A+ A-

Elázva

Esőben indultunk haza. Ahogy összebújtunk az esernyő alatt, és te a fenekemet simogattad, azonnal tudtam, hogy ennek folytatása lesz. Hazaérünk. Át kell öltöznöm, mert kicsit eláztam. Gyorsan ledobálom magamról a vizes ruhákat, és ott állok bugyiban. Mellbimbóim előre merednek, és érzem, hogy pinám is nedves már. A tükör elé állok. Benyúlok a lábam közé, és másik kezemmel a melleimet kezdem simogatni.
- Nem vagy szomjas? - hallom a másik szobából. Ha nem szólsz rám, biztos, hogy itt élvezek el. Megisszuk az üdítőt és csókolózni kezdünk. Csók közben a melleimet simogatod. Én a lábad közé nyúlok. A nadrágon keresztül simogatom merevedő farkad. Lassan lehúzom a cipzárt. A slicceden keresztül kiszabadítom a faszod a nadrágodból, de az alsód még rajta van. Így veszem a számba a makkodat és alaposan átnedvesítem a nadrágodat. Megfogod a fejem és fölemelsz. Egy csók után ledobálod magadról a ruháidat és az ágyra fekszel.Ahogy fekszel, én mint egy kiscica közeledek hozzád a fejed felől. Először egy csókot kapsz, aztán melleimmel állok föléd. Kicsit megrázom arcod előtt. Csókolni kezded melleimet. Én közben merev faszodban gyönyörködhetek. Nagyon kívánom már magamban érezni.
Előrébb csúszok és hirtelen bekapom a farkad és erősen szopni kezdelek. Kezemmel a heréidet masszírozom. Lehúzod a bugyimat. Térdemet megemelve segítek neked ebben, de így is nehezen tudod levenni ebben a helyzetben. Amikor végre meztelen vagyok nyalni kezdesz. Csiklómat a szádba véve erősen szopod. Aztán a fenekemet kezded nyalni. Tudom, hogy mit szeretnél. És amikor úgy érezem, elég nedves, szólok.
- Dugd belém az ujjad.
Ebben a pillanatban megérzem furakodó ujjadat.
Fölhúzod a térded, és csípődet vadul emelgetve szájba baszol. Ajkaimat összeszorítva tartom a fejem, hogy neked még jobb legyen. Hallom, ahogy nyögni kezdesz. Nyelved egyre vadabbul siklik puncim ajkai között. A csiklómtól egész a fenekemig. Már nagyon jó. Megmarkolom a feneked és így húzom számba a farkad. Meg-megrándulva elélvezek.
Kicsúszol alólam. Én fejemet a kezemre hajtva sóhajtozok. Puncim domborodik lábaim között. Ezt meglátva vadul kezdesz kefélni négykézláb. Az előbbi kéj okozta zsibbadás lassan múlni kezd izmaimból. Ismét egyre jobb nekem is. Felemelem a testemet az ágyról, te azonnal megmarkolod a mellem és erősen masszírozni kezded.Teljesen fölegyenesedek és fejemet hátrahajtva csókolózni kezdünk. Te kezeddel a csiklómat izgatod. Pinámat teljesen kifeszíti merev farkad. Fantasztikus érzés. Aztán visszadőlök az ágyra és te a csípőmnél fogva húzol magadra. Hátamat homorítva még jobban engedem, hogy belém hatolj. Egyik lábad megemelve az oldalamhoz teszed. Szopni kezdem a lábujjad.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.62 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2015. 01. 13. kedd 07:28
Ez csak egy pornó gyenge forgatókönyve.
#2 TheChronic 2003. 07. 29. kedd 15:35
Frankó! Pont amilyen most kellett!
#1 Törté-Net 2003. 07. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?