A+ A-

Elhúzódott értekezlet

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
A vártnál később érkezett, elhúzódott az értekezlet és a vacsora. 10 óra körül csörgött a telefonom, a kapuból hívott. Fekete bugyiban, melltartóban és egy rövid selyemtopban vártam, tudom, hogy tetszik neki az ilyesmi. Mire felért, meggyújtottam a kikészített gyertyákat, mécseseket, meleg félhomály borult a szobára, ahogy lekapcsoltam a villanyt. Andrea Bocelli férfias hangja halkan szólt a háttérből, borzolgatta az idegeimet.
Halkan kopogott. Ahogy belépett az ajtón, máris átölelt, szorosan húzott magához, hűvös volt a kabátja, a csókja, a tenyere, ahogy a hátamra siklott, majd a fenekembe markolt.
- Szia Édes - suttogta a számba, majd a vállamnál fogva kezdett betolni a szobába, útközben el-elhagyva egy-egy ruhadarabot. A szemében láttam, hogy tetszik neki a sok gyertya, de nem szólt, csak leültetett az ágyra. A nadrágját, pólóját lassan vette le, élvezte, hogy kínoz. Alig vártam, hogy meztelenül lássam, de végül alsóban feküdt mellém. Szorosan tapadt hozzám, sürgetően vette le a topot, a keze megremegett, ahogy a melltartómat kikapcsolta.
- Gyönyörű - nyögte, és erősen markolta a mellemet, a szája a bimbóra tapadt, amely ettől hegyes és kemény lett. Csillant a szeme a gyertyafényben, ahogy nézte a hegyes bimbókat, felváltva kényeztette őket, fölém térdelt, kezeivel erősen markolva, összeszorítva a melleimet. Aztán lejjebb tévedt a szája, a hasamat nyalogatta, egészen a bugyim szegélyéig, amit egy erős, határozott mozdulattal rántott le rólam. Nyelve a vénuszdombomra siklott, feljebb emeltem a csípőmet, de nem érintette a csiklómat, hanem hasra fordított. Tudtam, mi következik, ezt sosem hagyná ki. Olyan erősen masszírozta a hátamat, fenekemet, hogy szinte fájt. Egy pillanatra eltávolodott, levette az alsóját, éreztem, hogy kemény farka és a golyói a fenekemhez érnek, forrónak éreztem őket. Így masszírozott tovább, közben óvatosan körözve a fenekemen a csípőjével.
Aztán átvettem az irányítást. Hátára fordítottam, a párna alól elővettem az odakészített fehér selyemkendőt. Meglepetést láttam az arcán, de nem tiltakozott, amikor bekötöttem a szemét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.44 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 12. 2. kedd 07:08
Nagyon gyenge.
#4 papi 2014. 02. 28. péntek 09:09
Nem rossz
#3 vogel 2003. 08. 4. hétfő 15:42
Egy szenvedelyes szeretkezes kisse rovide leirasa, de atjott belole a vagy es a hevesseg.
Jo volt...
#2 jani 2003. 08. 2. szombat 19:25
Vacsorát nrm kapott ?
#1 Törté-Net 2003. 08. 2. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?