Vacsora után

Szavazás átlaga: 6 pont (17 szavazat)
Megjelenés: 2003. augusztus 29.
Hossz: 5 448 karakter
Elolvasva: 2 207 alkalommal
A kertben a lemenő nap bíborpirosra színezte a fák lombját és a virágokat. A madarak már csendesebben csiviteltek mint napközben, ők is készültek az éjszaka eljöttére, amely jótékony hűvöset hoz a forró nyári nappalok után. A teraszon egy mécses adott kellemes félhomályt és biztosította a jó levegőhöz szükséges illatot, az illóolaj égetésével. A lány a hintaszékben ülve lehunyt szemmel élvezte a házból kiszűrődő zenét, amelyet talán Vangelisre tippelt, de mindenképpen egy nagyon kellemes andalító muzsika hangjai ringatták és erre a ritmusra mozgatta a hintaszéket...

A vacsora végeztével egy pohár bor volt a kezében és néha kortyolt belőle, minden cseppjében érezte ahogy a finom vörösbor szétárad a sejtjeiben és megbizsergeti. Várta a férfit aki csak pár perce állt fel az asztaltól, de már most érezte hiányát, a nevetést amit a vacsora alatt oly sok tréfa váltott ki és kölcsönösen tudtak felszabadultan nevetni... A vendégek távozásának a nyomai még láthatóak voltak, de már nem tudtak megálljt parancsolni a testüknek.

Hallotta a lépteket de nem nyitotta ki a szemét mert tudta, hogy úgyis egy érintés vagy egy csók fogja a testét kényeztetni rövid időn belül. A léptek közeledtek, majd egészen a közelében megállt a férfi és a lány érezte ahogy a nyakán a pihe szőröket és a hajának szálait egy forró lehelet emeli meg, majd a férfi csókja adta meg az érintés gyönyörét, amit több órája nélkülözni volt kénytelen. Két kezét a feje fölé emelve megkereste a jól ismert nyakat majd tovább simogatva az archoz ért és a saját ajkához húzta, hogy egy csókban fejezze ki vágyakozását. A férfi elszakadt az ajkától és megkerülve a szék elé térdelt, így könnyen elérve a lány arcát, hogy cirógatni tudja illetve magához húzva további csókokat tudjon kedvesének adni. A könnyű nyári ruha több lehetőséget is biztosított a kezeinek, hogy megint bejárja és egyre jobban feltüzesítse a lány testét, ami így is már jelezte, hogy némi érzéki hullám már végigfutott rajta.

Kezébe vette a karcsú női lábat és a vádlit simogatva, gyengéden masszírozva elmerültek a csendben, kiélvezték egymás közelségét, a hangulatot amit nagyon nehezen nélkülöztek eddig.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6 pont (17 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Tom57
2024. február 18. 00:32
#5
Nem hozott izgalomba ez a történet.
1
cscsu50
2022. június 22. 21:44
#4
Gyengécske
1
a
A57L
2018. augusztus 17. 04:52
#3
Vacsora után is gyenge.
1
zsuzsika
2014. november 8. 07:38
#2
Gyenge.
1
T
Törté-Net
2003. augusztus 29. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1