A+ A-

Egy szolga megaláztatásai 1. rész

Egy kellemesen meleg nyári este volt. Úrnőm a tv-t nézte, én pedig a lábai előtt hevertem a földön, mivel azonban nem ment akkor egy érdekes műsor sem Zsuzsinak( ő az Úrnőm) egy kis "játékhoz" támadt kedve.
Lementünk a házunk pincéjébe, ahol Úrnőm kínzókamrája kapott helyet, amíg én levetkőztem Úrnőm kiment és átöltözött, mikor visszajött, teljesen át volt alakulva: egy fekete bőr melltartót, egy bőr tangát és egy combig érő lakk tűsarkú csizmát viselt. Úrnőm sosem volt csak egyszerűen sado, mindig szerette a szerepjátékokat és az érdekes helyzeteket nem csak a kínzásról szólt a kettőnk kapcsolata. Zsuzsi mindig kitalált egy helyzetet, amit leimprovizáltunk, eztáltalában nagyon élveztem.
- Kezdjük el- mondta az Úrnőm. Legyen mondjuk az, az alapszituáció, hogy mi ketten a chaton ismerkedtünk meg, de te nem tudod, hogy én domina vagyok, de , amikor belépsz az ajtón már nincs vissza út. Rendben?
- Rendben válaszoltam és kimentem az ajtón, majd pár másodperc múlva ismét bekopogtattam.
- Szabad, mondta belülről egy hang ( akit még nem ismertem), a hatalmas tölgyfa ajtó kitárult és én megláttam a lányt a chatról és földbe gyökerezett a lábam a látványtól, Zsuzsi ki is használta, hogy ennyire meglepődtem és gyorsan kulcsra zárta mögöttem az ajtót.
- De... De..- kezdtem volna ellenkezni, de a lány közbevágott.
- Szia Édes tudom, hogy ezt nem mondtam a chaton, de én egy domina vagyok, remélem tudod mi az? Én bólintottam, jelezvén, hogy tudom mire gondol.
- És szeretnél velem játszani egy kicsit?- kérdezte negédes mosollyal az arcán. Mivel már olvastam ilyen témájú novellákat a neten, "tapasztalatból" tudtam, hogy nem szabad ellenkeznem, mert akkor csak rosszabb lesz, így hát igennel feleltem.
- Jól van, ne félj nem fog nagyon fájni, de arra az esetre ha már nem bírnád a fájdalmakat lesz egy safety word-ünk, amit ha kimondasz megkegyelmezek.
- Volt már Úrnőd?
- Mé.. Még, nem...- hebegtem.
- Nem felejtettél el valamit?
- Még nem volt Úrnőm!
- Látom, gyorsan tanulsz így nem lesz gond. Nyald tisztára a csizmáimat a talpuktól a száruk végéig hallatszott az első parancs, aminek rögtön engedelmeskedtem is: a bal csizmával kezdtem, először a talpát és a sarkát nyaltam tisztára, majd szépen lassan elkezdtem haladni fölfelé. Mikor a tetejéhez értem Úrnőm, odanyomta a fejemet a puncijához, hirtelen nem tudtam, mit akar, de hamar ráeszméltem, hogy azt szeretné ha kinyalnám. Először a csiklóját kezdtem lassan nyalogatni, majd egyre gyorsabban pergett a nyelvem és a lány rövid időn belül elélvezett, azonban a nagy izgalomban megfeledkeztem a ,másik csizmáról, amit Úrnőm észre is vett:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.38 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Ildikó 2003. 06. 6. péntek 13:28
:(((((((( Gáz!
#2 eBg 2003. 06. 5. csütörtök 20:09
Már ne is haragudj de e egy szar. Olvass többet erről az oldalról, főleg azokat, amelyek legalább 6.5-t kaptak. persze a többi is jó, de ezekből megtudhatod, hogy mit is szeretnek igazán, mert ez így nem jó.
#1 Törté-Net 2003. 06. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?