A+ A-

Jól megérdemelt hétvége - Tükörtörténet

Ismét egy zaklatott nap után értem haza, délutánonként ezt a percet vártam minden nap. Gyors mozdulattal becsuktam magam mötött az ajtót és szinte repültem a szobám felé. Ledobtam a táskám, s szép lassan hullottak le rólam ruhadarabjaim is. Egy póló, egy nadrág, egy melltartó és egy aprócska tanga maradt rajtam mindössze. Végigmentem a lakáson és a fürdőbe érve megálltam a tükörrel szemben és hosszasan szemléletm a tükörképem. Hmm... a push-up melltartó mekkora találmány... mintha nem lenne már olyan szép a bőröm... semmi selmyes csillogás, de legalább barna és a fehér csipke mégiscsak jól muatat rajta. Megfordultam, hogy szemügyre vehessem magam oldalról... hmm jót tett a heti háromszori aerobic, egész jó bőrben vagyok... mélyen a türkörképem szemébe néztem és ezt mondtam:
-Katus, egész jó nő lettél! -aztán csak mosolyogtam egyet és ellibentem a hatalmas tükör elől. Egy gyakorlott mozdulattal kipattinttam a melltartóm kapcsát, hagynag mozudlattal ledobtam magamról, majd az aprócska tanga is a csipke-csoda sorára jutott.
Beálltam a zuhany alá és megnyitottam a melegvizet... imádooom ahogy a kristálycseppek a börömhöz érnek, majd végig simítják a tesetemet... mmm... Hosszasan álltam mozdulatlanul, kezemmel a falat támasztva és élveztem a záporhoz hasonló víz kényeztetését... majd kis idő elteltével kezembe vettem a mennyei illatú tusfürdőmet és bekentem vele az egész testem.
A tusfürdőtől síkossá vált testemen könnyedén siklott a kezem... a nyakamtól indulva végigsimítottam a vállaimat, a melleimet, melyek egészen megváltoztatták alakjukat a melegvíz simogatására. Itt egy kicsit elidőztem, alig érintettem meg a bőröm és lassan csúsztak az ujjaim jobbról balra, fentről lefelé és vissza. Bizseregni kezdett minden porcikám, a melegvíz, a gyengéd cirógatás - no és, hogy már nem voltam együt mostanában a barátommal- megtette a a hatását. A kezem mind lejjebb kalandozott a derekam vonalát követve, s elértem testem legérzékenyebb pontját. Éveztem ahogy egyre jobban elönt a forróság, amint egyre hevesebben simogatom magam... végig a rózsasziromként összeboruló ajkakat, majd egyre bentebb haladva a szirmok közé... Már- már teljesen átadtam magam a kényeztetésnek, mikor egy éles hang zavarta meg a nyugalmat és az vízcseppek monoton kopogását... a telefon csengett... nem szívesen másztam volna ki a zuhany alól éppen most, ezért vártam még három-négy csengést, hátha megunja a telefonáló, de csak nem tette le... Elzártam a vizet és a hófehér fürdőköpenyembe burkolóztam... bosszúsan indultam ki a fürdőből és felvettem a telefont:
-Tesséék!
-Szia Katuska! Jól vagy? Már aggódtam, hogy ilyen későn vetted fel a telefont. -anyám volt az.
-Szia anya... nincs semmi bajom, jól vagyok... -miközben anyámmal bájcsevegtem felitattam a vízcseppeket bőrömről és a hajamat is kicsit átdörzsöltem.
-Jól van kicsim, vigyázz magadra! Puszillak.
-Rendben anya, ti is, puszika! - és letettem a kagylót.
Ültem a telefon mellett, kettős érzésekkel tele... anyám aggodalma miatt kellett megszakítanom ezt az gyönyörittasnak ígérkező pancsolást...
Megtörölköztem, majd ismét aprócsak tangát öltöttem egy fekete pántos felsővel és kimentem a konyhába. Ittam egy pohár ásványvizet és révetegen kinéztem az abalakon... mászkáltam a lakásban, élvezve a hűvös falak ölelését.
Végül betértem a szobámba, kezembe vettem egy (tipikus) női magazint és olvasni keztem a szokásos írásokat a "kiegyensúlyozott párkapcsolatokról"... amiket olvastam megjelentek a szemem előtt és - feltettem a kérdést magamban, hogy vajon mi jól csináljuk?-hosszasan elgondolkodtam... és a közös emlékképek filmkockánként peregtek le a szemem előtt gyorsan egymás után.
Ránéztem az órára:
-Te jó ég, már ennyi az idő??- felptattantam az ágyról és gyorsan a szekrényhez rohantam. Bedobáltam néhány ruhát a táskámba, gyorsan felvettem egy kis vékony, pántos nyáriruhát és rohantam ki az állomásra. Megvettem a jegyet, és már csak percek voltak a vonatindulásig.
Bejött a vonat, én felszálltam, talátam egy üres helyet- egyedül szeretek ülni, ha nem társasággal utazom- és leültem. Az általában hosszúnak tűnő utat alig találtam fél órácskának... a következő pillanatban pedig már a Kedvesem nyakába ugorttam és hevesen csókoltam ahol értem... nagyon boldogok vagyunk, sokat voltunk egymástól távol... Miután hazaértünk, lepakoltuk a táskámat, és kicsit könnyítettünk a ruházatunkon... és leheveredtünk az ágyra... mint mindig ismételten szemügyre vettem kedvesem "filmes listáját" és választottam egy viszonylag pihetnető filmet, amire nemigen kell odafigyelni... leheveredtünk az ágyra, és Andris szorosan megához ölelt, a hátamban éreztem minden levegővételét... összegömbölyödtem, mint egy kiscica, így a fenekem mégközelebb került Andrishoz, ami nemigen volt ellenére, mivelhogy nemsok idő elteltével már éreztem is, hogy valaki rakoncátlankodik a hátam mögött, és nem fér a helyén, egy ártatlan mosollyal az arcomon megkérdeztem Andrist,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.4 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 10. 18. szerda 06:16
Itt is sok az elütés, és a hibák elrontják az élvezetet.
#3 papi 2014. 03. 7. péntek 05:30
Nem rossz
#2 genius33 2013. 06. 20. csütörtök 04:56
Élvezetes nyes
#1 Törté-Net 2003. 06. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?