A+ A-

Jelentés: A pornó ösvényein

I. rész. A becserkészés
Egy merőben kitalált torte-net
András és Éva már két éve éltek Svédországban. Mindketten túl a harmincon, és már túl egy elrontott házasságon. Mint elváltak ismerkedtek össze még Magyarországon. Évának már volt egy kisfia, az első házasságából.
Éva ápolónő volt, András meg autószerelő.
Éva kifejezetten szép nő volt, a 36 éve dacára. Tökéletes alakján a szülés egy csöppet sem rontott. Magas volt, kicsit vágott, kék mandula szemekkel, természetesen hosszú szempillákkal. Finom metszésű felső ajkát alulról egy húsosabb érzéki ajak társította. Loknis, hullámos haját még hol kontyba tűzte, hol a válláig kibontva hagyta.
Alakja perfekt volt, bár (szerencsére) nem modellszerűen pálca. Közepes nagyságú melleihez sosem kellett melltartót viselnie, azok büszkén tartották magukat. Izmos dereka lágyan erősödött bele a csípő domborulataiba.
Lábszárai tökéletes íve, combjai szépen felfele szélesedő ívei vezették a szemet
a lapos has és főleg az az alatt domborodó vénuszdomb ígéretes bájaihoz.
A strandon nem kevés öntudattal hordozta pompás nőstény testét, mesterien riszálva a fürdőbugyiban feneke kemény dombjait. Ha egyrészes fürdőruhában feszített akkor vonalai lendületes tökéletessége, ha két részes fürdőruhában pompázott, akkor bőre finom simasága vonta magára a ragadozó férfi és az irígy női tekinteteket. Egyszóval tökéletes és veszélyes egy nő volt, az a fajta aki igen sok fejfájást okoz a férfiembernek, és akármilyen pimasz és követelőző mer lenni, mert tudja hogy a férfit az ágyban majd úgyis lefegyverzi. Tudniillik Éva szerette a szexet. Szeretett dugni, ahogy ő maga is leplezetlen nyíltsággal bevallotta. Nem volt egy hűséges típus, az biztos. Már az első férje alatt is volt szeretője, részben e miatt is váltak el.
Andrással többé kevésbé meg volt elégedve az ágyban, (másként már kevésbé) de azért már volt legalább kettő kis kalandja. Először egy 16 éves fiú (!), barátnője fia, majd egy 60 éves, bár igen jó karban levő, és főleg pénzes főorvos. Ez utóbbi egy évig tartott. Mert természetesen Éva a pénzt és a jó életet igen szerette (a szex mellett). A kamasz fiú rövid de heves, és ami a fő gyakori rohamait éppúgy élvezte mint egy évvel később a konszolidált idős úrral a finom technikájú franciázás örömeit.
A pénzből sose volt neki elég. Hja igen, a szépségnek ára van - szokta mondani, utalva a kozmetikumra, a szépségápoló szalonra, a rendszeres uszodára, szoláriumra.
Bizony szegény Andrásunknak igencsak igyekezni kellett hogy kikapós asszonykájának (és elkényeztetett fiacskájának ) a szükséges pénzt előteremtse.
A nyolcvanas évek végének Magyarországán, az egyre jobban kiterebélyesedő gazdasági válság és a rendszerváltás küszöbén autószerelőnek lenni már nem jelentette azt a garantált jólétet mint tíz évvel korábban. Az emberek pénze egyre kevesebb lett, a Trabantok és Wartburgok kora kezdett lejárni, és András már elkésett hogy ügyesen váltson a több pénzt hozó nyugati márkák javítására.
Egyre fokozódó anyagi nehézségeik közepette, bizony kapcsolatuk Évával kezdett megromlani. Éva egyre több szemrehányással illette Andrást "élhetelensége" miatt, azaz hogy nem keresett eleget. Évi elégedetlensége kezdte veszélyeztetni kapcsolatukat. Szerencsére a szex, még mindig mentőövnek bizonyult. A gyülekező viharfelhőket azonban mégsem lehetett semmibe venni.
S ekkor lépett színre Gábor. Gábor, András távoli rokona, és gyerekkori jó barátja még a hetvnes évek elején "dobbantott" (azaz illegálisan távozott, akkori szóval:disszidált ) Svédországba. Az utóbbi években már gyakran hazalátogatott. Igen nagylábon élt, az Intercontiban lakott, BMW-t bérelt, és nem egyszer meghívta párosunkat egy egy drágább vacsorahelyre. Emellett igen jó képű is volt, bár András szerint volt benne valami selyemfiús. Hogy miből élt az rejtély volt, de ez Évit nem érdekelte, aki látható jóleséssel nyugtázta Gábor széptevéseit, enyhén pikáns vicceit.
Gábor már ideje feljárogatott hozzájuk, és észrevette az anyagi problémáikat.
Nem soká előállt azzal az ötlettel, hogy András és Éva csomagoljanak össze, és jöjjenek ki Svédországba dolgozni, ahol majd András mint autószerelő, és Évi mint ápolónő igen hamar egyenesbe fognak jönni. Majd ő segít - hangzott az ígéret.
Mindkét oldali szülők heves tiltakozása ellenére, a már nem is olyan fiatal pár összepakolt, és tulajdonképpeni történetünk kezdetén már második éve éltek ebben az országban. - Munkanélküli segélyből. A szép reményekből szinte nem lett semmi. Svédország már rég nem a menekültek paradicsoma, akikkel jócskán tele van az ország. Munkavállalási engedélyt kapni nem volt könnyű, és az otthoni papírokat, gyakorlatokat is nehezen fogadták el.
Bár András és Éva nem nyomorogtak , de életszínvonaluk talán még rosszabb lett mint otthon. A veszekedések és a kölcsönös szemrehányások is megszaporodtak, a szex is ritkább lett és nem a régi minőségben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.73 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 A57L 2013. 10. 5. szombat 02:38
Egész jó.
#13 genius33 2013. 04. 16. kedd 17:15
Folytatást kérünk nyes
#12 bennic 2007. 05. 8. kedd 15:03
Kérjük a folytatást!!!...
#11 bennic 2007. 05. 8. kedd 14:54
Kérjük a folytatást!!!...
#10 bennic 2007. 05. 8. kedd 14:51
Kérjük a folytatást!!!...
#9 byte-man 2004. 09. 22. szerda 18:35
Tényleg Gyula hol a folytatás??????
#8 buba 2004. 03. 1. hétfő 09:33
Minek írod, oda hogy folytatás következik, ha szarsz folytatni.
#7 Benga 2004. 01. 27. kedd 08:06
Hol a folytatás?
#6 buba 2004. 01. 10. szombat 20:10
Tetszik jó kis történet, kár hogy nincsen folytatás.
#5 grog 2003. 11. 25. kedd 18:19
Lesz Folytatás ?

#4 anselmo 2003. 11. 23. vasárnap 16:40
Mikor lesz folytatás?
#3 bokor 2003. 11. 13. csütörtök 03:25
miért nincs folyt.gyula
#2 Cave 2003. 11. 10. hétfő 11:14
Jöhetne már a folytatás...
#1 Törté-Net 2003. 09. 25. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?