A+ A-

Fatime

A közelmúltban esett meg velem. Az Irc - n (HunChat rulez) megismerkedtem egy lánnyal. Eddig semmi különleges nincs benne. Elbeszélgettünk, erről - arról. Tájakról, emberekről. Szép lassan kezdtem sikamlósabb témára terelni a beszélgetést. Tehettem mindenféle következmény nélkül, mert én Szajolban lakom Fatime (így hívják) pedig Keszthelyen. A távolság elég nagy volt, hogy bármit mondjunk számonkérés nélkül. Sikerült is rávennem minden szexuális mókára a hálón keresztül. Megígérte, hogy ha arra járok megismételjük élőben is. Még ez sem különös. Száz számra történnek ilyen együttlétek az éterben éjszaka. Másnap egy kellemes emlék maradt csupán. Pár nap és az új élmények el is feledtették. Most jön a csavar! Hőn szeretett főnököm (Az úthenger egyengesse lábnyomát kicsit gyorsabban mint futni tud), közölte 2 napos eligazításra kell mennem a Y2K problémával kapcsolatban. Tekingetem jobbra - balra, hátha valaki megment és bevállalja az utat. Pechem volt, nekem kellett menni. Na de hová? "Keszthelyre? Olyan messzire?" Aztán kapcsoltam. Morogva jegyeztem fel a naptáramba az időpontot. Közben belül majd szétvetett az izgalom és kutakodtam az emlékeim közt Fati e - mail címe után. Levelemet megírtam, elküldet. Megkérdeztem emlékszik még rám? Emlékszik még az ígéretére? Biztonság kedvéért lküldtem a log file - t. Jött is a meglepődött válasz. Nem felejtett el. Épp levelet akart írni nekem.(na ja!) Többször is velem álmodott. (majd biztos!) Bármikor szívesen látna csak hát a távolság ? Válaszlevélben közöltem mikor érkezem. És hálás köszönettel elfogadom a meghívását. Leírtam röviden a történetet, miért is megyek. Biztosítottam, hogy az estém és éjszakám neki van előjegyezve. Levelem örömmel fogadta. Nem is remélte, hogy valaha találkozni fog velem. (hogy szaván fogom). Talán még mindig ugratásnak vette az egészet. De elküldte a címét. Eljött a nap, én útra keltem. Végighallgattam az előadásokat, majd egy üveg pezsgővel, egy csokor virággal és némi személyes cuccal a megadott címre mentem. Félve csengettem be a megadott első emeleti bérlakás ajtaján. És lássatok csodát Ő állt a nyíló ajtóban.
- Szia! Kerülj beljebb! Már kezdtem lemondani rólad. Azt hittem az egész napi készülődésem kárba vész.
- Szi - szia! Még szebb vagy, mint a képen amit küldtél. És valóban. Az előttem álló tünemény valóban gyönyörű volt. Vörösesbarna vállig érő haj. Nagy barna őzike szem, fitos orr, hosszúkás arc, mindig mosolygó arc, apró hegyes áll. Keskeny hosszú nyak apró vállgödrökkel, az átlagosnál szélesebb, sportos váll. Apró sportmellek (:( ). Vékony de erős karok, kecses női kézfej, hosszú ujjak. Lapos has, keskeny derék, átlagos csípő. Hosszú, vékony combok, kicsit vastag sportos vádli. Kecses apró lábfej. Mindez szép szoláriumbarna kivitelben. Ilyen egy nő, aki ad magára. Mindez gusztusosan tálalva. Egy piros színű hason összecsomózott póló és egy levágott szárú szűk rojtos farmert viselt.
- Ne állj ott mint bálám szamara. Még összecsődül a szomszédság. - Kacagott. Odabent egy hangulatosan berendezett másfél szobás garzonlakás fogadott. Az előszobában nem találtam férfi ruhát, ezért valószínűsítettem, hogy egyedül lakik. A modern konyhában, az asztalon egy nagy tál spagetti gőzölgött. Két személyre volt terítve, úgy ahogy a nagykönyvben meg van írva. Félhomály, gyertya és vörösbor.
- Azt hiszem, azt nekem hoztad. - Mosolyogva nyúlt a csokor rózsa után.
- Igen - igen. Csak úgy elbűvöltél, hogy nem tudok magamhoz térni.
- Akkor talán egy kis vacsora észhez térit. Pakolj le, én addig alkalomhoz öltözök. Amikor a hátam mögött elsuhant, a fülembe súgta:
- Édes vagy! Pár perc múlva jött ki a fürdőszobából. Majdnem elejtetem a kezemben levő borosüveget, aminek a dugójával birkóztam. Vadító vörösben jelent meg tetőtől talpig. Körömcipó, harisnya, szűk miniszoknya és patentos selyemblúz. Mindez vadító vörösben.
- Ne csináld, mert még tényleg elhiszem. Inkább együnk mert már nagyon éhes vagyok. Jó étvággyal ettünk. Miután jóllaktunk, kicsit feszélyezett beszélgetésbe kezdtünk. Vibrált közöttünk a levegő, de én nem akartam lerohanni és ő sem akart nekem esni. A vörösbor is szépen fogyott, ami kezdte feloldani a hangulatunk. Legnagyobb meglepetésemre egy finom érintést éreztem a lábamon. Majd még egyszer. Egy kutató kecses női lábfej kúszott felfelel a sípcsontomon. Lassan kúszott felfele a combomon, majd nekinyomódott az akkor már keményen feszülő sliccemnek. Közben mesélt. Épp az első munkahelyéről mesélt, amikor elkezdte a lábujjaival masszírozni a farkamat. Épp szólni akartam, hogy sok lesz, de mintha megérezte volna és abbahagyta.
- Kényelmesebb lenne a szobában folytatni. (reméltem nem csak a beszélgetésre gondol) A nappaliban egy állólámpa árasztotta a kellemes félhomályt. Egy gombnyomásra halk lassú rumba csendült fel.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2017. 04. 8. szombat 06:16
Ez egy jó kis történet.
#2 Ulysses 2016. 01. 4. hétfő 14:47
Ez a sztori meg elkerülte az análkedvelők figyelmét? Rinaldo biztosan értékelné. smile
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?