A+ A-

Hármas

Nálunk alszol. Lezuhanyoztál és meztelünül jöttél be a szobába. Eléd térdelek és a számba veszlek. Lassan, mélyen kezdelek szopni. Egyszer csak nyílik az ajtó. Judit lép be a szobába, teljesen meztelenül. Te el akarsz húzódni tőlem, de én nem engedlek. Délután megbeszéltük a dolgot, és úgy döntöttünk, hogy megkpahatsz mind a kettőnket. Judit hozzád lép és csókolózni kezd veled. Kézzel is izgatni kezdelek, másik kezemmel pedig Judit feszes fenekét simogatom. Egyszer csak kezünk összetalálkozik. Hát te is. Egyik ujjamal benyúlok a két posija közé és lenyúlok a lába közé.
- Judit, te aztán jól átnedvesedtél. - mondom, és a kezem húzgálom a nedves farkadon. Szájon csókollak.
- És most mit szeretnétek? - kérdezed. Judit terpeszben a farkad fölé áll.
- Nem is tudom. - mondom, miközben makkodat judit puncijához dörzsölöm, ő meg a csípőjét ringatja.
- Talán nyalj ki. - mondja Judit, miközben megfordul és egészen az ágy szélére csúszik. Lábait teljesen szétterpeszti.
- Csodálatos! - mondod - Még soha nem csináltak nekem ekkora terpeszt. - Aztán belefúrod arcod Judit puncijába.
- No és én? - kérdezem és leülök Judit mellé. Azonnal megérzem combomon keresgélő kezedet. Aztán megmarkolod a puncim. Középső ujjad lassan a hüvelyembe dugod. Judit dobálni kezdi a csípőjét, én is utánozom. Egymást túlhaladva sikoltozunk.
- Nyaljál, aztán dugj meg mindkettőnket - mondja Judit.
- Most engem nyalj. - mondom
- Össze ne vesszetek lányok - mondod, és Juditot otthagyva, még mindig puncimban az ujjaddal nyalni kezdel. Judit felül, előrehajol, és megfogja a farkad.
- Remélem, hagytál még nekem is valamit, Éva?
Aztán húzgálni kezdi a bőrt. Te előttem térdelsz. Judit mögéd megy, és ő is letérdel. Aztán megérzed kutakodó nyelvét a popsidban.
-Állj meg. Judit, te feküdj rám. - vettem át az irányitást.
Izgatottan nézed, ahogy kuncogva, sugdosva felkászálódik Judit, és ártatlan szemekkel nézünk rád. Olyanok vagyunk, mint két megrontásra váró szűz. Mögénk térdelsz, szétnyiló combjaink közé és rövid keresgélés után az Én puncimba dugod a farkad. Lassan dugni kezdel és élvezettel nézed a hasad előtt ütemesen ringó popsit ami Judité.
Aztán megkivánod az ő punciját is. Farkad kihúzod belőlem és Judit puncijába nyomtad. Most a bőség zavarával küzdve vágyat érezel, hogy sűrűbben cserélgesd a puncinkat. Nekilátsz és igen jól esik mindhármunknak. Élvezettel hallgatod elégedett sóhajainkat és csalódott nyüsszögéseinket amint berakod, vagy kihúzod a farkad.
- Ne vedd még ki. Dugjál még.
- Most az enyémbe dugd be. Na dugd már meg az én puncimat is.
Szinte összeveszünk ott előtted. Nevetned kellett a helyzeten. Kezded elvéteni a réseket és volt rá eset, hogy farkad a hasunk között találta magát. Megelégelem a rajtam viháncoló Juditot és véget vetek ennek a lyukból lyukba játéknak. Nevetgélve letérdelek eléd. Intek Juditnak is. Judit mellém kuporodott és fürge nyelvecskéjével a golyóid vette munkába.
- Micsoda két kis kurva. Már órák óta tartanak készenlétben. Lassan nem birom tovább. - morfondirozol magamban.
- Lányok, gyerünk. Rátok akarok élvezni.
Előtted térdelünk mindketten, én a farkadon húzgálom a bőrt, Judit a heréidet markolássza. Felváltva vesszük szánka a makkodat. Aztán Brabi rámmosolyog.
- Szia - mondja nevetve, aztán szájoncsókol. Ahogy csókolózunk, te ajkaink közé dugod a farkad, mi pedig egymást és a farkad nyalogatva enyelgünk tovább. Már csókolóztam nővel, de az nem volt izgató. Ez viszont igen. Folytatjuk a csókolózást, téged már észre sem veszünk. Szorosan összeölelkezünk és egymás hátát simogatjuk. Te elénk állsz és verni kezded a farkad.
- Ezt hogy gondoljátok, hogy én kimaradok? - mondod és ebben pillanatban spriccelni kezdesz ránk. Fantasztikus érezni ondód ízét és egyszerre Judit szájánk ízét. Amennyi csók közben a szánkba jut, azt lenyaljuk, de a legtöbb az arcunkra jut, és lassan folyik lefelé. Ekkor Judit abbahagyja a csókot és nyalni kezdi melleimről lefolyó magodat. Közben a lába közé nyúl és izgatni kezdi a punciját. Ezt teszem én is. Te fölöttünk állsz, fogod félig ernyedt farkadat, mi pedig előtted térdelve izgatjuk magunkat. Aztán majdnem egyszerre élvezünk el. Miközben hosszan megcsókoljuk egymást.
- Nincs kedved mégegyszer fürödni? - krédezi Judit tőlem - tizta ragacs a melled.
- Mehetünk. - mondom kuncogva - Majd megmosom a hátad.
- Menjetek csak lányok. Én addig készítek egy kis meglepetést.
A kádban egymást bekenjük tusfürdővel. Judit sokáig elidőzik a melleimen.
- Gyönyörű melleid vannak.
- Te is gyönyörű vagy. - mondom és lágyan megcsókolom.
Amíg Ti zuhanyoztok - és ki tudja még mit csináltok - én az ágy mellé készítek néhány sálat és egyéb eszközöket...
Te még nem tudod, de mi Judittal már összebeszéltünk a hátad mögött...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.45 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2013. 11. 21. csütörtök 05:40
Nem rossz.
#5 KundK 2003. 05. 28. szerda 09:12
Örvendek! :-)
Ismét egy kettős történet tőlem és egy régi cybersex partneremtől.
Vajjon hányat fogok még itt viszontlátni az engedélyem nélkül???
#4 Ildikó 2003. 05. 27. kedd 11:46
me too!!!
#3 Greg 2003. 05. 26. hétfő 14:37
Egyetértek az előttem szólóval.
#2 TheChronic 2003. 05. 25. vasárnap 17:26
Néhol kissé zavaros,mert hiányzik a jelzése a személyek közti váltásnak,persze kétségtelenül nehéz lett volna jól megoldani ezeket a gyors és gyakori váltásokat.Maga a sztori izgató és elég változatos is,sehol sincs zavaró durvaság,vagy nem illő szavak.
#1 Törté-Net 2003. 05. 25. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?