A+ A-

Nyaralás

Ilcsi éretségi ajándékként szüleitől kéthetes Jugoszláviai tengerparti nyaralást kapott ajándékba.
18 éves volt fiatal, üde, teste ruganyyos, feszes. Több mint tízévig balettozott, és ez meg is látszott alakján. Pici pecsenyés mellei kemények, és nagyon szépek, bimbói szinte állandóan keményen meredeztek.
Karcsú vékony dereka, hegyes kemény kerek feneke szinte gyermeki. Két kifogása volt csak az alakjával kapcsolatban, ha hosszú izmos combjait összezárta lágyékánál még igy is majdnem egy tenyérnyi rés maradt. Ha nadrágot vett fel akkor hatalmas duzzadt szemérem dombja a varrás által kétfelé osztva messziről látszott, a varrásokat majd szétszakítva.
Igaz mindez csak nadrágban látszódott, szoknyában nem. Mások számára mindez a látvány bárki számára izgató erotikus látvány volt, de Ilcsit néha feszélyezte. Ilcsi mát nem volt szüz, igaz az is, hogy egy balett gyakorlat során veszítette el, és férfivel még sohasem volt.
Boldogan készülődik most az útra. Izgalmasnak találja a reá váró két hetet, és annak minden várható programját. A busz indulásaakkor kicsit csalódott volt, hisz a hozzá legközelebb álló korban, egy 35 éves nő volt, aki szemmel láthatóan nem tartozott senkihez sem.
Egymásra is találtak és a nő javalatára akit Verának hivtak rögtön felajánlotta a tegeződést. A buszon is egymás mellé ültek már, és végig beszélgették a több órás utat. Vera elmesélte, hogy 2 évi házasság után már majdnem 15 éve egyedül él, közelebbi barátai nincsenek, és tartós kapcsolata sincs.
Az idegenvezető nagyon készségesen a szoba elosztáskor összetette öket egy kétágyas szobába.
A tengerparti motel szobájából lenyűgözö látvány tárult elébük. A párás nagy melegben aa látvány szinte lebegni látszódott. Szobályuk erkélye pont a tengerre nézett. A hosszú út, és a fársztó utazás ellenére elhaatározták, hogy aazonnal fürdeni indúlnak a tengerre.
Ilcsi természetes mozdulatokkal vetkőzni kezdett Vera elött, hiszen ez megszokott dolog volt még a balettintézetből. Verát egy kicsit megzavarta a dolog, de arcán enyhe pirral Ö is vetközni kezdett. Szép és arányos teste volt. Formás kerek mellei közepesek, dereka karcsú csípője asszonyosan telt volt.
Parányi csipkebugyijából előtünö puncija éppen csak pelyhes szőke szörrel fedett volt. Parányi mindenüket éppen csak fedő bikinit vettek fel, és a kezükben törölközövel pár pillanat múlva már a tengerparton sétáltak. Az elsö hatalmas füdőzés után kifeküdtek a fehér homokkal botított partra, hogy minnél hamarabb valami szint kapjanak. Ilcsi megkérdezte Verától, hogy mit szól a nudizmushoz, mert Ö nem szeretne kétheti nyaralás után fehér foltokkal távozni. Vera kicsit szabódva mondta, hogy igaz nem próbálta még, de ha ketten lennének, akkor benne lenne, elvégre ezt is ki kell próbálni.
El is indúltak, és a partszakasz egy eldugott pontján találtak egy sziklafalakkal körülvett csendes kihalt kis öblöt. Eléggé sziklás volt a partközelben a viz, valószínűen ezért nem volt túl látogatott, de a parti föveny remek volt. Úgy döntöttek, hogy másnap reggel ide jönnek egyből.
Elindúltak vissza a szállodába, hiszenközelgett a vacsora idő. Gyorsan lefürödtek, könnyü mini ruhát vettek fel es lementek enni. Jollakottan mentek vissza a szobába és szinte egyszerre vetkőztek bugyira, hogy elviselhető legyen számukra a meleg. Közben mindkettőjük fejében felmerült a gondolat, hogy összekéne tolni a két ágyat. Egyszerre léptek az ágyak mellé, és elkezdték tologatni. Mindketten felnevettek, jó páros lesz ez igy...
Aztán már csak egy gyors tusolás, haditerv másnapra, aztán az ájulás-szerü alvás.
Másnap reggel a reggeli után vásárolni indultak. Vettek napolajat matracot, és egy-két apróságot, aztán irány az öböl. Mástmár minden gátlástól mentesen vetkőzött Vera is és kézenfogva szaladtak be a vizbe mint két gyermek. Jót pancsoltak lubickoltak usztak, aztán a matracokra feküdtek napozni. Vera megkérte Ilcsit kenje be a hátát napolajjal. A lány óvatos lassú mozdulatokkal simogatta az érett testbe az olajat úgy érezve, mintha a saját testét simogatná.
Aztán szinte magától érthetődően fenekét vette kezelésbe, majd combjait kenegette. Az asszony maga sem vette észre mikor tárta szét combját, ezzel belátást engedve Ilcsinek rózsás kislukára, hamvas lucskos hüvelyére, meredező fitos csiklójára. Ilcsi pedig áhítozva nézte a szépséges lágyékot, bele-bele simítva a félgömbök résébe érintve minden zeg-zugot.
Csak érezni lehetett a levegőben azt a hatalmas erotikus töltést ami pillanatok alatt kettöjük közé feszült. Vera pihegve, szemében furcsa csillogással térdelt fel, és nyomta le hanyatt a matracra Ilcsit.
Most Ö vette kezelésbe az olajjal a lányt de előlröl. Finom simogató mozdulatokkal kente szét a napvédőt a parányi de ágaskodó bimbójú cicin. Kéjes remegés futott végig Ilcsi üde testén ami szinte egyfolytában meg is maradt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2017. 03. 28. kedd 03:59
Nekem tetszett.
#9 listike 2014. 11. 28. péntek 12:56
Nem jó.
#8 joozsi 2013. 01. 4. péntek 05:11
"tele van helyesírási hibával és sulytóhubával" Mi az a sulytóhuba?
#7 zsuzsika 2012. 07. 25. szerda 17:34
A történet alapja nem lenne rossz!!
De ennyi helyesírási probléma miatt csak 4 pont.
#6 nicky 2003. 07. 18. péntek 16:34
Anonimusz, osztom a véleményedet.
#5 TheChronic 2003. 07. 4. péntek 16:15
Túlzás az élvezhetetlen,szerintem nem volt rossz,de nem alkotott maradandót.Kezdetnek nem rossz.Meg sem próbálom összehasonlítani pl.Lilianaval,mert aránytalan lenne...
#4 bismaster 2003. 07. 3. csütörtök 18:36
4 pont a helyesírás miatt
#3 2003. 07. 3. csütörtök 13:58
Először: látszik, hogy férfi írta.
Másodszor: tele van helyesírási hibával és sulytóhubával.

Összegezve: gyenge, vacak, élvezhetetlen.
#2 Nem mondom meg 2003. 07. 3. csütörtök 05:07
... és ma is élnek, ha meg nem haltak!
#1 Törté-Net 2003. 07. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?