A+ A-

Természet lágy ölén

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Nézzük a vízesést. Nincs itt senki, csak mi ketten. A vízcseppek monoton csapkodása szövetségesünkké válik, amikor odalépek, és segítek neki vetkőzni.
Már ez a vetkőzés sem csupán vetkőzés. Koreografált tánc, erotikus háttérrel és céllal. Egyenként veszi le ruhadarabjait, de mindegyik előtt kéreti magát; játékosan huzakodunk, még birkózunk is. Amelyiket nem teszem el jó messzire, az visszakapja, és úgy tesz, mintha ismét felvenné. Közben én is vetkőzöm.
A fűágyra néz. Van benne egy bizonyos, nem túl nagy mértékű vágyakozás a Robinson-életmód iránt. Szereti a primitív helyeket, az sem baj, ha kényelmetlenek, neki ez külön örömet okoz. Ő fedezte fel ezt a helyet is?
Vízcseppek hullanak, minket már nem érhetnek el. Csábmosollyal ül le a fűágyra, még nem vetkőzött le teljesen, fehér bugyi és melltartó van rajta. Ettől megfosztani nem lesz könnyű, a szexuális játék egyik kelléke az értük-ellenük folytatott harc, és ezt ő is jól tudja.
Huzakodásunk nem vált komolyra, bár most fordulatot vesz - Ő vetkőztet engem. Ez számomra sokkal izgalmasabb. Ujjai fürgék, bár nem eléggé gyakorlottak. Segítek neki. Letérdelek mellé, aztán fél fordulattal én is a fűágyon ülök, besüpped alattam, alattunk. Belecsókolok a nyakába. A melltartóval próbálok elbánni, de egyszer csak megkönyörül rajtam, hátranyúlva maga kapcsolja szét ügyesen. Rávetem magamat, a két kezemben a két mell. Az ajkaim végre elkapják nyaka-válla hajlatát, és nem nagyon ellenkezik többé. Lenyúl, matat saját combjai körül, aztán érzem, eltűnt a bugyija. Megragadja két combomat, egy erőteljes rántással feljebb húzza testemet, közben lábam végre támaszra lel.
Már tudom, hogy kedveli a különleges helyzeteket. Érzem, most is ez lesz. Behunyom a szememet. Testem körül babrál, éppen OTT, beleilleszt testébe, és már egyek vagyunk. Ő is hanyatt fekszik, lábaink-combjaink összecsúsznak. Hát így akarja?
Nehezen mozdulnak a testek, de annál nagyobb az öröm. Karok húzzák és tolják egymást, ütemesen. Közeledünk, távolodunk, két egymáshoz fenékkel fekvő ember. Én már tudom, hogy ez nem megy sokáig, de így is örülünk. Közel vagyok hozzá, tenyérrel alulról közeledem melleihez, lassan tenyerembe simulnak, én mégis tovább emelem a kezeimet, lassan, nem sietve. Bőr idegvégződései érintkeznek, nemcsak ő érzi most a jót, hanem én is. Aztán kezemből kicsúsznak lefelé, szép formásak. Most eltávolodik. AZ árván marad, feszül a semmibe. A nő szelíden lefektet, végigcsókolja mellemet, hasamat. Aztán feláll. Követem én is. Kézen fogva húz maga után, megkerüljük az egyik sziklát. Meztelenek vagyunk, afféle vademberek a természet ölén, és ebben semmi kivetnivalót nem találok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.67 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 02. 9. vasárnap 14:59
Szép.
#4 papi 2013. 08. 6. kedd 05:46
Egész jó.
#3 genius33 2013. 02. 12. kedd 07:56
Nemrossz. smile
#2 Shadow 2003. 08. 8. péntek 22:46
hát nemtom. nekem kissé idegen a leírás stílusa. De a helyzetkép megér 5 pontot!:))
#1 Törté-Net 2003. 08. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?