A+ A-

Talpmasszázs (ikertörténet)

2002. év vége, a két ünnep között. Este 9.30 (kb.), a gyerkőcök már alszanak, mi zuhanyzás után, fürdőköpenyben elfoglaljuk a háromrészes kanapét, a TV-t bámuljuk.
Úgy látom, a mai este is olyan lesz, mint sok másik. Én leülök a kanapé egyik végébe, kedvesem hanyatt fekve ölembe teszi lábfejét, hogy krémezzem-masszírozzam meg a talpát. Aztán beszunnyad az erősen hanyagolható műsoron, és külön-külön bejutunk az ágyba, aludni.
Pedig már több, mint egy hete nem szeretkeztünk! Legutóbb nagyon élveztem, ahogy hasra feküdt az ágyon és én a hátát simogattam merev farkammal, aztán a nyakát, finoman oldalt az arcát, és ő megnyalogatott. Aztán lefelé indultam, megemelte popsiját, és becsusszantam nedves puncijába...
Most is látom, már félig csukva a szeme. De akkor miért ezt a rövid fürdőköpenyét vette fel? Ez éppen csak takarja a félgömböket, és így hanyatt fekve elég egy óvatlan mozdulat, és minden feltárul.
Egyik talpával végeztem, és ahogy lábat cserél, szétnyílik elöl a köntös.Imádom, ahogy a talpamat masszírozza! Még jó, hogy ő nem szereti, így nem kell viszonoznom. De majd valamivel kárpótolom. Lenne mivel, mert régen voltunk együtt. De ritkán mer kezdeményezni. Ma este megtréfálom.
Kíváncsi vagyok, meddig lehet provokálni. Félig lehunyt pillám alól lesem. Ahogy lábat váltok "véletlenül" szétnyitom a köntösömet. Este, a zuhany alatt leborotváltam a szeméremajkaimat (nagyon izgató volt!), majd meglátjuk, hogyan reagál.Ezt direkt csinálta, vagy véletlenül!? Felbukkan a fekete bozont, ami valahogy más, mint eddig, de nem jövök rá, hogy miért. Férfiasságom másodpercek alatt tettre kész, de a hosszú köpeny elrejti. Imádom a hosszú combjait, selymes bőrét... és ez az ártatlan kitárulkozás!! Remélem figyel, szeme testem közepét kémleli, ujjai kicsit össze-vissza járnak, úgy tűnik, valami eltereli a gondolatait.
Akkor továbblépünk, remélem nem volt "eredménytelen" ez a kis játék.Szabadon lévő lábfeje finom mozgásokba kezd, úgy tűnik, megpróbál köntösöm alá jutni. Segítek neki, így a következő pillanatban egy lüktető, forró hús-bólyában akad meg kecses lábfeje. És még mindig csukva a szeme!
Mivel a tőlem távolabb eső lábfeje szabad, ezért talpának finom bőrével le-fel simogatja farkam alsó felét. Gyönyörűséges érzés!! Remélem tudja, mit akar...Én mindenesetre megadtam magam az érzésnek.Lábfejemmel próbálom megkeresni (remélem) ágaskodó vesszejét, de a bő köpenyben ez nehezebben megy, mint számítottam. Aztán talán ő is segít, és végre felbukkan, amit keresek: a halvány fényben csillogó rúd, amit egyből kezelésbe fogok.
Úgy tűnik élvezi, ujjai már alig-alig mozognak lábfejemen, hátraveti fejét.
Nem is gondoltam, hogy ilyen erotikus lehet, ahogy a talpam egy forró péniszen siklik le-föl. Egyre ütemesebb a le-fel simogatás, én már csak ülök és élvezkedem. Néha lejjebb csúszik, és finom ujjai a szőrös erszény masszírozzák, tovább feszítve a húrt.Nagyon jó!! Forró, merev farok, én irányíthatom a mozgást. Időnként a két golyócskát is megpiszkálom, úgy tűnik, ez sincs ellenére. De most már elengedhetné a másik lábamat is, úgy érdekesebb dolgokat lehetne tenni.Finoman kihúzza a másik lábát a kezemből, és két talpát összefordítva, erőteljesebb ingerlésbe kezd.
Ez nagyon izgató!!! Le-föl simogat, egyre erőteljesebb és gyorsabb mozgással. Talán abba kéne hagyni, mielőtt kispriccelek, de ez annyira élvezetes, hogy nincs hozzá erőmEz az! Most már sokkal jobb. Mindkét talpam egyszerre kapja meg a finom érzést. Jó látni kedvesem gyönyörét, és nem is gondoltam, hogy ilyen erotikus lehet egy merev pénisz a talpaim között. Vajon el tudnám így juttatni a csúcsra? És az ilyen lehet, amikor kilocsolja rám a magvát?Egyre emelkedik vágyam, szívesen simogatnám punciját, de combjai zárva vannak, így nem férek közéjük. Úgy érzem, már nem sok van hátra a teljes "végzetig".Úgy tűnik, nagyon élvezi, amit csinálok. De nekem is nedvesedik ám! Fokozom a tempót, a előnedvektől már fényesen csillog a feszes fej. Ez már több annál, amit el lehet viselni!!
Érzem, valahonnan mélyről elindul a folyam, amit már nem lehet megállítani. Remélem, nem most akarja abbahagyni, mert akkor én fejezem be magamnak.
MOST, MOST...testem megfeszül, és a sebesen mozgó "satu" kipréseli belőlem az utolsó cseppet is.
Ez fantasztikus volt...Látom kedvesemen a közelgő orgazmus jeleit.
Ha lehet, még erősebben szorítom össze talpam, kicsit még próbálok gyorsítani, le fel simogatom, és várom a csúcspontot.
Aaaaaarrggghhhhh...hallom a tüdőből kiáradó levegő hangját, és látom a kispriccelő nedveket, ahogy újabb és újabb hullámban törnek elő a fényes-feszes makkból. Tovább mozgok, és érzem, ahogy lábfejemet beborítja a forró folyadék. A levegő megtelik fanyar férfiillattal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2015. 06. 14. vasárnap 07:26
Nem rossz
#4 A57L 2014. 01. 10. péntek 05:33
Elmegy.
#3 Gigolo 2005. 04. 3. vasárnap 23:21
jah egy pasi nem.. egy férfi már annál inkább
#2 Chris 2003. 10. 9. csütörtök 11:01
Kicsit nyálas. Egy pasi nem hsznál ilyen kifejezéseket. "Kedvesem", "párom".:-(
#1 Törté-Net 2003. 10. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?