Vörös és Fekete

Szavazás átlaga: 5.46 pont (41 szavazat)
Megjelenés: 2003. szeptember 21.
Hossz: 8 102 karakter
Elolvasva: 6 138 alkalommal
Egészen beleszédültem a látványba. Abszolút nem készültem rá, hogy ajtót nyitva egy bombázó fog velem szembe nézni. Kacéran végigmértél, tetőtől talpig, és tudtam, hiába van rajtam farmer, ing, gatya, olyannak láttál, ahogy isten megteremtett. Én viszont le nem tudtam venni a szemem Rólad.. Azaz a ruháról, ami Rajtad volt. Ruha! Ez a szó nem fedi igazából a valóságot! Kis, fekete csipkés szegélyű, vörös selyem melltartó, és egyanezen szín – és anyag-összeállítású csoda bugyi. Nem tanga, ahogy fordultál előttem, megmutattad. Az is jól áll Neked, de ez igazi bugyi volt, belebújtatva a legcsodálatosabb popó, amit életemben érinthettem. Egészen belebambultam a látványba.
Megfogtad az ingemet, és berántottál az ajtón. Majdnem hasra estem, de valahogy mégiscsak megőriztem az egyensúlyom. Sejtelmes félhomály fogadott a nappaliban, lágy zene szólt. Mennyivel is másabb itt, mint a forró, szikrázó napsütésben az utcán, ahol még az aszfalt is csak meleget ont! Kicsit magamhoz térve épp kérdőre fogtalak volna, szám szóra nyílt, de ajkaid előtt figyelmeztetően tartottad középső ujjad: csönd... Belém fagyott a szó... Csábos léptekkel jöttél felém, majd szinte az ölembe vetetted magad, hátrébb kellett egyet lépnem, hogy el ne essek. Na tessék, ez már a második az elmúlt két percben. De már nem figyeltem az egyensúlyra, csak a számba nyomuló nyelvedre, ahogy akaratosan követeli a magáét. Jóleső melegség futott végig a tarkómtól a lábam ujjáig, majd vissza, és mivel imádom, ha én is adhatok, óvatosan végigkarmoltam a hátad, a lapockádtól derekadon keresztül a fenekedig. Belemarkoltam kemény, feszes popsidba, de a selyem bugyi csúszósan hárította el fájdalmas szorításom.
Lassan a fürdő felé tereltél. Újabb meglepetés: a kádban gőzölgő víz, vastag, puha törölköző kéznyújtásnyira. Most eszméltem, az előbb már a nappaliban is éreztem egy finom, keleti illatot, itt volt a forrása, a padlóról lustán kígyózott a levegőbe egy füstölő aroma-szalagja. Lassan gombolni kezdted az ingem, szakavatott mozdulatokkal távolítottad el.
Minden felszabadult, megmeztelenedett testrészem apró csókokkal halmoztad el, nem maradt ki egyetlen porcikám sem a kényeztetésből.
Mozdulataid nem álltak meg, mikor az ing a padlóra hullt, övem, majd nadrágom is követte, és végül az alsóm is ott landolt. Próbáltam visszaadni, amit kapok, de akárcsak az imént a popód, Te is ügyesen csúszol ki kezeim közül, hárítod el közeledésem. Ismét szólni akarok, de valami hihetetlen intuícióval pont akkor nézel mélyen a szemembe, ezzel belém fojtva a kitörni kívánó szóáradatot.
Parancsolóan nézel a kádra, én belelépek, és jóleső bizsergéssel a tagjaimban merülök nyakig a forró és illatos vízbe. Ujjaid táncot járnak a testemen, hol a víz alatt, hol a víz felett kiálló részeket kényezteted. Észrevétlenül mosdatsz, inkább simogatás ez, mégis, a bőröm tisztul, érzem, ahogy felfrissülök. Lassan felegyenesedem, majd előre dőlök, hagyom, hogy hátam is kényeztesd kicsit. Furcsa a csend, amit csak a víz csobbanása, a cseppek zenéje tör meg. A nappaliból sem szűrődik be a halk zeneszó. Mikor hónom alá nyúlsz, tudom, készen vagyok. Nyúlok a törölköző felé, de az már a kezedben bomlik ki, mint egy szolgáló, úgy tartod magad előtt,
f
alf
el
alf
alf
alf
lva
, hogy szárazra töröld testem. Nem szólok, tudom már, a ma este nem a szavaké. Kiszállva a kádból, hozzád lépek, te pedig finoman borítod rám a törölközőt.
Miközben törölgetsz, ismét szemügyre vehetem épphogycsak eltakart tested. Karjaidon feszülnek az izmok a munkától, melled ruganyosan mozog. Hasadon az izmok apró ráncokat hoznak létre, majd elernyedve csak a feszes, barna bőr marad. Hamar befejezed szárításom, a nedves törölköző ruháim halmára kerül. Mire felnézek, már a szobában vársz, ölelésre tárt karokkal.
Nem várakoztattalak meg, megöleltelek, és hosszú, forró csókban forrtunk össze. Egymás hátát, fenekét simogatva, lassan lépdeltünk az ágy felé a lágy zene ritmusára. Odaérve, lassan leereszkedtem, ráültem az ágy szélére, minden szám útjába eső bőrfelületedet végigcsókoltam, meg-megállva egy-egy fontosabb résznél. Mikor kemény, ágaskodó mellbimbódat vettem a számba, teljesen átnedvesedett az apró selyem-háromszög, mely fedte. Ujjaiddal beletúrtál a hajamba, szorítottad magadhoz a fejem. Pedig eszemben nem volt abbahagyni, hol egyiket, hol a másikat kényeztettem, pöckölgettem a nyelvemmel, szopogattam. Teljesen beleborzongtál, apró rángások futottak végig egész testeden, libabőrös lett a karod, a hasad, lélegzeted gyors lett, szapora kis pihegésekkel szedted a levegőt. Már indult a kezed, hogy levesd a melltartót, de nem engedtem, úgy gondoltam, ha te szabhatsz játékszabályokat, akkor én is. Megértve célzásom, leeresztetted kezed, és lassan letérdeltél elém.
Érzékien fontad meredő férfiasságom köré ujjaidat, és szinte áhítattal tüntetted el szádban. Szeretem nézni, ahogy kéjelegve szopogatod a rudamat, lassan mozgatva ki-be, lehunyt szemmel. Néha végignyalod kívülről, a golyókat is kezelésbe veszed, néha kicsit messzebbről tekintesz rá, miközben lassan húzogatod a bőrt rajta. Látszik az arcodon, hogy tetszik a látvány, tetszik az érzés, ahogy tenyeredben mozog a farkam. Ismét a szádba veszed, most már kicsit gyorsabban mozgatva, miközben alkalmanként szívsz rajta. Lassan a keményebbnél is keményebb lesz, de nem engeded, folyamatosan szopod, fel-le, ujjaiddal a heréimet masszírozva. Elengeded teljesen a rudat, egyik kezeddel magadat kezded simogatni, látom, ahogy a csipkebugyi alatt matat finom kis kezed. Ettől kezdem elveszíteni a fejem, de pontosan tudod, mit érzek, ki-kiengeded szádból a szerszámot, nedves hegyére friss levegőt fújsz, majd lassan felállsz, és megfordulsz előttem.
Átkarolom a derekadat, magamhoz húzlak. Finoman csúszik arcom a vörös selymen, ujjaim birizgálja az azt övező csipke. Orrom megtelik nedveid illatával, és ahogy végigsimítom öledet, érzem, hogy a vörös anyag teljesen át van ázva. Az ágy széléről térdelésbe ereszkedem, megfordítalak, az ágy felé, és ledöntöm felsőtested. Érted, tudod, mire készülök, így terpeszbe állsz, pucsítasz. Totálban előttem van a feneked, látszik, mennyire nedves vagy, a vörös selyem szinte bíborszínű nedveidtől. Ujjaimat finoman bevezetem a csipkék alá, végigsimogatom ajkaidat egészen hátulról előrefele. Mikor elértem a csiklódhoz, nem bírtad ki, úgy mozgattad a derekad, hogy alaposan végigsimítsam. Így játszottam veled egy kis ideig, lassan simítottam benedvesedett puncidat, majd a bugyidon keresztül megcsókoltam. Kicsit félrehúztam a ruhadarabot, és benyaltam a nedves, forró ajkak közé. Nyelvem amennyire csak tudtam bedugtam hüvelyedbe, ujjaimmal kicsit összecsippentettem a csiklódat. Hatalmas nyögés volt a válasz rá, és tudtam, változtathatok a módszeren.
Feltérdeltem, szorosan mögéd. A bugyi még mindig félrehúzva engedte szabadon hozzáférhetővé a bejáratot. Épp csak oda kellett igazítanom farkam hegyét a puncidra, mire te egyetlen határozott mozdulattal hátratoltad magad, és ezzel tövig hatoltam beléd. Szinte ugyanebben a pillanatban megéreztem masszírozó ujjaidat a herémen, szorosan, de mégse fájdalmasan fogtad, tudtomra adva, hogy ne akarjam kihúzni belőled.
Finom kis csípőmozdulatokkal köröztél, éreztem, ahogy farkam hegye körbejárja a méhszájadat. Aztán előre billentél, és vissza, és előre, és vissza. Szeretem, ha nem én mozgok, te adod a ritmust, te tudod, mikor mi a jó. Lassan kezdted, a mozgást, még csípőd is körözött közben, és ahogy gyorsult az iram, úgy lett egyre egyszerűbb a mozdulatsor.
Sóhajaid már nem sóhajok voltak, minden egyes lökésre nyögéssel válaszoltál, és én is kezdtem rendellenesen venni a levegőt.
Aztán megszűnt a világ. Belemarkoltam derekadba, magamhoz szorítottalak, és nem bírtam ellenállni hüvelyed ütemes összehúzódásainak, mélyen benned felrobbantam. Pumpált beléd a magom, az eddig is iszamós hüvelyed még csúszósabb lett. Fáradtan hanyatlottam rád, még mindig benned, nem akaródzott kicsúszni. Átkaroltalak, szorosan megöleltelek, hozzád bújtam, és te ugyanezt tetted, belefészkelted magad a karjaimba. És mintegy megkoronázva az estét, egyszerre súgtuk egymás fülébe: SZERETLEK
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.46 pont (41 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2022. június 22. 03:46
#16
Jó erotikus olvasnivaló.
1
én55
2021. június 21. 14:20
#14
Jó ez 8 pont.
1
t
t.555
2017. szeptember 25. 04:11
#13
9 pont !
1
barbi81
2016. június 27. 08:54
#12
Egész jó
1
feherkalman1
2016. február 25. 10:14
#11
óóóóó ha igy fogadna valaki.
1
f
feherfabia
2015. április 11. 05:37
#10
olyan 8P!
1
p
papi
2014. április 18. 04:47
#9
Egész jó
1
a
A57L
2014. január 17. 06:00
#8
Nem rossz.
1
tutajos46
2013. december 22. 08:46
#7
Én is, Én is ....
1
szerelmes csitri
2008. április 3. 18:50
#6
múlthét pénteken éltem át ugyanezt. magamról olvastam,úgyérzem.
1
tiborg
2007. szeptember 22. 04:39
#5
Kituno erotika!!
Ez csajoknak lett irva,de leganyek is elvezik a
jol meirt/fogalmazott sztorit..... Fogadok,hogy Hekuba vagy,nem Hektor
1
Dorina
2004. július 20. 11:12
#4
én megint csak a 3. lehetek.. :)) GRATULÁLOK, sokkal jobb, mint gondoltam, gyönyörűen fogalmaztál, csak az a baj, hogy keverted a jelen és a múlt időt, 10p
1
rose
2003. november 11. 23:15
#3
Én pedig örülök h.másodikként. Nagyon tetszett, szeretném átélni. Talán majd egyszer. :-)
1
Amina1
2003. szeptember 21. 05:09
#2

Kedves Hector Ink!

Örülök, hogy elsőként gratulálhatok:
Amina

1
T
Törté-Net
2003. szeptember 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1