A szék

Szavazás átlaga: 6.67 pont (221 szavazat)
Megjelenés: 2003. szeptember 19.
Hossz: 9 606 karakter
Elolvasva: 12 080 alkalommal
Egy pár éve egyik barátom mesélte el ezt a történetet. Aztán tegnap felhívott, hogy látta, hogy az interneten megjelentek történeteim. Nem akarnám-e megírni az ő esetét is. Átjött és felügyelete mellett írtam meg az esetet, mintha ő mesélné.

Katit egy barátomnál ismertem meg. Tudtam, hogy megérkezett Afrikából az unokahúguk. Amikor beléptem az ajtón, egyből föltűnt. Gyönyörű volt. Vörös, göndör haját apró kontyba tűzte fel, csak egy, egy tincset hagyott meg két oldalt, mely kellemes keretet nyújtott szív alakú arcának. Szeme zöld smaragdként világított. Arisztokratikus orra körül apró vörös szeplők ültek. Szája, pedig mint a cseresznye. Érzékien húsos, és rúzs nélkül is vörös. Amikor pedig fölállt, hogy kezet nyújtson, végképp elállt a lélegzeten. Testét fekete testhezálló ruha fedte, gyönyörűen kihangsúlyozva alakja vonalát. Mellei kicsik, sportosak voltak. Csípője kerek, de nem nagy, és a dereka, a derekát úgy éreztem, hogy át tudnám fogni két kézzel. Amikor felém lépett, megvillantak hosszú, formás lábai. Eszményi nő volt. Leültünk beszélgetni. Hangja úgy csilingelt, mint egy ezüstcsengettyű. Kérdésemre elmondta, hogy etnográfiát tanult az egyetemen, és az utóbbi két évet Dél – Afrikában töltötte, kutatással. Ez a téma engem is nagyon érdekelt, de most kíváncsiságom a többszörösére nőtt. A vacsoráig beszélgettünk egy kicsit a néger törzsek szokásairól, de a vacsora alatt hagytuk a témát, mert láttuk, hogy barátomat és feleségét untatja a téma. Az est hátralevő része is nagyon kellemesen telt el, és mielőtt elváltunk volna Katival másnapra egy
s
alf
ör
alf
öz
alf
őb
alf
e
megbeszéltünk egy randit.

Alig vártam a másnap délutánt. Kati a
s
alf
ör
alf
öz
alf
ő
előtt várt. Megint lenyűgözött. Tökéletes testét most egy könnyű nyári ruha fedte, fehér alapon, sárga-kék virágokkal. Haja vörös, hullámos zuhatagként omlott a vállára. Kedvesen mosolyogva nyújtotta felém a kezét. Bementünk, és leültünk a legeldugottabb sarokba. Tetszett, hogy ő is
s
alf
ör
alf
t
rendel. Nem szeretem az olyan lányokat, akik az első randin megjátsszák az
a
alf
nt
alf
ia
alf
lk
alf
oholistát
. Minden féléről beszélgettünk, és én az asztal fölött, néha hozzá, hozzá értem kezéhez, mintha véletlenül történt volna. Nem húzta el a kezét. Végül elkísértem a buszhoz. Megbeszéltük, hogy másnap moziba megyünk. Két hét telt így el. A moziban megcsókoltam, táncolni jártunk, ahol megéreztem rendkívüli érzékiségét. Kiállításokra, antikváriumokba jártunk. Könyveket, filmeket ajánlott nekem, végül két hét után meghívott magához, vacsorára. Izgatottan készültem. Gondos borotválkozás után, drága arcszesz, laza, olasz stílusú öltöny, virág, és egy üveg finom
p
alf
ez
alf
sg
alf
ő
. Persze a nagy készülődésnek az lett a vége, hogy késésbe kerültem. Gyorsan hívtam egy taxit, mert azt már tapasztaltam, hogy nagyon nem szereti, ha valaki késik.

A múlt rendszer egyik szocialista remekművű lakótelepén lakott. A kopott lifttel fölmentem a harmadikra, és becsöngettem. Áldottam az eszemet, hogy öltönyben jöttem, mert testhez simuló, kék
k
alf
ok
alf
alf
lr
alf
uhában
nyitott ajtót. A lakás, ahhoz képest, hogy lakótelepi volt, egész jó elosztású volt. Kati nem zsúfolta tele bútorokkal, de a falon rengeteg afrikai tárgy díszlett. Átadtam az ajándékokat, és bementünk a nappaliba. Nem volt sok bútor benne. Az egyik sarokban egy ülőgarnitúra, előtte asztal, a másikban, meglepetésemre, bárpult. Az ablak előtt rengeteg virág. Szekrény sehol. Nevetve nézett rám:
– A bárpult a szüleimé volt. Kocsmájuk volt. Tavaly haltak meg, autóbalesetben. Ez maradt utánuk, hát fölhoztam ide. Szekrényem meg azért nincs, mert akkor nagyon túlzsúfolt lenne a szoba. Az egyik félszobát rendeztem be gardróbnak – bambán bólinthattam, mert ismét csilingelve nevetett.
– És az, mi? – mutattam a két ablak között álló furcsa alkalmatosságra. Valami fafaragás volt. Egy néger férfit ábrázolt, karját ölelésre formázva térdelt egy kis zsámolyka előtt, de ami a legfurcsább volt benne, az a hatalmas pénisze volt, ami a zsámoly fölé tornyosult.
– Szűzszék – mondta Kati, és egy pohár martinit nyomott a kezembe, amit a bárpultnál kevert – a filmen is rajta van, amit meg akarok neked mutatni. Egyes afrikai törzsekben használják, a lányok szüzességének elvevésére. Ott ez hozzátartozik a házasságra való felkészítésre. A lányoknak már az első éjszakán tudni kell mindent, és nem izgulhatnak azon, hogy mennyire fog fájni a szüzességük elvesztése, úgyhogy tizennégy évesen az öregasszonyok odaviszik a lányt, abba a kunyhóba, ahol van a szék, és beavatják.
– Hogy mik vannak a világon – mondtam, és jókorát húztam az italból. Ebben a pillanatban csöngetett a tűzhely órája.
– Kész a vacsora, gyere együnk – mondta Kati, és kimentünk a konyhába, a gyönyörűen megterített asztalhoz. A vacsora pompás volt, Kati pedig gyönyörű, és izgató. El is feledkeztem a székről. Vacsora után beültünk a videót megnézni. Kati magyarázott, én pedig szomjasan ittam a szavait. Majd következett a szék bemutatása. Ábrák, rajzok mutatták be, hogyan is használják a lányok. Ez a szokás annyira távol áll tőlünk, a mi kultúránktól, hogy nem nagyon tudtam megérteni. Sőt viszolygást keltett bennem. Kati nagy hévvel beszélt róla, de én már alig vártam, hogy túl essünk a film eme részén.

A néprajzi blokk után egy nemzeti park bemutatója volt a kazettán. Állatok, buja táj, meg ami még ezzel jár. Kati elcsendesedett mellettem, és én elérkezettnek láttam az időt arra, hogy megcsókoljam. Feltűzött haja szabadon hagyta a nyakát. Odahajoltam és lehelet finoman megcsókoltam. Megcsapott a teste illatával összekeveredett parfümillat, amitől mindig majd meg őrültem. Éreztem, hogy beleremeg. Felém fordította piros ajkát, és már csókolóztunk is. Szenvedélyesen, egymást birtokolni akarva. Kezeink mohón fedezték fel a másik testét. Benyúltam a bő szoknya alá, és kedvesem fenekét, combját simogattam, ő pedig az inget kezdet lehámozni rólam. A zakót már előbb levettem. Ahogy az ing lehullott a vállamról Kati beleharapott a mellkasomba. Aztán hanyatt lökött a heverőn, és végigcsókolta a melleimet, majd a hasamat, aztán odaért a nadrágomhoz. Lehúzta a zipzárt, és kivette a gatyámból a már vigyázzállásban feszítő őrmestert.
– Milyen szép! – mondta, és elnyelte. Csak feküdtem ott, és élveztem, ahogy bólogat rajta. Teljesen kihagyott az agyam, és Kati egyéniségétől megbabonázottan feküdtem ott, majd a csúcspont előtt kedvesem abbahagyta hímtagom kényeztetését, felnyúlt az arcomhoz, és mosolyogva mondta:
– Gyere, menjünk a hálóba – és mentem. Felhúztam a gatyámat, és elindultam a lány után, aki összeszedte a dolgaimat, és hozta magával.
– Csak, hogy reggel minden meglegyen – mondta, és csábosan mosolygott rám. A hálóban egymást nézve, gyorsan ledobáltunk magunkról mindent, aztán befeküdtünk a tiszta ágyneműbe, és már ölelkeztünk is.

Most Kati teste jött. Őrült iramban vetettem magamat melleire. Két tökéletesen egyforma labdácska volt. Meredező bimbói hívogatóan néztek felém. Remegő kézzel nyúltam feléjük, és felváltva kaptam be őket. Kati finoman tolta lejjebb a fejemet. Gyönyörű hasa következett, hogy csókjaimmal illessem. Köldökében gyönyörű ékszer. Cizellált arany foglalatban hibátlan rubint. Aztán megláttam vörös fanszőrét. Kis háromszögre nyírva, szinte mutatva az utat, hogy merre haladjak tovább. Belefúrtam arcomat az ölébe, és nyelvemmel kóstolgatni kezdtem nedveit. Csiklóját megtalálva, becézgetni kezdtem. Éreztem kedvesem teste meg, meg feszül a kéjtől, ám nem lendült át az eksztázis karjain. Kisvártatva Kati lenyúlt, és fölhúzott magához. Lábai közé kerülve falloszomat hüvelyéhez igazította, és én beléhatoltam. Becsukott szemmel élvezte mozdulataimat, majd zihálni kezdett, ám most is mielőtt elment volna, megszólalt:
– Még ne, hátulról akarom! – testhelyzetet váltottunk, és ismét bevezettem. Kati végre elengedte magát, és éreztem, hogy teste végre ráhangolódik az enyémre. Aztán ismét a furcsa váltás, és Kati visszavonult. Szinte már azaz érzésem támadt, hogy csak arra használ, hogy jól felhúzassa magát velem. Lihegve fordultam hanyatt.
– Nem jó velem, valami baj van? – kérdeztem.
– Á nem, talán, mert először vagyunk együtt – felelte. Elkezdte csókolgatni a testem, aztán rám ült. Beigazította a szerszámomat, és lovagolni kezdett. Zöld szemei igézően nézett rám. Haja a mellemet simogatta. Egyik kezével hátranyúlt, és a heréimet masszírozta. Elöntött a kéj. Közel voltam a kielégüléshez, mikor örömömre Kati is hátravetette a fejét, és pornó filmeket meghazudtoló kiáltásokkal elélvezett. De az egész olyan színpadias, hazug volt. Amikor abba hagyta, kedvesem ismét hátranyúlt, és gátamat kezdte el masszírozni. Hatalmasat élveztem. Kati mellemre rogyott, aztán féloldalt fordultunk, és félig egymásban elaludtunk.

Felébredtem. Nem tudom, hogy mennyit aludhattam, de még sötét volt. Kati nem volt mellettem. Hiányzott, de vártam egy pár percet, hátha WC-n van. Amikor nem jött, a keresésére indultam. A nappaliból gyenge fény szűrődött ki, és furcsa hangok. – Csak nincs rosszul Kati? – gondoltam, és kitártam az ajtót. A látványtól földbegyökeredzett a lábam. Kati a szűzszékben ült. Pontosabban a faférfi vállára borulva a hatalmas lőcsön csúszkált. Teste remegett a gyönyörtől, és csípőjét egyre vadabbul húzogatta. Aztán fejét hátravetette, és halk torokhangokat hallatva élvezni kezdett. Először azt hittem, hogy lát, de aztán rájöttem, hogy teljesen magán kívül van. Arca kipirult, szája kiszáradt, mellei pedig hullámoztak. Átkarolta a szobor nyakát, és durván baszott. Lassan megfordultam, visszamentem a hálóba, felvettem a nadrágomat, összenyaláboltam a többi cuccomat, és cipővel a kezemben kisurrantam a lakásból.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.67 pont (221 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2022. július 18. 03:40
#19
Van az írásban fantázia.
1
cscsu50
2022. július 17. 20:33
#18
Jó kis írás.
1
feherkalman1
2022. június 21. 18:22
#17
Húúú a csaj a hatalmas néger répát szereti.
1
én55
2021. június 21. 14:16
#16
Jó kis írás.
​​​​​​
1
t
t.555
2017. augusztus 27. 08:01
#15
Szerintem jó!
1
feherkalman1
2016. február 25. 10:06
#14
Szegény pasi, elég szarul érezhette magát.
1
a
A57L
2014. február 6. 05:52
#13
Nem rossz.
1
tutajos46
2013. december 22. 08:38
#12
Akarok egy ilyen barátnőt!
1
leticia_63
2007. október 31. 10:46
#11
Ez véletlenül, nem az én fantázuám, hanem egy barátomé, csak velem meséltette el.
1
vidraa
2007. október 29. 13:39
#10
nagyon jó...
irigylem a fantáziád...
1
wow
2006. július 24. 23:49
#9
a csávónak nem tök mind1?A csaj elég jól csinálta, hibátlan kielégülése volt a fickónak, az meg ne érdekelje hogy a csaj a szűzszékkel is csinálja, az neki nem fáj.
1
en
2004. november 23. 12:15
#8
nem arrol van szo, hogy a szobor jobban csinalta vona... a csaj a szobornak keszult kezdettol fogva...
ettol meg jo a tortenet, tetszenek a varatlan fordulatok... viszont a tortenetbeli kati... szobort elonyben reszesiteni?!
1
Kati
2004. szeptember 21. 05:15
#7
Rose-nak: mert mondod, hogy a nok onzok es ketszinuek? Ha egyszer a szobor jobban csinalta, mint az a hulye..!
1
Yossarian
2004. június 26. 00:03
#6
Egy picit megalázó lehet...
Nem állnék meg utána hét vodkáig ...
1
starx
2003. november 19. 11:17
#5
Roppant érdekes...komolyan!, A befejezés szerintem apszolút várhaó volt...h. a lány előbb útóbb a szűzszékre keveredik!
1
rose
2003. október 15. 01:40
#4
Ha egyszer igaz a történet akkor nem ő választotta a befejezést. Nekem tetszik, pontosan érzékelteti a nők önzését és kétszínűségét. Megjegyzem magam is nőnemű vagyok:-)
1
xboy
2003. szeptember 21. 23:17
#3
Hát nem tudom de elég furcsa befejezést választottál de hát istenem van akkinek a pap, valakinek a papné, valakinek meg a szűzszék.
1
Masterboy
2003. szeptember 20. 09:33
#2
érdekes történet, meglepö. bevallom nem erre a befejezésre számitottam az elején, de tetszett!
7 pöttyöt mindenképp megér!

más... törté-net: storykat e-mailben is el lehet küldeni még?
üdv: Masterboy
1
T
Törté-Net
2003. szeptember 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1