A+ A-

Vacsora után

A kertben a lemenő nap bíborpirosra színezte a fák lombját és a virágokat. A madarak már csendesebben csiviteltek mint napközben, ők is készültek az éjszaka eljöttére, amely jótékony hűvöset hoz a forró nyári nappalok után. A teraszon egy mécses adott kellemes félhomályt és biztosította a jó levegőhöz szükséges illatot, az illóolaj égetésével. A lány a hintaszékben ülve lehunyt szemmel élvezte a házból kiszűrődő zenét, amelyet talán Vangelisre tippelt, de mindenképpen egy nagyon kellemes andalító muzsika hangjai ringatták és erre a ritmusra mozgatta a hintaszéket...
A vacsora végeztével egy pohár bor volt a kezében és néha kortyolt belőle, minden cseppjében érezte ahogy a finom vörösbor szétárad a sejtjeiben és megbizsergeti. Várta a férfit aki csak pár perce állt fel az asztaltól, de már most érezte hiányát, a nevetést amit a vacsora alatt oly sok tréfa váltott ki és kölcsönösen tudtak felszabadultan nevetni... A vendégek távozásának a nyomai még láthatóak voltak, de már nem tudtak megálljt parancsolni a testüknek.
Hallotta a lépteket de nem nyitotta ki a szemét mert tudta, hogy úgyis egy érintés vagy egy csók fogja a testét kényeztetni rövid időn belül. A léptek közeledtek, majd egészen a közelében megállt a férfi és a lány érezte ahogy a nyakán a pihe szőröket és a hajának szálait egy forró lehelet emeli meg, majd a férfi csókja adta meg az érintés gyönyörét, amit több órája nélkülözni volt kénytelen. Két kezét a feje fölé emelve megkereste a jól ismert nyakat majd tovább simogatva az archoz ért és a saját ajkához húzta, hogy egy csókban fejezze ki vágyakozását. A férfi elszakadt az ajkától és megkerülve a szék elé térdelt, így könnyen elérve a lány arcát, hogy cirógatni tudja illetve magához húzva további csókokat tudjon kedvesének adni. A könnyű nyári ruha több lehetőséget is biztosított a kezeinek, hogy megint bejárja és egyre jobban feltüzesítse a lány testét, ami így is már jelezte, hogy némi érzéki hullám már végigfutott rajta.
Kezébe vette a karcsú női lábat és a vádlit simogatva, gyengéden masszírozva elmerültek a csendben, kiélvezték egymás közelségét, a hangulatot amit nagyon nehezen nélkülöztek eddig. Ahogy mozgatta a kezét észrevette, hogy a lány levegővétele kezd mélyebb és sűrűbb lenni, amit tovább fokozott azzal, hogy a comb belső oldalát is elkezdte bevonni a simogatások területére. Ahogy várta a hatás nem maradt el de nagy meglepődésére a lány a melleit kiszabadította a nyári ruha pántjai lehúzásával, majd elkezdte a már merev bimbókat alig érintve simogatni. A férfinek a lélegzete egy pillanatra elállt, mert együttléteik alatt ilyet még nem tapasztalt, de a kíváncsisága és az izgalma nem engedte, hogy ezt jelezze inkább még jobban a titkos gyönyörkút felé közelített és óvatosan amennyire lehetett ő is felhajtotta a ruhát. A keze után az ajkai is megkóstolták az érzékiség nagy felszínét amely cipó barnán terült el előtte, dombvidéken és völgyeken át.
Második meglepetésként vette észre, hogy az általa sokszor megcsodált fehér csipke tanga már nincs ott ahol nem egészen egy órával korábban még biztosan volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.25 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 zsuzsika 2014. 11. 8. szombat 07:38
Gyenge.
#1 Törté-Net 2003. 08. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?