A+ A-

A kukkolók 1. rész

Elég régóta lakom egy belvárosi emeletes házban. A szűk utcák, s az egymásra néző ablakok közel tudják hozni egymáshoz az embereket. A harmadik, emelet ablakából sok minden látszik, hallatszik. Egyszer például kisebb csődületet pillantottam meg az utcán, amint a nyári éjszakában, a kutyasétáltató ismerősök kuncogva figyelték, amint az egyik ablakból egy meglehetősen zajos szerelmi csata, félreérthetetlen hangjai töltötték be az éjszakát. Én "szerencsésebb" voltam, mint ők, mert viszonylag jól láthattam, amint a szemközti ház második emeletén lakó hölgy, az éppen aktuális barátjával ügyködik.
A legfelső emelet "biztonságában" az ember kissé szabadabban viselkedik, mint máshol. Amúgy sem vagyok túlságosan szégyenlős, nudizni is járunk, s otthon is gyakran vagyunk meztelenül. A függönyöket nem-igen szoktam behúzni, mert a lakás viszonylag kicsi és sötét.
Álmomban sem gondoltam, hogy engem is megleshet valaki.
Egy meleg nyári napon viszonylag későn értem haza. Csak a kis lámpát gyújtottam meg, ami az ablakhoz közel volt elhelyezve. Ez kellemesen bevilágította az egész szobát, de nem volt bántóan éles fénye. Elég volt napközben. Gyorsan ledobáltam magamról mindent, s elmentem zuhanyozni. Ezután a konyhában kinyitottam egy jó hideg sört, és amúgy vizesen bevonultam vele a szobába. Álltam a szoba közepén, és mindenről megfeledkezve kortyolgattam az italt. Egyszer csak valami hangokat hallottam. A szemközti ablakból jött. Két fejet láttam, amint óvatosan kipillantottam az üveg takarásából. Ismertem őket. Olyan 16-17 éves formák voltak. Az első meglepetés után, magam sem tudom miért, úgy döntöttem, játsszunk egy kicsit. Letettem az üveget és közelebb mentem az ablakhoz. Nem voltak túl gyakorlott kukkolók, náluk is égett valami kis villany, ráadásul egészen közel álltak az ablakhoz. A két ház közötti 7-8 méter nem nagy távolság, egészen jól kivehető minden, ami a szomszédban történik.
Nekiláttam alaposan megtörölgetni magam és igyekeztem úgy állni, hogy jól lássanak. Ezután hoztam egy kis testápolót, és gondosan bekentem magam, különös gondot fordítva a fütykösömre is. Alaposan bekenegettem, húzogattam rajta a kezem. A makkját is kiszabadítottam, és bekenegettem. Ő hálás is volt ezért, mert hamarosan állt is mint a cövek. Egyre jobban belemelegedtem és néhány perc múlva éreztem, hogy el is fog sülni. Az, az igazság, hogy egészen felizgatott a tudat, hogy figyelnek. Lopva oda-oda pillantottam, és láttam, hogy a lányok teljesen lemerevedve, az ablakon kihajolva, leesett állal bámulnak engem. Még egy-két mozdulat és egy jó nagyot spricceltem. Levezetésként húzogattam még rajta egy párat, majd eloltottam a villanyt és egy jó nagyot aludtam. Álmomban sem gondoltam volna, hogy lesz még folytatása a dolognak.
Meg is feledkeztem róla, mert elég sok dolgom volt akkor tájt. Úgy két hét múlva, mikor a barátnőm hazajött a nyaralásból, már nagyon ki voltunk éhezve egymásra. Alig vártuk, hogy este hazaérjünk, már téptük is le magunkról a ruhát. Megint égett a kisvillany, s én kábultan öleltem, csókoltam őt. Az ágyon ültünk, az ablak előtt, s amint az egyik melléről áttértem a másikra, hirtelen észrevettem, hogy már megint figyelnek. Eddig is be voltam indulva, de hirtelen éreztem, hogy teljes lett a merevedésem. Nyíltan a szemükbe néztem,
- OKÉ, gondoltam, akkor most rendezünk egy kis felvilágosító előadást. Feltérdeltem és a szerszámomat a barátnőm szája elé tettem. Nagy élvezettel kezdte nyalogatni, majd annak rendje és módja szerint leszopott. Úgy álltam, hogy jól lássanak, még a haját is félresöpörtem, hogy ne zavarja a kilátást. Közben a lányokat figyeltem, szemérmetlenül. Tátott szájjal figyelték a műsort, ami kb. tíz percig tartott. Ekkor kivettem a szájából, és egy hatalmasat élveztem az arcára. A lányok arcára kiült a döbbenet, főleg amikor azt látták, hogy a barátnőm összeszedegeti az arcára folyt ondót és lenyeli. Ezután újra a szájába vette a szerszámomat, és alaposan lenyalogatta. Ekkor hátra döntöttem, és végigcsókoltam a testét. Nagy élvezettel kezdtem nyalogatni a punciját, s egy pár pillanatra meg is feledkeztem a "látogatókról". Felpillantva láttam, hogy ágaskodva próbálnak belátni az ablakpárkány mögé. Ekkor ráültem az ágyra és a barátnőm lábait a nyakamba vettem. Megemeltem a csípőjét és úgy kezdtem el nyalni. Aprókat sikongatott a gyönyörtől. Kicsit fárasztó volt ez a póz, ezért feltérdeltem, és bevezettem a farkamat. Égnek meredő lábai közé nyomtam az ismét ágaskodó fütyköst. Egy ideig így folytattuk, majd négykézlábra állítva, hátulról hatoltam be. Így teljesen láttak minket a kis kukkolók, és én is kényelmesen tudtam figyelni őket. Nagyon felizgultam, hogy figyelnek dugás közben. Még sose csináltam mások előtt. Ők a szájukat tátva feszülten figyeltek, Szerencsémre ez a második menet volt, nagyon rövid idő alatt, mert egyébként már a második húzásnál elélveztem volna. Így azonban sikerült hosszan kiélveznem minden pillanatát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.34 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 szekely18 2015. 08. 23. vasárnap 15:02
nagyon tetszik!
#7 A57L 2013. 11. 17. vasárnap 06:40
Nem rossz.
#6 papi 2013. 06. 2. vasárnap 11:46
Nagyon jó
#5 sihupapa 2008. 11. 26. szerda 20:00
"Andrej" ne légy telhetetlen
#4 Sasha 2004. 01. 7. szerda 00:28
10pont!!!
#3 Chris 2003. 11. 12. szerda 12:10
Jó történet!
#2 Andrej 2003. 11. 6. csütörtök 20:39
hmm.. érdekes volt! de a tesójával együtt is átjöhetett volna a kiscsaj, és mindkettőt le kellett volna rendezni! :))
#1 Törté-Net 2003. 11. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?