A+ A-

Füstölő

Édes, tömény füst árad felém, megtámadja az orromat, bekúszik a tüdőmbe, eltompul az agyam. Színes illatok, bordó ritmus, szenvedélyes puhaság. Egyre jobban elhomályosodik minden. Csoda, hogy még tudok járni.
Valaki megragadja a karom, húz maga után. Félőrülten vihogok, látok szenteket, sátánt, perverziót. Az egyik sarokban egy lány beszélget egy skorpióval. A pultnál egy medve, egy kos és két férfi sörözik. Egy asztalnál egy fiú nyalogatja egy transzvesztita körmeit és néha bekapja az ujjait is. "Hova kerültem?" - gondolnám, ha magamnál lennék, de nem vagyok... Még mindig csak megyünk, ki tudja hová.
Hematit szoba. Rubin ágy. Rózsakvarc asztal. Smaragd szék. Hegyikristály lány. Tiszta a levegő, magamhoz térek. Előttem egy lány, és rámnéz.
- Miért nézel így rám? - kérdem.
- Hogy nézek? - adja vissza a kérdést ő.
- Mint aki felkínálja magát.
Ekkor kopognak, bejön egy férfi, tálcát hoz. Lerakja az asztalra, kimegy. A tálcán minden földi jó. Bort tölt a lány. Gyönyörű vörösbor. Odaadja az egyik poharat, rámnéz, koccint. Telt íze van. Elszopogatom. Magamhoz veszek egy banánt.
- Miért banánt vettél? Azt nem szokás borral enni. Sajtot szoktak.
- Ehhez volt kedvem. - miközben válaszolok a lánynak, végigfut a tekintetem rajta, és észreveszem, hogy az inge félig kigombolódott, és dús melle kilátszik. Gyorsan elkapom a tekintetem, még mielőtt nedvesedni kezdenék a látványtól. A lány azonban odahajol fölém, bő inge teljesen befedi az arcomat, az illata körüllengi a testemet... A banánt meghámozza helyettem. Mikor feltárul a gyümölcs maga, nem hagyja hogy harapjak. Leönti valami öntettel, szájába veszi a banánt, és kéjesen nyögve lenyalja róla a folyadékot. Ezután enged harapni. A folyadék íze valahoy pont passzol a banánhoz. Miközben én a banánnal foglalkozom, ő egy kis darab camember-t vesz magához, és csipegeti. Közben néha belekortyol a borba. Tovább nézem őt. Vörösek az ajkai, barackos az arca, fekete, nagy szeme van. Haja kiengedve a derekáig hullámzik. Telten nőies, mégis kislányos, kívánatos. Nem bírok magammal, nedvesedek. Egy korty közben rámveti szépséges tekintetét, és néz engem.
- Mi a baj? - kérdem.
- Semmi... - mondja elfúló hangon, és leteszi a poharat. - Olyan meleg, van, nem? - ezzel lehúzza a szoknyáját. Bő inge még így is takarja combközépig. Végigfut a tekintetem rajta, és meglepődöm: vékony vádlija, vastag combja van.
- Miért van ilyen...
- ...lábam? - fejezi be helyettem. - Operáltak.
- Sajnálom...
Azonban ez a lány úgy tud ülni, nézni, lélgezni, hogy bármit csinál, nedves leszek tőle, még nedvesebb, mint azelőtt. Én is leveszem a szoknyám, mikor végeztem a banánnal. Ő pakolászik az asztalon, majd feldönti a borosüveget, melynek a tartalma egyenesen rámborul. A pólóm rámtapad, a combom csöpög.
- Ne haragudj! - mondja, és nekiáll tisztogatni.
- Nem haragszom... Nyald le rólam! Kérlek... - nem bírok magammal tovább, a kezét odahúzom a pólómhoz, hogy vegye le. Ő nem habozik, lassan kihámoz a pólómból, én gombolom az ingét. Előbukkannak csodás, hatalmas keblei, melyeken úgy merevednek a bimbók, hogy fogasnak is lehetne használni őket. Megcsókol, s bortól ittas nyelve csak úgy ficánkol a számban. Virtust járnak nyelveink, egyre közelebb húzom. Ragadunk a bortól, feltehetőleg büdösek is vagyunk, de ez nem zavar, csak nyaljuk egymást. Lekerül róla az ing, nincs rajta fehérnemĹ®.. - se felül, se alul. Kapva kapok az alkalmon, megsimítom alul - ő is úszik a vágyban. Észbe kapok, és azt látom, hogy ő már csavargatja nyelvével, szájával a mellbimbóimat. Keze közben egyre lejjebb csúszik, nem ró tiszteletköröket vénuszdombomnál, azonnal bedugja két ujját hüvelyembe. Olyan jól esik, felemelkedek, felsikoltok "erősebben!" - erre ő dörzsölni kezdi fenekemet, és oda is bedugja egy ujját. Nem bírom tartani magam, lefekszem a földre. Nyelve nem várakoztatja a csiklómat tovább, megajándékozza egy adag nyállal, és egy fantasztikus nyelvvel. Nyal, erőteljesen, mégis nőiesen. Egyre közelebb kerülök a csúcshoz, hangosakat nyögök. Ekkor belép egy harmadik ember, akit nem látok a félhomályban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.52 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2017. 12. 22. péntek 09:57
Nem rossz ez. Tetszett a hangulata.
#9 listike 2014. 11. 29. szombat 11:58
Volt jobb.
#8 deajk2008 2014. 11. 20. csütörtök 12:19
így aztán nekem ez csak 8p lett és folytasd...
#7 deajk2008 2014. 11. 20. csütörtök 12:18
a bajom csak az, hogy a karakterek száma lehetne 6-szor annyi, mint most lett
#6 deajk2008 2014. 11. 20. csütörtök 12:16
a helyesírás jó és a történet menete is megfelel
#5 deajk2008 2014. 11. 20. csütörtök 12:15
nekem e történet tettszett és jó lett
#4 deajk2008 2014. 11. 20. csütörtök 12:15
nekem tetszik a lezsbiség és így nagyon is felizgató
#3 A57L 2014. 04. 17. csütörtök 06:13
Nagyon gyenge.
#2 co 2003. 09. 25. csütörtök 12:49
zagyvaság
#1 Törté-Net 2003. 09. 25. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?