Most kezdődik

Szavazás átlaga: 4.83 pont (23 szavazat)
Megjelenés: 2003. május 27.
Hossz: 3 229 karakter
Elolvasva: 2 612 alkalommal
Most

Hason fekszem az ágyon, megkötözött , bokával, bekötött szemmel.
Folyamatosan remegek, egyre tágabbra nyitom a szeme, mintha bármit is érne. Próbálok mozdulatlan maradni, elrejteni testem válaszait a hangokra, amelyeket nyilván szándékosan hallattsz börböl, fémböl készült tárgyakkal. Jeges félelelm kúszik a gyomromból a torkomba. Rosszul döntök: megpróbálom nyugtatni magam, "tudatosítani", hogy épp ez a lényeg, a várakozás, az igalom... Mintha tudnád, mivel próbálkozom: a zörejek beleszólnak a gondolataimba, nem hagyják, hogy az agyam átvegye az irányítást a testem felett.

Nem is tudatosult bennem, mekkora csend lett, csak amikor a hangod a fülembe vág. Éppolyan hideg és éles, mint a tekinteted volt... És amit mondasz, az sem túl kíméletes. Ha egy percig is kételkedtem a figyelmedben, most rájöhetek, mekkorát tévedtem. Halkan, könyörtelenül szembesítesz azzal, amit csináltam, már az első pillanattól: a szolid, visszafogott, szinte manipulálási szándékomról beszélsz, arról, hogyan próbáltalak mosollyal, kedvességgel, csábító hangsúllyal, a legócskább praktikákat bevetve rávenni arra, hogy úgy büntess, ahogy én azt elképzeltem...

Korábban

– Vetközz le.
Nyugodtan, feszültség, söt, hangsúly nélkül. Csak épp megáll a szó a levegöben. Még humorizálni próbálok, még eljátszanám, hogy nem is veszem túl komolyan a dolgot. De már megremeg néha a combom, és ahogy próbálok kibújni a pólóból, a nadrágból, majd egyre lassabb és idegesebb mozdulatokkal a melltartóból, bugyiból, érzem, hogy a karom is remeg. Emiatt kapkodok, és lassabb vagyok annál is, mint szeretnék. Bár egy szót sem szólsz, biztos vagyok benne, azt hiszed, szándékosan húzom az idöt.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 2 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.83 pont (23 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. május 10. 17:54
#12
Már az első mondatnál el ment a kedvem.
1
deajk2008
2018. január 23. 14:35
#11
Elment egynek... 8p lett
1
a
A57L
2014. március 28. 06:04
#9
Ez nagyon gyenge.
1
Hajnal-lány
2003. május 30. 21:02
#8
Hardmaster: köszönöm!!!
Hardmaster + TheChronic: amit küldeni fogok (órák kérdése :), az nem ennek a folytatása, teljesen más. Az életben nem művelek, csak művelnék "ilyesmit": ez egy elképzelés volt arról, milyen lenne, hogyan kezdődne, én hogyan élném meg, hogyan viselkednék. Épp ezért EZT nincs szivem folytatni, hátha vki egyszer megvalósítja velem... Hát, remélem, ez elég hülyén hangzott :((
1
TheChronic
2003. május 30. 17:51
#7
Nem a mennyiség,hanem - elsősorban - a minőség számít.Úgyhogy én nem bánnám,ha nem lenne grandiózus a következő,mert ha jó egy sztori,úgysem bírok többet elolvasni néhány bekezdésnél,khm,"szünet" nélkül...:)
Hajnal-lány,küldd be a sztoridat,hadd lássuk! Ezek szerint az életben is művelsz vmi ilyesmit,nem csak fantázia a sztori?!?
1
Hardmaster
2003. május 30. 14:25
#6
Nem értelek, Ildikó. Szerintem semmi zavaros nincs benne. Klasszikus felépítés, hogy egy történet a végén kezdődik, mintegy bevezetésként, majd visszaugrik a kezdetre, és ismét elér a végére. Szerintem a "most - korábban - most" ezt tökéletesen jelzik. Ha pedig arra gondolsz, hogy kicsit csapongó, abban van némi igazság. Pont annyira csapongó, mint ahogy az egy ilyen helyzetben lenni szokott.
Egyébként viszont egyet értek TC-vel és Imrével, ebből sokkal-sokkal többet ki lehetne hozni!
Hajnal-lány, szedd össze magad, és add fel a történetet mielőbb! De talán használd a helyesírás-ellenőrzőt, mert ebben teljesen egyetértek Ildikóval: rontja az összbenyomást a rossz helyesírás.
1
Hajnal-lány
2003. május 29. 21:46
#5
Ildikó: Huh, nehéz ellentmondani valakinek, akinek - ha más történetéröl van szó - az esetek 80-90 százalékában egyetértek :) Úgyhogy köszönöm a kritikát, megszívlelem. Mondjuk nem szántam én hatásvadásznak, söt, eredetileg megjelenésre sem, csak úgy magamnak, amolyan "hogyan kezdödne" fantáziának...
TheChronic: ennek nem biztos, hogy lesz folytatása, ill csak akkor, ha az életben is :)
Imre: van egy másik történetem, abban "esemény" is van, és tényleg többet mutat a karakterszámláló egy nullával... ha belegondolsz, azért az nem is olyan jó... most pont azon gondolkodom, hogy meghúzom egy kicsit, és beküldöm, hátha az jobban tetszik :)
1
Cic_Imre
2003. május 28. 07:57
#4
Hát ez még kezdésnek is kevés. S amilyen kevés olyan gyatra is. A folytatáshoz jobban össze kellene szedni magad és egy nullát hozzáadni a karakterszámlálóhoz is. De azt tartalommal is meg kell tölteni, nem időhúzással, mert így unalmas.
1
TheChronic
2003. május 27. 18:38
#3
Jaja.De kezdetnek végülis nem rossz.Ebből akkora s/m sztorit lehetne csinálni...megcsinálod,Hajnal-lány? :)
1
Ildikó
2003. május 27. 16:50
#2
Nagyon hatásvadász szeretett volna lenni, de elég gyengén sikerült! Sok a helyesírási és fogalmazási hiba és az külön rejtély számomra, hogyan tudtad elérni néhány bekezdéssel, hogy zavarosnak érezzem! :)
1
T
Törté-Net
2003. május 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1