Párizsi kaland

Szavazás átlaga: 4.98 pont (43 szavazat)
Megjelenés: 2003. augusztus 13.
Hossz: 7 054 karakter
Elolvasva: 8 756 alkalommal
Mivel néhány napra Párizsba kellett utaznom és Márti – legújabb barátnőm – még nem volt Franciaországban, felajánlottam: tartson velem, hiszen a francia főváros a világ egyik legkellemesebb helye. Márti, ez a 25 éves nagyon szép arcú, szőkésbarna hajú jó alakú nő azonnal belebolondult Párizsba.

Érkezés után éppen csak annyi időt engedélyezett, hogy a szállodában helyrehozza magát és egyből a nyakunkba vettük a várost. Természetesen előbb a híresebb nevezetességeket tekintettük meg, köztük például az Eiffel-tornyot, a Királyi Palotát, a Notre Dame-ot vagy a Pompidou-központot. A Vendőme tér gyönyörű látványától pedig egyszerűen elakadt a hangja. Egy kellemes bisztróban vacsoráztunk, miközben beavattam a szó francia történetébe. Amikor Napóleont 1812-ben megverték az oroszok, egészen Párizsig üldözték seregeit. A vendéglőkben az oroszok, "bisztro-bisztro", azaz gyerünk-gyorsabban! – kérték az ebédet. A könnyen megjegyezhető szó hamar elterjedt a gall köztudatban – azóta hívják a francia gyorséttermeket bisztrónak. A vacsora után sétáltunk egyet a Champs-Élysées-n, aztán visszamentünk szállodai szobánkba. Rendeltünk egy üveg száraz
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
és Párizs tiszteletére meztelenre vetkőztünk. Márti az ablaknál állva csodálta a csendesedő várost. Hátulról átkaroltam, megfogtam melleit, és afféle francia éjjeli csendéletként, felálló farkamat lábai közé tettem. Teljesen ráhajolt a széles párkányra és a nyitott ablaknál lihegve hagyta, hogy dolgozzam izmos vaginájában. Bon Soir Paris.

Másnap a Sacre Coeur felé menet betértünk egy étterembe. Escalope a la crémet-t, azaz tejfölös borjúszeletet ettünk sok salátával, hozzá finom
v
alf
ör
alf
ös
alf
bo
alf
rt
ittunk. Már majdnem felértünk a Montmartre kerület Butte dombjára – ezen van a Sacre Coeur templom –, amikor az egyik szűk utcában észrevettünk egy thai masszázs-szalont. A kirakatban néhány fénykép segítségével mutatták be az erotikus masszázst. Nem sokat teketóriáztunk, bementünk. A pultnál lévő csinos thai lánytól érdeklődtünk a további részletekről. Megtudtuk; szalonjukban többféle verzió létezik. Mivel látta rajtunk, hogy oda vagyunk egymásért, a páros szolgáltatást ajánlotta. Elővett egy fényképalbumot, megmutatta a szolgáltatás lényegét, egy másik albumból pedig kiválasztottuk azokat, aki majd megmasszíroznak minket. A recepciós lány bekísért minket egy szobába, ahol teljesen levetkőztünk és egy hófehér lepedőt – thai viselet szerint – ránk terített. A következő helyiségben a lány bemutatta nekünk választottainkat. Kedvesem annak ellenére, hogy nem szereti a feketéket, érdekes módon egy magas, kopaszra borotvált, hatalmas farkú, fekete bőrű pasit választott, míg én egy széparcú, nádszálvékony, izgató hasfalú kismellű thai lányt.

R
alf
iz
alf
sp
alf
ál
alf
inkával
k
alf
ín
alf
ál
alf
ta
alf
k
, és ők is lehajtottak egy kis kupicát a méregerős italból, aztán kézen fogva a szauna kamrába kísértek minket. A falakból, rejtett csövekből gőz áramlott kifelé, a hőség szinte elviselhetetlen volt. Külön ágyra feküdtünk. Először hasra kellett fordulnunk, a masszőrök pici körkörös mozdulatokkal, mély illatú krémmel bekenték testünket. Alaposan végezték a kenegetést, testünk egyetlen felületét sem hagyták ki. Kedvesem lábai között különösen sokat időzött a bengus, így nem csoda, hogy a fickónak teljesen felállt a farka. Márti kicsit felemelte csípőjét, hogy a fekete jobban érje el pináját, melyet a csokesz nagyon érzékien izgatott és ujjaival bele-bele nyúlt barátnőm szeméremajkai közé. A krémet percek alatt beitta bőrünk, aztán hanyatt fektettek, és a masszőrök megismételték a kence-fincét. Mártit a csokesz továbbra is igen merészen kenegette. Melleit, combjait vagy a pináját ugyanolyan nyugodtan dörzsölgette, mintha csak a kezére vitte volna rá a krémet. Kedvesem szinte teljesen átadta magát a fekete pasinak. A thai lány sem volt olyan ártatlan, mint amilyennek kinézett; teljesen bedagadt farkamat olyan természetességgel izgatta, húzogatta, pumpálta, mint aki erre született. Vízszintesen hasamra fektette farkamat és széttárt lábakkal, hol a feneke vágásával, hol pedig a pinájával masszírozta, de arra gondosan ügyelt, hogy még véletlenül se tudjak neki beakaszatni. Sajnos nem tartott sokáig, mert megszólalt egy kis harang.

Kézen fogva átkísértek minket egy másik helyiségbe, ahol két hatalmas ágy volt. A falakon távol-keleti erotikus pózokkal tarkított képeket láttam. A két masszőr érdekes illatú, színtelen olajat öntött ránk, majd testükkel szétkenték a matériát. Nem volt tabu pont; mindenütt és mindenhová alaposan bemasszírozták az olajat. A thai lány arcával, melleivel, nemiszervével szinte centiméterről-centiméterre tapogatta le testemet és így dörzsölte be az olajat, kezeivel pedig ott, ahol testével nem ért el. Aztán rám feküdt, kígyózó mozgással úgy ingerelt, ahogy csak tudott. Pináját szorosan az arcomhoz tette, fejével lábaim között motoszkált, kezével dákómat kényeztette. A fekete fickó Mártit is jól felizgatta; hatalmas farkával kenegette be az arcát, a melleit, majd ráfeküdt és mértes dorongjával – dugást imitálva – combjait szántotta ketté. Már majdnem beakasztott neki. Barátnőm teljesen széttárta lábait és látszott rajta, hogy alig várta azt a pillanatot, amikor a fekete végre belényomja a faszát. Márti nagyokat sóhajtozott, és amikor a csokesz ismét pinájába nyúlkált, magáról megfeledkezve húzogatta a hatalmas szerszámot. A kis harang megint megszólalt, mire újabb helyiségbe kísértek.

A fürdőmedencében a lehető legaprólékosabban és a legérzékibben mosták le rólunk az olajat. Az ember csak kapkodta fejét a szájjal történő farok tisztításra vagy a hüvelyöblítésre, miközben partnereink olyan erotikusan dörgölőztek hozzánk, amitől kész csoda, hogy eddig még nem keféltünk. Mikor végeztek, a kis harang ismét megszólalt. Egy olyan helyiségbe kísértek minket, amiben egy szépen megvetett franciaágyat találtunk. Masszőreink mellkasuknál összetették kezüket, meghajoltak és mosolyogva becsukták maguk mögött az ajtót. A masszázs során olyan nagy szexuális feltöltődést kaptunk, hogy azonnal egymásnak estünk. Nyelvemmel és pici csókjaimmal Márti testének szinte minden porcikáját bejártam, míg ő érzékien szopta rendkívülire duzzadt faszom. Aztán ráfeküdtem és egy gyors mozdulattal tövig benyomtam. Arcára és nyakára szerelmes csókokat adtam; ő vadul viszonozta, miközben trágárságokat mondogattunk egymásnak, és felidéztük a nemrég történteket. Farkamat egyre gyorsabban járattam benne. Nem is kellett sokáig várni az orgazmusra, ondósejtjeim fantasztikus erővel tódultak pinájába. Biztos figyelték ahogyan kefélünk, mert amikor egyszerre elélveztünk, csak aztán szólalt meg a kis harang.

Kicsit zavartan kerestük masszőreinket, de már nem kísért senki sem újabb helyiségbe. Ahogy kézen fogva kiértünk, abba szobába érkeztünk, melyikben levetkőztünk. Frissítő zuhany után felöltöztünk, majd a recepciónál fizettünk. Az utcán a gyönyörűen tiszta kék égbolt alatt a Sacre Coeur templom hófehér kupolája, összetett tenyérre emlékeztető formájával úgy hívogatott minket, mint ahogy masszőreink – kezüket összetéve – mosolyogva elbúcsúztak tőlünk.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 4.98 pont (43 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2022. február 23. 03:39
#14
Majdnem közepes kaland volt.
1
én55
2021. június 12. 10:01
#12
Nekem tetszik.
1
Andreas6
2020. augusztus 5. 07:51
#11
Érdekes volt. Egy ilyen masszázsra én is elmennék.
1
z
zoltan611230
2019. május 26. 04:55
#10
Jó ez,nem rossz.
1
Andreas6
2018. november 25. 14:18
#9
feherkalman1 Ki az az el, aki megy? Vagy netán a történet ELMEGY?
1
a
A57L
2018. augusztus 15. 05:27
#8
2 pontos.
1
t
t.555
2017. szeptember 21. 01:36
#7
A történet elmegy, tehát nem rossz!
1
p
papi
2014. február 2. 11:29
#4
Nem rossz
1
tutajos46
2013. december 20. 07:09
#3
Egész jó.
1
T
Törté-Net
2003. augusztus 13. 00:00
#2
Mi a véleményed a történetről?
1
T
Törté-Net
2003. augusztus 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1