A+ A-

Tiniszerelem

Zita reggel jókedvűen ébredt, hiszen nyári szünet van, szülei előző este elutaztak Olaszországba, és csak két hét múlva jönnek haza. Nyugodtan itthon merték hagyni egyedül 13 éves kora ellenére is, mert üzletemberek lévén nem először fordult elő, és már teljesen megbíztak benne. A délelőtti program strandolás, délután óriásit biciklizett, később pedig teniszedzése volt. Ezeket teljesítve Zita este 7 órára kissé fáradtan és teljesen leizzadva érkezett haza, melyben közrejátszott a közel 40 fokos meleg is. A házat és a kertet is körülölelő 5 méter magas falban elhelyezkedő hatalmas bejárati kapuval megküzdve papucsát már az előkertben lerúgta, és a házba érve azonnal ledobta a ruháját, csak trikója és az apró tanga maradt rajta. Gondosan lehúzta a földszinten a redőnyöket, majd megszabadult a testét borító utolsó két ruhadarabjától is. Ezután odaállt a földig érő tükör elé, és szemügyre vette meztelen formás testét. Barna bőrén a napozáskor bikinitakarta részek vakító fehérségben tündököltek. Két fejlődő-domborodó kicsi alma méretű és alakú hófehér mellecskéjén világítottak a barnásvörös mellbimbók, szeméremajkai még teljesen szőrtelenek, de fölöttük már pár szál szőrzet éppen kezd megjelenni. Szó ami szó Zita elégedett volt a testével. A nagy melegben a tükör előtt állva eszébe jutott, hogy milyen jó volna most úszni egyet a kertben lévő hatalmas úszómedencéjükben. Ekkor egy kicsit elszégyellte magát, mert eszébe jutott, hogy Apja és Anya is mindig meztelenül vannak a kertben, Ő azonban a fürdőszobán kívül mindig fel van öltözve. Egy pillanatig eljátszott a gondolattal, hogy úszik egyet meztelenül, kipróbálja milyen érzés lehet, de rögtön el is vetette azt. A papucsát keresve eszébe jutott, hogy kint hagyta az előkertben. Ekkor elindult száraz fürdőruhájáért az emeletre, de a hideg kövön állva bosszankodni kezdett, hogy szégyenlősségében az ajtó elé sem mer kiugrani a papucsáért, pedig az óriási fal miatt senki sem láthatná. Gyorsan megfordult, és mielőtt meggondolhatta volna magát anyaszült meztelenül kirohant a papucsáért.
Ami ekkor történt eddig csak rémálmaiban fordult elő. Az ajtó becsapódott, Ő pedig ottmaradt anyaszült meztelenül a kertben. Elindult a kertben a ház körül, bár tudta, hogy a földszinten minden zárva, hiszen saját maga gondoskodott erről. Ekkor váratlanul dühbe gurult, papucsát elhajította, mely pont egy óriási rózsabokor közepébe esett. Furcsa izgalmat érzett, szíve hevesen kezdett dobogni, teste megremegett, nem tudta mit tegyen. Szinte felizgult, hogy meztelenül van a kertben, puncijában apró bizsergést érzett, mellei megfeszültek, kis mellbimbója megmerevedett. Odaért a medencéhez, leguggolt a szélén, és megnedvesítette a arcát melleit, majd vizes kezét végighúzta kitárult szeméremajkai között bizsergő apró csiklóján, megnedvesítve azt.
Ebben a pillanatban érte a második váratlan meglepetés, melytől majdnem belefordult a medencébe ijedtében: Egy hangot hallott, mely azt mondta neki, hogy szép a teste. Azt hitte az öreg kertész az, de a hang a hatalmas medencéből, annak túlsó oldaláról jött. Dermedten odanézett, és az ugródeszka alatt megpillantotta az új szomszéd 12 éves fiát. A fiút már megcsodálta barátnőivel, amikor egy szál sortban teniszezett, azt is hallotta, hogy Dávidnak szólítják. Szépen kidolgozott, izmos, napbarnított teste volt, vállig érő szőke haja, és zöld szeme. Ekkor ösztönösen beugrott a fiú tekintete elől védelmet nyújtó vízbe. Azt várta, hogy a fiú kigúnyolja, esetleg csak kineveti, de az csak nézett rá komolyan, és megismételte:
- Gyönyörű a tested, nagyon szép vagy.
Zita elvörösödött, ismét dühbe gurult, és a fiúra vetette magát, hogy elvegye a fürdőnadrágját, felhúzza, és akkor már csak a melleit kell eltakarnia, hogy ne legyen meztelen. Dávidot teljesen váratlanul érte a roham, így Zitának sikerült lerántania róla a nadrágot, közben véletlenül végighúzta a kezén a fiú meztelen, merev hímvesszőjén és megérintette a még csupasz golyóit is, melytől ismét a furcsa, bizsergő érzést érezte. Ekkor azonban Dávid is magához tért, és két kézzel a fürdőnadrágja után kapott, melyet így a nagy tusakodásban négyfelé szakítottak mindkettejük legnagyobb rémületére. Ottmaradtak tehát anyaszült meztelenül a medencében, a fiú álló fütykössel, a lány bizsergető izgalommal az altestében. Zita dühösen megkérdezte:
- Hogy kerülsz Te ide?
- Átmásztam a kerítésen, tudod van egy nagy diófánk, az ágai éppen a kerítés tetejéig érnek, ezen az oldalon pedig a borostyánotokon lemásztam. A medencénket éppen felújítják, hallottam tegnap a nagy pancsolásotokat és ebben a nagy melegben szerettem volna úszni egyet. Azt hittem senki nincs itthon, láttam amikor a szüleid elutaztak.
- És te? Te is úszni akartál?
Zita elmesélte neki a történetét, Dávid komolyan válaszolgatott, egészen összebarátkoztak, és amíg el nem kezdtek fázni, mindketten elfelejtették, hogy teljesen meztelenek, és milyen kellemetlen helyzetben vannak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 15:45
Írókám, holvan a folytatás?
#13 zsuzsika 2014. 10. 24. péntek 12:58
Az a tanga illúzió romboló volt.
#12 listike 2014. 03. 7. péntek 06:40
Jó volt. A beígért folytatás hol marad?
#11 genius33 2013. 03. 2. szombat 12:16
Tetszett smile
#10 pety 2006. 08. 23. szerda 11:19
Nagyon jó story volt!
#9 Lord Bismäster 2004. 06. 16. szerda 23:27
Az alapötlet nem rossz 10 pont
a kivitelezés fasza 9 pont
a szerplők életkora lényegtelen. Ez csak egy fantazmagória, nemde? ja, és pontot érdemel!!!
no comment...
#8 dsaa 2004. 03. 19. péntek 17:19
Hmmmmmmm...
Csak 2 hiba van vele:
1. a tanga (fujj!!!)
2. ha először masztizik a csaj, akkor nagyon gyorsan rájött utána, mi jó a fiúnak meg magának!
#7 stabil 2003. 11. 3. hétfő 16:53
i!

Az első barátnőm szintén szűz volt (akkor én is), de először nem jött össze normál helyzetben, csak amikor rámült.
#6 Egy srác 2003. 10. 31. péntek 16:29
Nem szoktam véleményt írni , de ezt nem tudtam megállni!! Borzasztó!! Csak elképzelek egy kigyúrt 12 éves fiút tangában.... tiszta szánalom! Ja , és szerintem a folytatást hanyagolnod kéne!
#5 xy 27 2003. 10. 30. csütörtök 10:44
Ha 3-3 évvel idősebbek lennének, hihetőbb lenne ! 6 pont
#4 *Szúzlik* 2003. 10. 30. csütörtök 10:38
ÉLVEZET!!!!!!!! KIRÁÁÁÁÁÁÁLY! vagy étszer élveztem el rajta!
#3 i 2003. 10. 29. szerda 19:38
Ne hari,de én már hallottam arról,h a lány volt felül elsőnek,és hogy úgy még fájdalmasabb volt neki elveszteni,szal ez így kicsit fura volt...
#2 Chris 2003. 10. 29. szerda 14:20
9 hónap múlva pedig Zita megszülte a babát. Nem felejtetted ki véletlenül a védekezést?
#1 Törté-Net 2003. 10. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?