A+ A-

Strandon

Edénycsörömpölés, finom illatok, halk lépések, kellemes friss levegő, finom érintés a bőrömön. Igen, reggel van, és a kedvesem már felébredt, talán a reggeli is készen van már.
- Jó reggelt - hangzik suttogó hangja - hasadra süt a nap - halk nevetéssel nyugtázva.
- Jó reggelt! Hogy aludtál?
Kinyitom a szemeim, és őt látom felém hajolni. Gyönyörű arc, kis huncut mosoly. Már nem is emlékszem, hogyan is aludtam, csak azt tudom, imádok így ébredni vasárnap reggelenként.
- Csodásan, veled álmodtam - jön az önkéntelen válasz, és már el is hiszem, hogy tényleg így volt. Így kellett hogy legyen. Közelebb hajolt hozzám, mire én egy forró csókkal válaszoltam.
- Lassan a testtel, erre nem érünk most rá! Gyorsan reggelizni és indulunk a strandra - vagy talán elfelejtetted?
- Én? Ne viccelj! - nevettem el magam - ezt te sem mondhatod komolyan! Hogy felejthetnék el ilyet! Hisz erről álmodtam!
- Nem rólam álmodtál véletlenül?
- Hmm... Dehogynem, hisz te is ott voltál!
- Persze, hogyne - hitetlenkedve legyintett - hiszem, ha hallom. Biztos valami nagy mellű csajokkal álmodtál.
- Látod, már megint igazad van! - kipirultak orcái és hírtelen gondolkodva nézett rám, nem is tudva, örüljön neki, hogy igazat adtam neki, vagy mérgelődjön, mert más nőkkel álmodtam - de természetesen te voltál a legszebb!
Ezzel már végképp levettem a lábáról, hírtelen elfelejtett ellenkezni. Mielőtt még meggondolhatta volna magát egy csókot leheltem ajkaira, és hírtelen mozdulattal a kezét a takaró alá húztam, ahol férfiasságom már díszpompába öltözve várakozott az alkalomra. Heves csókkal és érzéki markolással válaszol a gesztusra, majd lerántja rólam a takarót és ráveti magát műszeremre. Markolja, szívja, csókolja. Mennyei érzés! Hihetetlen, hogy egy pár éve milyen kezdő volt, jóformán azt se tudta hogyan kell megérinteni, most meg annyira szuperül szop, mintha erre született volna. Bámulatos! Bekapja, majd lassan kiengedi, csókot lehet rá, majd megismétli. Látható élvezettel szopogat. Csodás csaj, gyönyörű szép, természetes szőke haj, égnek meredő pimasz kis bimbók díszítik melleinek kicsiny, de formás párnácskáit. Ennivalóan finom mikor számba veszem és nyelvem hegyével megpofozgatva egyre keményebb és rugalmasabb lesz. Nyelvével végigszalad a dákómon, majd hetykén megpofozza, majd visszaszalad, és golyómat elégedetten megragadja. Hajszálvékony fürdőbuggyija nem is igyekszik eltakarni forró puncija nedves rejtekét, inkább csak arra jó, hogy felhívja a figyelmet a popója védelmében húzódó drága kincsre. Ezt nem lehet sokáig tétlenül nézni, muszáj megragadnom, kezeimbe vennem popóját, simogatnom, gyömöszölnöm. Pajkos mosoly a fáradozásom jutalma.
- Gyönyörű volt nézni, ahogy szopsz - erősebb szívás a falloszomon - a hajad nedvesen csillogott a nap fényében, míg a tested a kellemes, friss vízben ringatózott. A bimbóid ki-kikandikáltak a vízből és minden ilyen alkalomkor már-már hallani lehetett, ahogy belenyögsz az előtted ágasokdó méretes szerszámba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.57 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 cscsu50 2019. 01. 19. szombat 15:14
Gyenge.
#8 deajk2008 2016. 10. 25. kedd 08:45
imádom a gruppenszexet... folytasd ez most nekem 8p lett
#7 zsuzsika 2014. 12. 9. kedd 16:06
Gyenge.
#6 listike 2014. 04. 30. szerda 13:49
Nem jó.
#5 A57L 2014. 01. 12. vasárnap 05:41
Elmegy.
#4 papi 2013. 12. 28. szombat 20:39
Nem rossz
#3 Navistar 2003. 11. 19. szerda 09:05
Bele kell élned magad, hogy megértsd.

Végül is, az erotikus történetek olvasásának csak akkor van értelme, ha beleéled magad. Ez is csak egy kis fantáziajáték... Fantázia a fantáziában.

:)
#2 Macifiú 2003. 11. 12. szerda 11:40
Mi van!?
#1 Törté-Net 2003. 11. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?