A+ A-

Séta a hóesésben

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Halk neszezésre ébredtem. Megijedtem. Ki piszkálhatja az ablakomat? Mindig résnyire nyitott ablaknál alszom. Erőteljesen dobogott a szívem. Féltem. Füleltem. Vártam. Egyszer csak hallom, hogy valaki nagyon halk visszafojtott hangon a nevemen szólít. Ettől egy kicsit nyugodtabb lettem. Csendesen felkeltem és az ablakhoz léptem. Néhány centit mozdítottam a függönyön, épphogy kilássak.
Nagy megdöbbenésemre és őszinte meglepődésemre Ő toporgott az ablakomnál. Bizonytalanul mosolygott. Azonnal sejtettem, hogy valami baj van, hiszen ok nélkül nem ébresztene föl az éjszaka közepén. A fura mosoly nem hervadt le az arcáról, miközben felém suttogta:
- Gyere sétáljunk egy kicsit! Nagyon hideg van, öltözz fel melegen, nehogy megfázz!
Furcsáltam a dolgot, de pillanatok alatt magamra kapkodtam vastag nadrágot, pulóvert, csizmát, bundát, sapkát, kesztyűt és nagyon halkan kiosontam a lakásból, hogy a bent alvók nyugalmát ne zavarjam.
Türelmesen állt az ajtóm előtt. Sokat ígérő csillogó szemmel mélyen a szemem mögé nézett. Rám villantotta egyedülálló mosolyát. Mielőtt szólhattam volna könnyeden megcsókolt, majd mutatóujját a szájára helyezte, jelezve, hogy ne szólaljak meg. Forró kezével megragadta forró kezemet és elindultunk a jéghideg éjszakába. Mielőtt kiléptünk volna a lépcsőházból az utcára újból magához ölet szenvedélyesen megcsókolt. Már nyoma sem volt a bizonytalan mosolynak. Diadalmasan mosolygott és öntudatos mozdulattal nyúlt a kapu felé, miközben így szólt: Tudom, hogy imádsz hóesésben sétálni!
Azzal a lendülettel kinyitotta a kaput. A látvány, ami a szemem elé tárult leírhatatlan volt. Egy pillanatra a lélegzetem is elállt. Óriási pelyhekben hullott a hó. A sűrű hófüggönytől szinte nem is látszott az éjszaka sötétje. Szótlanul fogtuk egymás kezét, kiléptünk a kapun, és beléptünk a csodába! Még mindig szótlanul sétálgattunk. Bámultuk a hópelyheket, amint fentről alászállnak. Minden egyes pehely, mint egy-egy szikrázó csillag. Élveztük, hogy rajtunk Kívül senki nem jár az utcán. Jóval később visszakanyarodtunk a házhoz. A hideg ellenére lobogott bennünk a tűz. Az ajtóban meghitten magához ölelt, megsimogatott, búcsúzni készült. Megfogtam a kezét és magam után húztam a szobámba. Éreztem, nem engedhetem ezt a varázslatot kicsusszanni a kezeim közül.
Gyorsan megszabadultunk ruháinktól és bebújtunk az ágyba. Feküdtünk, hallgattuk egymás lélegzését, szorosan összebújtunk, mint akik soha nem akarják elengedni egymást. Keze lassacskán vándorútra indult. Ujjai hegyével éppen érintve bőrömet, végig simogatta a gerincemet, a lapockámat és minden egyes bordámat. Azonnal megtette hatását. Egyre libabőrösebb lettem. Tudta, hogy nem a hidegtől van, csibészes mosollyal mégis megkérdezte:
- Fázol?
Tettetett dühvel bokszoltam a mellkasát. Hogy ahol érintettem, ott csókjaimmal gyógyíthassam. Hasra fordítottam, ráültem ropogós fenekére és körmeimmel kezdtem bizsergetni idegvégződéseit. Érintésemtől megrándultak hátizmai. Körmeim különös táncot jártak a tarkóján, nyakán, vállán, lassan és mindig újra+újra visszatérve, a már felkorbácsolt területekre. Mikor már az egész felsőteste remeg, körmeim tovább haladnak az oldalán, derekán, csípőjén, combján, egészen a térdéig. A térd belsőhajlatánál időzöm egy kicsit, miközben lassan lecsúszom a két lába közé. Körmeim játékától egy pillanatra sem fosztom meg, már combjai belső felén siklanak. Igyekszem a legkiszámíthatatlanabb pontokon érinteni. Már nagyon várja, hogy tovább haladjak, de nem siettet. Tűri az édes kínt. Tudja jól, hogyezzel nem csak Őt izgatom fel, hanem én is teljesen nedves leszek. Felizgat a látvány, amit körmeim simogatásával okozok. Lehajolok nyelvemmel érintem fenék vágatát. Míg körmeim a combján felfelé, addig nyelvem a fenekén lefelé halad. A duzzadt zacsinál találkoznak. Fenekét megemeli, hogy jobban hozzáférhessek férfiasságához. Így játszadozom vele, amíg hagyja.
Hirtelen elkap:
- Ezt visszakapod, Te bestia!
A hátamra fekte, karjaimat a fejem fölé emeli és balkezével lefogja. Szája a szájamra tapad és jobb kezével simogatni kezd. A fültövemnél indít és milliméterről milliméterre halad a nyakamon, a vállamon át a mellem felé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.3 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2016. 09. 21. szerda 07:09
nagyon aranyos történet és folytasd... 8p
#5 feherfabia 2014. 12. 28. vasárnap 05:21
8P
#4 listike 2014. 02. 9. vasárnap 16:24
Aranyos történet.
#3 papi 2013. 08. 6. kedd 05:55
Tetszik
#2 v-ir-a 2011. 11. 20. vasárnap 22:07
én is szeretek hóesésben sétálni smile
#1 Törté-Net 2003. 10. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?