A+ A-

Álom és valóság

Szereplőim neve és történetem fikció, bár tartalmaz valós elemeket. Kedves kolléganőm elkeseredett hangulatában bepillantást engedett lelkének egy darabjába, ez adta az indíttatást. Amennyiben az olvasó bárminemű hasonlatosságot vél felfedezni, az a véletlen műve. Vagy mégsem?
Álom: Kata fáradtan indult haza. A közértben szórakozottan válogatta össze a listán szereplő dolgokat, unottan állt be a véget nem érő sorba. Arca néhány pillanatra felderült az ismerős pénztárosnő láttán, egy-két udvarias mondatot váltottak. Teli szatyrokkal megpakolva, sétatempóban haladt, nézelődött. Beleszippantott a levegőbe, itt a frissen nyírt fű zamatos illata, ott a locsolástól nedves föld jellegzetes aromája csapta meg az orrát. Mindig is szerette ezt a környéket, csendes, kertvárosi rész volt, fákkal, sok-sok virággal. A nap sugarai kellemesen cirógatták bőrét, ebben a kora nyári délutánban már benne volt az igazi kánikula ígérete. Gondolatai a vacsora körül forogtak, ritka alkalom, ezúttal kettesben lesznek a férjével. A gyerekek elutaztak néhány napra, remélte, végre lesz egy estéjük, amit nyugodtan, egymásra figyelve fognak eltölteni. Önkéntelenül elmosolyodott, mikor meglátta a házat, melynek falai közt mennyi örömöt talált az évek során. Sok kis emlékmozaik villant át agyán, a szenvedélyes éjszakák hangulata. Ma már csak illúziója? Belépve a házba meghallotta az ismerős hangokat, a tv monoton háttérzaját, a chipseszacskó csörrenését, kicsit később halk pukkanást, majd üveg koppant az asztalon. Ott találta a férjét, ahol mostanában oly gyakran, a nappali foteljében heverészve, sörözgetve. Megszokott, szinte már formális "hogy vagy?","milyen volt a napod?". Kérdések, amikre valójában nem is várt választ Zsolt.
Kata eltökélt volt, ma pedig beszélni fog a férjével. Kettőjükről, kettőjükért. Felment a hálószobába, letusolt, majd nekilátott a vacsora készítésének, az útravaló csomagolásának. Zsolt holnap reggel megint útnak indul. Nem szerette, hogy kamionsofőrként sokszor hetekre elutazott. Nem a távolléttel volt baja -azt megszokta már -, hanem azzal, amikor útjairól hazatért, mindkevesebb mondandójuk volt egymás számára. S ez szemmel láthatólag csakis őt zavarta. Rutinnal csomagolta össze a sporttáskát, ezerszer begyakorolt mozdulatsor a pakolásban is, a konyhában is. 14 év rutinja. A vacsora elkészült, a beszélgetésből mégsem lett semmi. Átjöttek a szomszédból Ágiék, gyönyörű csillagfényes este volt, üldögéltek a teraszon, cseverésztek, gyorsan elröppent az idő. Amikor elmentek, Zsolt ismét a tv elé telepedett rámeredt a képernyőre. Kata elöblítette a használt poharakat, letusolt, lefekvéshez készült. Megállt párja előtt, a készülék vibráló fényei hátulról megvilágították pólóját, felsejlett alakja. Régen ilyenkor forró csókokat, ölelést, a vágy ezer kis apró jelét kapta, most morgást, hogy elállja a képernyőt. Tett még néhány tétova kísérletet, de a férfi nem vette a jeleket, lefoglalta a sportközvetítés.
Egyedül ment lefeküdni, bebújt az ágyba, de képtelen volt elaludni. Forgolódott. Csalódott volt, elsősorban önmagában. Ma sem merte - vagy igazán nem is akarta? - felhozni az őt már hónapok óta foglalkoztató témát. Élete első nagy szerelme villant eszébe. Igazi diákszerelem. Az első csók a zuhogó esőben, a tétova-esetlen mozdulatok, egymás testének megismerése, a későbbi forró szeretkezések. Keze önkéntelenül indult meg a combjai felé. Az emlékek keveregtek a fantázia szülte képekkel, gondolatban számtalan szeretkezésüket élte át újra és újra. Lélegzete egyre szaporább lett, ujjai belemerültek a feltárult nagyajkak mélyébe, átrebbentek a csiklójára, körkörös mozdulatokkal ingerelte mindkettőt. Átadta magát a szenvedélynek, már nem is az ő kezei simogatták, becézgették, a képzelete testet öltött vágyainak. Elhitte, egy annyira áhított férfikéz az, ami simogatja, beléhatol, klitoriszával incselkedik. Csípője megmozdult, ősi és önkéntelen mozdulatsorral reagált. Szeméremajkai megteltek vérrel, csiklója lüktetett. Mozdulatai egyre hevesebbek, majd kontrollálatlanok lettek, testén ezer kis apró remegés futott végig.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.3 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 06. 1. vasárnap 07:17
Egynek elmegy.
#2 papi 2013. 07. 26. péntek 05:29
Nem rossz
#1 Törté-Net 2003. 07. 31. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?