A+ A-

Ahogy visszaemlékszem 2. rész

...Ördögien mosolygott és megsimogatta az arcomat, melyen az orgazmus elnyúlt és ott ragadt mosolya látszott. Egyik kezével megfogta a kezem és merev farkához húzott. Megfogtam a pulzáló eres rudat, miközben másik kezét vállamra helyezve jelzett, hogy térdeljek le és kérését szavaival is megerősítette:
-Most te jössz! Gyere térdelj le!
Lerogytam elé. Farka az orrom előtt meredezett. Éreztem a jellegzetesen pikáns, édes-keserű illatát. Ahogy csak én hívom a faszagát. Hátratoltam fitymáját, és ahogy ettől a makkja megfeszült az előnedve kibukkant a hegyéből. Csípőjét előretolva péniszét finoman az ajkaimhoz érintette, és körben rámkente meleg, ragadós váladékát.
Kérdezte:
- Csináltál már ilyet?
Én csak nyeltem egyet és a fejemet ingattam.
- Akkor most magamévá teszem a szűz szád. - jelentette ki. Nem kérdezett, csak tényként közölte, hogy mit fog velem tenni. A lelkemet perzselte ez, és azt kívántam, hogy mindent közöljön csak, hogy teljesíthessek mindent, amit velem kíván tenni. Elvörösödtem, szememet lehunytam és leszegtem a fejemet. Megjátszott szűziességemet azonban elárulta arcom pirossága és felgyorsult légzésem.
- Nyisd ki a szád, dugd ki a nyelved és engedd el magad! - mondta határozottan és mosolyogva.
Így tettem. Felső és az alsóajkamra kitolt nyelvem közti réshez illesztette makkját, majd lassan betolta faszát a nyelvemen, egészen a szájpadlásom hátsó részéig. Így tartotta bent kemény nemi szervét a számban, míg kezével a hajamba túrt két oldalról és hosszú hajamat fejbőrömig kezére nem csavarta. Fejem rögzítése után közelebb hajolt hozzám és halkan mondta:
- Maradj így, majd én irányítalak! Vigyázz a fogaidra, nehogy megsérts és a végén az összes gecit le kell nyelned! Megértetted?
A torkomig érő "karóval" a számban csak nyögni tudtam, és pislogással jeleztem, hogy megértettem.
- Akkor jó! - mondta, miközben kiegyenesedett, farkát csaknem teljesen kihúzta a számból, és hirtelen visszalökte!
- Mondtam, hogy óvatosan! - emelte fel a hangját, miközben elkezdett közösülni a számmal. Egyenletesen baszta az ajkaimat, jó mélyen a torkomig ledugva faszát.
Pár perc múlva nyögései közepette utasított, hogy az addig az ő térdein nyugvó kezeimmel a mellemet gyúrjam, és a pinámat ujjazzam:
- Gyömöszöld a csöcsöd és ujjazd magad! De ne merj elélvezni!
Hihetetlen gerjesztő volt belemarkolni a mellembe és feldugni magamnak a leghosszabb középső ujjamat, miközben életem első pasija bassza a számat! Ez hát a női mívolt! - gondoltam. Szinte bepisiltem az izgalomtól, pinám nedve lecsorgott a kézfejemen és majdnem elélveztem, de ezt nem mertem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.24 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 11. 5. vasárnap 21:35
Nagyon ellenszenves a srác. A lány meg egy kissé hülye. Az írás pedig gyenge.
#5 deajk2008 2016. 11. 27. vasárnap 16:53
nekem ez nagyon kevés lett a szöveg karaktere... 5p lett
#4 vakon53 2016. 04. 26. kedd 16:56
Ezsemlett folytatva!
#3 A57L 2014. 05. 29. csütörtök 06:01
Ez nem tetszett.
#2 listike 2013. 08. 10. szombat 07:52
Azért pontoztam le, mert az ígéret ellenére nincs folytatás.
#1 Törté-Net 2003. 10. 25. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?