy körülölelve jogarának végét, és apró körkörös mozgással csusszantam lefelé.
Ekkor szinte már nem láttam, nem hallottam, extatikus állapotba kerültem. Kedvesem nyögései és sóhajai keveredtek az én apró sikongatásommal, kéjes jajgatásommal. Kezét, fenekem alá tolta és lágy ritmus szerint irányította mozgásomat. Éreztem, amint egyre jobban magamba húzom jogarát, ám kissé feljebb emelkedtem, épp, hogy ki ne csússzon, majd mozdulatlanul vártam pár másodpercet. Csupán lüktetésünket éreztem. Kedvesem a mellemet, nyakamat csókolgatta. Én a haját simítottam, fülét gyúrtam.
Most már nem bírtam tovább. Egész testem reszketett. Teljesen felforrósodtam és a jogaron lecsúszva azt fel-alá hullámzó belsőmbe szorítottam. Kedvesem szeméremajkaimat simogatta, másik kezével derekamon játszott. Aztán szinte teljes erejével megfeszült, magára rántott. Gerincemből magasfeszültségű kóboráramok futottak végig fejem búbjáig, majd a lábujjaimig. Éreztem, amint belémspriccel az a csodálatos anyag, ami két embert a világ legerősebb ragasztójánál is szorosabban köt össze. Mindenem hullámzott,
szűkült, tágult. Hangunk, elnyújtott kiáltásunk összefonódott, testünk közös lett. Megszűnt az én és a te, csak mi voltunk, együtt léteztünk, mint egy őrülten pörgő univerzum középpontja.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 4.03 pont (31 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. február 12. 14:52
#11
Nem egy izgató történet.
1
cscsu50
2023. január 12. 10:26
#10
Nem egy nagy dobás!
1
feherkalman1
2022. szeptember 7. 19:49
#9
Na ettől nemnyúltam magamhoz.
1
én55
2021. július 22. 09:59
#8
Nem nagy dobás, 3 pont.
1
a
angel234
2020. augusztus 5. 04:06
#7
Engem sem izgatott fel.
1
z
zoltan611230
2019. június 5. 03:41
#6
4 pont.
1
t
t.555
2017. szeptember 24. 00:18
#5
Nem nagyon izgatott fel.
1
tutajos46
2013. december 25. 08:07
#2
Nem nagyon izgatott fel.
1
T
Törté-Net
2003. november 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1