A+ A-

Összejöttem a volt menyemmel

11 éve egy lépcsőházba laktunk Szilvivel aki a nevelt fiam felesége lett,majd három éve elváltak és mind ketten elköltöztek a környékről. Az unokák miatt elég sűrűn találkoztam vele mivel van kocsim és így ha kellett valami segítség akkor szólt Szilvi hogy eltudnám-e vinni bevásárolni a kocsival. Igen szemre való 32 éves asszony volt karcsú lányos alkattal. Olyan aki után a férfiak utána fordulnak.
Én is sokszor lopva megnéztem és el képzelegtem rajta gondolatban! Egyik alkalommal is megkért hogy vigyem valahová nem ez a lényeg. Amikor érte mentem akkor láttam hogy roppant rövid miniszoknya és egy csábos has póló van rajta. Amikor beült mellém akkor bizony többet néztem mellém mint az útra ,szóvá is tette hogy nehogy valami baj legyen.
Jót nevettünk ezen én pedig megjegyeztem hogy elveszitek az ember eszét Ti nők ezzel a csábos öltözékkel! Megkérdezte hogy talán tetszem? Hát igen , mondtam én a magam 56 évével és eljátszottam a gondolattal hogy becserkészem Szilvit valahogyan!
A gondolatot tett követte mert hazafelé azt mondta majd meghálálom én ezt neked. Mivel egy közeli kis faluba lakott így gyorsan félrehúzódtam az út mellé és megálltam és mondtam el lehet kezdeni kérdőn nézett rám hogy mivel? Mondtam neki hogy egy pár igazi csókkal! Oda fordult hozzám és csókra nyújtotta gyönyörű ajkát: Én nagyon gyorsan magamhoz húztam amennyire a kocsiban lehetett. Egyik kezemmel a fejét fogtam másikkal pedig a kemény mellét fogtam meg "véletlenül". Nem ellenkezett, pár perc múlva elengedtem és
megjegyeztem hogy isteni voltál és szeretném ezt megismételni egy nyugodtabb helyen ahol csak ketten leszünk, mondjuk egy panzióban. A gondolatot tett követte! Én elég aljas módon mondtam Neki hogy ne féljen nem fogom bántani csak szeretném megnézni illetve megpuszilgatni az általam csodásnak érzett és tartott mellét.
Megszerveztem a dolgot és mentem érte a megbeszélt helyre ahol csoda csinosan
megérkezett Szilvike! Kicsit izgultunk mindketten a várható események miatt. A panzióban már vártak bennünket nagyon diszkréten átvettem a kulcsot és bevezettem egy minden kényelemmel felszerelt szobába. Oda vitettem még előtte egy kis "szíverősítőt" az asztalra. Jól is jött ez!
Leültünk a hatalmas francia ágyra és elkezdtünk érzéki módon csókolózni, pár percen belül attól a kevés ruhától szabadítottam meg ami rajta volt. Én is ledobáltam a ruháimat csak az alsóm maradt rajtam mert Ő még "fel volt öltözve" egy gyönyörű tanga és egy csipkés melltartó maradt rajta. Ilyen szerelésbe bebújt a takaró alá mert egy kicsit szégyelte magát! Én is mellé bújtam de már megszabadultam az utolsó "darabomtól" is!
Csókolózni kezdtünk majd én sikerrel levettem róla a csodás melleit takaró szoros melltartót! Simogatni kezdetem a melleit majd érzéki lassú puszikat és egy kis nyelve levest is belevittem a csodás játékunkba. Ő is felfedezett egys- mást rajtam ami nem soká azzal járt hogy bizony egy hatalmasat élveztem áldott kézimunkája és érzéki csókjai miatt!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 04. 2. szombat 10:17
Netörődjél a fikázókkal.
#5 zsuzsika 2014. 02. 21. péntek 08:12
Nem egy nagy durranás.
#4 listike 2014. 02. 21. péntek 07:27
Amilyen rövid, olyan gyenge
#3 papi 2014. 02. 11. kedd 05:11
Lerágott csont
#2 jani 2003. 07. 12. szombat 08:53
Hát ez csak egy gyenge kefe, ha egyáltalán igaz.
#1 Törté-Net 2003. 07. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?