Jeromos mester második levele

Szavazás átlaga: 4.5 pont (30 szavazat)
Megjelenés: 2003. május 31.
Hossz: 8 585 karakter
Elolvasva: 6 968 alkalommal
Hello corwax!

Bár parancsaimat csak részben hajtottad végre, mivel nem ment a történet rovására, másrészt még lesz alkalmad ebéd után folytatni, ez egyszer megbocsátom. (Igen, egy Mester lehet megbocsátó is, hogyha ezt helyesen alkalmazza :-)

A megérkezésed körülményeit nyugodtan lehet rendszeresíteni, amennyiben ily korai időpontban kerül rá sor. Néhány változtatással persze. Mivel Zsuzsa nem láthat el az idők végeztéig ruhákkal, nyilván az előre meghatározott sajátjaidban kell jönnöd. A ház bejáratánál, mondjuk a szeméttároló mellett el lehet helyezni egy ládát, amibe levetkőzhetsz. Ez a láda tartalmazza azokat a dolgokat is, amiket magadra kell vegyél. A bilincsnél korántsem kell leragadni. Általános utasítás is elég, azaz "végy fel mindent, amit benne találsz! " Persze a ládát a le kell lakatolnod, mondanom se kell, hogy neked kulcsod nincs hozzá. Ez próbatétel is lehet, hiszen nem biztos, mindenre egyből rájössz, mire való. Ez csak a meztelen várakozás idejét növeli, és ugye most már a lépcsőházban is meztelenül kell felmenned, amit ezek az eszközök még nehezíthetnek is. Zsuzsa helyében a csengő használatát is tovább nehezíteném és változtatnám, hogy sose tudd előre kiszámítani, mi következik..

Ha Zsuzsa nem akarja, hogy lásd kik jönnek, nyugodtan megparancsolhatja, hogy kösd be a szemedet. Ezt továbbfejlesztve mi van, ha tényleg nem hallnak el a léptek, hanem odajönnek hozzád. Netán meg is érintenek, vagy használják a testedet. Téged pedig Zsuzsa olyan helyzetbeparancsolt, hogy semmit sem tehetsz ellene. Hogy az ismeretlen egy arra járó kukázó csöves, a tejesember, valamelyik szomszéd vagy Zsuzsa vendége-e, az persze csak utólag fog kiderülni.

Egyébként visszatérve az öltözködésre, amit már szerintem az ebédhez is parancsba adnak, szerintem egy rabnőnek egyáltalán nem kell bugyit vagy melltartót viselnie. Nemcsak mikor Mesterével van, hanem semmikor. A kiszolgáltatottság legyen kiszolgáltatottság (ld. O története). Legfontosabb testrészeidnek mindig jól hozzáférhetőnek kell lenniük. Persze parancsra viselhetsz bugyit vagy melltartót. Ez előbbibe viszont vibrátor és anális elektróda lesz beépítve, az utóbbiba pedig elektromos tüskék. Így nyilvános helyen Zsuzsa egy egyszerű távirányítóval jutalmazhat vagy büntethet anélkül, hogy erre más is rájöjjön..

Két bűnödet elfelejtetted bevallani. Az egyik, hogy hezitáltál a vetkőzés végrehajtásakor, a másik, hogy fitymáltad a Zsuzsa által adott ruhákat, ahelyett, hogy megköszönted volna. Ejnye – ejnye. (büntetés1)

A hátrakötött kéz problémáját is meg lehet oldani, ha a bilincset a nyakörvedre erősítik hátul, így a kezeid felfelé a nyakad felé néznek, miközben a két könyök összeér és a két alkar párhuzamos. Így hanyatt fekhetsz anélkül, hogy fájna, miközben a homorítás megmarad. Persze nem azért, hogy neked jó legyen, hanem hogy tovább lehess ebben a pózban. Ha egy-egy rövid láncot a végén egy erős csipesszel a mellbimbóidra illetve a bilincsekhez erősítenek, elérhető, hogy magadtól igyekezz a kezedet minél feljebb tolni, hogy a melleidet ne húzza föl annyira, és a szorítás csökkenjen. Ami persze bűn, hiszen mindez nem azért történik, hogy megpróbáld elkerülni az eredményt, mindenesetre nehéz megállni.

A többi ezután rendben van egészen Béla büntetéséig. Erre semmi szükség nem volt. Én elhiszem, hogy ez a történet több ember kívánságaiból áll össze, de engem ez nem érdekel. Nem baj, hogy megírtad, egyszerűen nem érdekel. Pont. (büntetés2)

Hogy Hildával egymást büntetitek, az nagyon jó ötlet, terveimben csak később szerepelt, kivárva, mennyire lesz alávetett hajlamú. Több rabnő esetén célszerű előre leíratni mindkettővel, mit kéne a másikkal csinálni. Amelyikük ötletei a jobbak, az végrehajthatja a sajátját a másikon. Ez erősen ösztönző hatású a fantáziára, hiszen így ő nem kap büntetést. Ugyanakkor nagyon hamar meggyűlölik egymást, ami külön előny a büntetés kiosztásakor és általában is, ha több szolgád van, mert még inkább hozzád kötődnek majd. Persze mindez nem csúszhat ki a Mester kezéből, ahogy Zsuzsánál sem, mindig tudniuk kell, hogy azért ki a főnök.

Ami a fenekedet illeti, a beöntés korántsem szokatlan dolog. Ha ezt a testrészedet is használják, ugyanúgy tisztán kell tartani, mint a többit. Ugyan ki szeretné összepiszkítani a farkát? Ezt nyilván megteszik veled, de meg kell tanulnod otthon egyedül is elvégezned. Az eredményt megvizsgálni egyszerű. Péter a fenekedet használja, de a szádba élvez el. Ha nem lett elég tiszta, rögtön érezni fogod. Ha nincs kedve hozzá, ugyanígy megteszi egy vibrátor is. És semmi szagelnyomó kenőcs! Rá fogsz jönni, legalább két-három beöntés kell hozzá, hogy teljesen szagtalan-íztelen legyél. A szappan és a forró víz használata segít, és a kellemetlenséget is növeli (csíp illetve meleg).

Az ürítés kontrollálását úgy látszik tényleg szintén tanulnod kell. Ami a
p
alf
is
alf
il
alf
és
alf
t
illeti, a tanítást nyugodtan Zsuzsára bízhatjuk, a széklet ürítését viszont megtanulhatod úgy, hogy pl. pár hétig egyáltalán nem szabad ezért WC-re menned. A széklet csak beöntés révén távozhat a fenekedből, így két legyet is lehet ütni egy csapásra.

És most a továbbiak. Mivel ez a levél kicsit késve jutott el hozzám teljes valójában (büntetés3), mostanra biztos neked is vannak ötleteid, úgyhogy csak általános utasítások lesznek.

Az ebédre nyilván téged is elvisznek, mondjuk valamilyen vendéglőbe. Mivel egy Mester vagy Úrnő nem ereszkedik le odáig, hogy szolgájától pénzt fogadjon el, még ingyen is lesz számodra. Amiért persze nem lehetsz elég hálás. Emellett azonban az ebéd is ki kell fejezze szolga mivoltodat. És az teljesen mindegy, hogy a környezet ezt mennyire veszi észre (mármint Zsuzsáéknak). Az öltözködésről már volt szó, de nézzük az evést. Biztos nem azt fogod enni amit ők, nem csodálkoznék, ha a kettő között minőségi különbség lenne. (Az hogy hajlandóak költeni rád, nem azt jelenti, hogy dúskálni is fogsz). Biztos valami lédús étel lesz, ha már a vizeletürítés kontrollálását tanulod. (Akár egy tál tiszta víz! ). Az elfogyasztás módja is kifejező lesz számodra. Erről részleteszesebben is írhatnék, de kíváncsian várom, mit fogsz te
kitalálni. Az evés remek alkalom arra is, hogy szolgáld a többieket ennivalójuk elfogyasztásában. Pl. Zsuzsáékat nem a pincér, hanem te fogod kiszolgálni, és persze hatásköröd jóval túlmegy egy egyszerű pincér tennivalóin.

Mindennek a végére újabb tapasztalatokkal leszel gazdagabb, és szerintem már borzasztóan kell majd
p
alf
is
alf
il
alf
ni
. Amit egy feladat elvégzése után talán most már meg is engednek neked, de csak ha ezt jól végzed el. Gondolom, az étterem WC-je nem az olyan ki semmirekellő szukáknak van fenntartva mint te vagy, így erre majd valahol máshol kell sort keríteni. Zsuzsának szerintem lesznek ötletei.

Ebéd után pedig sor kerülhet mindenre, ami korábban kimaradt, beleértve a délelőtt szerzett büntetés végrehajtását is.

És végül a hajad. Ez a hosszú szőke haj valóban olyan adottság, ami csak keveseknek adatik meg. Úgyhogy Zsuzsa és a többiek nem fognak habozni, hogy ne használják ki ezt tanításod során. A legtöbb megkötözési módozatban, amiben részed lesz, mostantól ezt is beleveszik. Ahogy más szituációkban is remekül ki lehet használni.

Képzeletbeli büntetésedet (1, 2, 3) ezúttal egy BISHOP kép ihlette. Széles terpeszben állsz, a már említett hátrakötött kézzel, meztelenül, lábujjhegyen. A két lábad ki van kötözve. A sarkaid alatt két pedál helyezkedik el. Hosszú szőke hajadnál fogva ki vagy kötve a mennyezethez, hogy semmiképp se eshess el, de annyira nem szorosan, hogy ne tudj a lábadra nehezedni. A lábad között egy a padlóba süllyesztett rúd végén egy vibrátor van, mely mélyen benyomul a puncidba. Ez egyben elektróda is. A mellbimbóidat fűrészes fogú fémcsipeszek szorítják, melyekből egy drót indul ki, és egy csigán átvetve hozzá vannak kötve a bokáidhoz, majd a pedálban tűnnek el. Ezek a drótok feszesek és áramot képesek közvetíteni. Amikor már nem bírsz tovább lábujjhegyen állni és sarkadat a pedálokra engeded, a drót még jobban megfeszül és előrehúzza melleidet. Ugyanakkor a vibrátor még beljebb nyomul és eléri a méhszájat. A pedál megnyomásával zárod az áramkört, és egyszerre ér fájó elektromos kisülés a két melleden, a hüvelyben és a méhszájon is, amíg újra lábujjhegyre nem emelkedsz.
Azt már csak tényleges lebonyolításnál kéne eldöntened, hogy meddig kell így maradnod (a szabályokat ld. Béla büntetésénél).

Ha a következő részt már eleve az xoom-ra teszed fel (vigyázat, illegális! ), kérlek egy rövid üzenetben értesíts.

A mielőbbi folytatást várva Jeromos Mester
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 4.5 pont (30 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. május 11. 14:25
#11
Ez se lesz a kedvenc.
1
Andreas6
2020. március 28. 08:37
#10
Továbbra sem tetszik.
1
t
t.555
2017. szeptember 17. 02:08
#9
A második rész sem rossz!
1
zsuzsika
2015. január 11. 09:00
#7
Az első jobb volt.
1
a
A57L
2014. március 24. 07:16
#6
Ez nem tetszett.
1
tutajos46
2013. december 7. 06:46
#5
Inkább animal történeteket olvasnák.
1
genius33
2013. március 5. 06:34
#4
Fantasztikus! 🙂
1
Ildikó
2003. június 3. 14:52
#3
Csatlakozom! Bár biztos vagyok benne, hogy Geordinának is lesznek ötletei!
1
TheChronic
2003. június 1. 00:04
#2
Jobb,mint az első.Ez már lényegretörő,kár,hogy nem írt részletesebb ötleteket,pedig láthatóan nincs híján azoknak...:)
1
T
Törté-Net
2003. május 31. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1