A+ A-

A nagy kísérlet

A barátnőmmel éppen tévét néztünk, amikor felvetődött az ötlet. Első hallásra oltári baromságnak tűnt. Igazság szerint másodikra is. Talán éppen ez adta vonzerejét...
Egyszóval tévéztünk amikor a Jutka megbökött.
- Egyszer csinálhatnánk a szabadban. - közölte teljesen természetes hangon.
Felé fordultam, de közben az eszem az esti Ute-Fradi meccsen járt.
- Igen. Mit is? - morogtam.
De ahogy belenéztem azokba a gyönyörű, világosbarna szemeibe már kezdtem kapiskálni, miről beszél. Rögtön kiment a fejemből a meccs és a vér nagy része is távozott fél méterrel lejjebb, a nadrágomban pedig ígéretes mozgolódás kezdődött.
- Szeretnék egyszer végre a szabadban kefélni veled. - közölte. Szókimondó kislány volt világéletében.
- Már keféltünk a szabadban. - kellemetlen ötletnek tűnt, szúnyogok, kosz, miegymás. Próbáltam a vitára koncentrálni, de közben kezei egyre szorosabb köröket rajzoltak a nadrágom elejére.
A gombjaimmal szöszmötölve megjegyezte. - Igen, keféltünk már a szabadban, de akkor csak úgy rádjött a dughatnék, mert nem volt rajtam bugyi és egy fa mögött felhajtottad a szoknyámat. De most rendesen szeretném csinálni... - ezzel le is zárta a vitát, mert egyrészt tele szájjal nem lehet beszélni, másrészt én is csak annyit tudtam reagálni, hogy, uh, meg ah. Istenien szopott a csajom, ezt minden haverom elismerte, aki volt vele. Amolyan falu szépe volt korábban, ágyról-ágyra járt. Mikor telepumpáltam a száját a napi adaggal, nyelt egy pár nagyot és végképp befejezte a beszédtémát:
- Győzködjelek, tovább?
- Nincs ellene kifogásom... - vigyorogtam és a harmadik ujjamat is bedugtam a puncijába. Olyan izgalomba jöttünk a témának már csak a gondolatától is, hogy egész éjjel keféltünk és másnap úgy festettem a munkahelyemen, mint egy idült alkoholista.
Hát így esett a nagy kísérlet ötlete. Péntekre Jutka már beszerezte a szükséges kellékeket - mire később nem lett szükség - és a szombat reggel már a madárfüttyös (- és szaros), Pilisben lelt minket. Valami réten állapodtunk meg, ahol azok a zöld izék nőnek, meg köztük a mindenféle kórók. Szép is volt, meg kellemes fekvés is esett rajta. Jutka nem hagyott időt gondolkozni, hanem pár mozdulattal megszabadult ruháinak nagy részétől és karjait kitárva szaladgálni kezdett a füvön, mint egy mesebeli nimfa. A farkam gyorsabban reagált az eseményekre, mint az agyam, ezért pár pillanat múlva már ott loholtam mögötte álló fasszal.
- Kapj el ha tudsz! - nevetett, de azért egy alkalmas buckánál gyorsan hanyatt vágta magát, én meg már rajta is voltam. Mellein ragyogott a nyári napfény, ahogy azok a csodálatos halmok az égnek meredtek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.21 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2016. 10. 29. szombat 10:05
ez aztán a nagy kísérlet volt... érdekes
#8 A57L 2014. 05. 18. vasárnap 08:10
Gyenge történet.
#7 papi 2014. 01. 28. kedd 04:52
Nem rossz
#6 Ildikó 2003. 05. 29. csütörtök 10:57
Valóban!! :) Rokon lelkek lehetünk, mert az én módszereim is hasonlóak!
#5 TheChronic 2003. 05. 28. szerda 13:31
Ildikó: tudtam,hogy imádni fogod! Jó módszerei vannak a csajnak a meggyőzésre,nemigaz? :))
#4 Ildikó 2003. 05. 28. szerda 10:21
Nyers és izgató, ahogy szeretem!!
#3 Adam 2003. 05. 28. szerda 09:45
Picit egyszerű, de nem elég jó...
#2 TheChronic 2003. 05. 27. kedd 18:33
Remek stílusa van! Ez amolyan "letolta a bugyiját én meg ott helyben rojtosra basztam" jellegű sztori,de olyan lendületes és szókimondó,hogy igazán nem hiányzott a romantika.Príma!
#1 Törté-Net 2003. 05. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?