A+ A-

A dunyha

Ilyen nincs! Volt már egy-két lusta nőm... De ez a csúcs! Itt pumpálom, vagy fél órája. Csak fekszik szétdobott kézzel-lábbal. Egy mozdulatot, egy hangot nem tudtam belőle kicsiholni! Mintha egy parasztdunyhát kefélnék... Pedig egész másként indult a mai este!
Az a kis fekete dög... Egész végig őt fűtöttem a házibulin. Sikerült is megfőzni. Felhívott magához, de elcsesztem! Még egy kicsit dumáltam a házigazdával, és ez alatt, az a szemét szépfiú kinézte a tányéromból! Csak egy kis tánc, amíg jön a barátod. Lassú, simulás, bájvigyor, fülbesusi... A kis liba meg rásült. De utálom azt a bájgúnárt! Kapott a sorstól szép pofikat, (alatta, mögötte semmi!) A nők meg csak borulnak előtte. Mostanra már a kis buta is rájött, milyen rossz vásárt csinált... A volt csajai mesélték, hogy a csávó kétlövetű! Az elsőben 2 perc a csúcs, a második megvan 5 is... De ott, már nagyon görbül a léc! Semmi hirtelen mozdulat, mert kicsúszik... Pedig a kis feketében van ám spiritusz! El lehet keskenyedve. Most legalább megtanulod édes; nem minden arany, ami fénylik! Te ott szenvedsz a löttyedt, gyorstüzelő kukaccal, én meg itt kurblizom ezt a szunyáló gumimacit!
"Alszik, vagy dög is már?" (Toldit idézek kettyintés közben? Ez beszarás!) Tényleg! Lehet, hogy ledöftem? Ugyan már, mivel? Nekem nincs egetverő farkam, mint a történetírók többségének... Amikor felhozott magához "vigasztalni" azt mondta, hogy régóta gerjed rám. Gerjed?! Kávét főzött, az volt a legizgibb amit tőle kaptam. A szűk cuccaiban még úgy-ahogy kinézett, de kihámoztam belőle. Hááát... kissé vastagabb lett... Rámásztam. Ha már itt vagyok... Csókoltam, simiztem, tetőtől talpig. A puha mellét, hasát, combját. Semmi reakció! A vaskos szeméremajkai közül szivárgó nedv győzött meg róla, hogy mégsem jégcsap. Megnyitottam az árkot. Játszottam a berendezéssel. Simogattam, dörzsöltem, markoltam. Semmi! Pedig az "illetékesek" szerint a kezem... Be nem nyaltam neki! Hozzám sem ért, nehogymá' valamit-valamiért. Meguntam! Beakasztottam neki! Toltam finoman, löktem keményen. Lassan és mélyen, mint a medve. Szaporán, mint a nyúl. Kegyetlenül, mint a kutya... Bágyadt félmosollyal az arcán, csak hagyta. Semmi változás...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.25 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#26 A57L 2014. 05. 9. péntek 07:33
Nem rossz írás.
#25 papi 2013. 04. 23. kedd 05:20
Nagyon jó
#24 tiborg 2011. 10. 30. vasárnap 02:38
Kituno humoros,erotikus tortenet. Miert nem irsz mostanaban???!!
#23 sihupapa 2008. 10. 31. péntek 03:34
A történet és a "vidraa, torkos" eszmecseréje meg érte
a tagdijat.
#22 vidraa 2007. 09. 26. szerda 08:28
Bocs a félreütésekért, álmos vagyok... cefetül...
#21 vidraa 2007. 09. 26. szerda 08:23
igazából most pötyögök egy régi sztorimon, ahol hoszonpár körül elcsábítiott rámenős, folyton torkos(bocs a szójátékért) 40es. Nem voltam már kezdő, de sok szépet és jót tanultam, kaptam tőle...
cserében elcsábítottam a 16éves majnem
szűz lányát.. "Anyja lánya" lesz a címe. Az hosszabb lesz éks kimerítőbb.. annyi minden történt.. de csaak akkor követhető ha mindent beleveszek. Lassan úgy érzem, újra írom a "Háború és békét" legalábbis hosszra.. Neked ajánlom. Egy hónapon belül bedobom..
#20 Torkos 2007. 09. 25. kedd 09:41
Remélem sokan olvassák el ezt a gondolatváltást, és drukkolok a lányoknak. Sok ilyen malom őröljön az Örömvölgyben, és ez lesz a Mosoly Országa!
#19 vidraa 2007. 09. 25. kedd 09:14
Egy malomban őrlünk... csak másként nevezzük a lisztet... De örömmel állapítom meg, hogy a Te partnerednek sincs oka panaszra...
akkor legalább két boldog és kielégült nő van az országban...:DDDDD
#18 Torkos 2007. 09. 25. kedd 08:52
Azt hiszem, tisztázni kellene, hogy mi a baszás. Nos ez viszonylag egyszerű. Kezdete a behatolás elhatározása, a folytatása az a mozgástipus ami a férfinél a magömlést eredményezi, a vége pedig a magömlés. A cél az egyértelműen férficentrikus végkifejlet. A nő csak eszköz. A szeretkezés női műfaj. Lélektől lélekig hatoló mámorító érzésvilág. Ebben igazából mellékes a nemi hovatartozás. A szerepek helyzetenként, érzelmi állapotonként változhatnak. A cél az, hogy megpróbáljunk a másikban egy kedvező lelkiállapotot felépíteni, azaz boldoggá tenni. Ebben igazán nagyok a nők. Tanulunk, tanulunk, de rossz diákok vagyunk, többnyire, így a nők sajna kénytelenek lealacsonyodni hozzánk, hogy ezt követően felemeljenek bennünket. De ez ritkán sikerül. Úgy gondolom, hogy nekünk talán sikerült felemelkedni valamennyire, és ezt kívánom minden olvasónak. Egy nőt megbaszni nem nagy tett, de jól szeretkezni vele, az már valami. Az élet értelmét ez adja. A többi csak úgy van.
#17 vidraa 2007. 09. 25. kedd 08:29
Tévedsz Barátom!
A szeretkezésben nincs baszás. Baszni bárkivel tudsz. Szeretkezni csak a "kedvessel".
Baszáskor a testetek egyesül.
Szeretkezéskor a lelketek is. A szeretkezés nem baszástechnika kérdése. Az lelki dolog...
Más...
Én úgy próbálok írni, ahogy kiskocsmában, sört kortyolva, mesélem el a haveroknak életem néhány érdekes, mulatságos(nak gondolt) esetét.
Ha a toplista élére hajtanék, akkor a képernyődön
egy gusztusos anyai puncit látnál, akiben a fia farka jár, a seggébe a másik fia, a száján a lánya ül, akit seggbe kúr az izmos nagybácsi, miközben szopja az apja farkát...(a nagyit nem kéne bevenni? 55éves, de még nagyon formás, állandóan a fitneszteremben lóg...):DD
#16 Torkos 2007. 09. 24. hétfő 09:42
A szerencsés fiatal fiúkat idősebb nők csábítják el.
Azaz, tizenéves fiúkat a huszonöt és a negyvenöt év közöttiek. Olyanná nevelik öket amilyet szeretnének.
Ezek a fiúk aztán lepedőakrobataként elvarázsolják a fiatal lányokat és elkezdődik a hajsza. A lányok egymástól orozzák el öket, és az elhagyottak keresik az utódjukat, de nem találják, mert az ilyen ritka nagy kincs. Ezek a fiúk nemcsak baszni tudnak, hanem szeretkezni is. És a lányok, azok lányok. Jobban szeretnek szeretkezni, mint baszni, ugyanis minden szeretkezés csúcsa lehet a baszás, de nem minden baszás része a szeretkezésnek. Végső következtetés >>>>> A jó baszás csak néhány percig tart, a jó szeretkezés néhány óráig, és benne több jól sikerült baszás is ott van. Ezt az írók végre tudomásul vehetnék, az olvasók pedig észre, és nem adnának mindenfélére max. pontszámot, az igényesen megírt történetekre pedig alacsonyat.
#15 vidraa 2007. 09. 24. hétfő 08:05
No, igen...
Van egy elméletem miért van annyi gond a kapcsolatokban.
A fiatal lányok (általában)a fiatal srácokra hajtak.
De Ők nem tudnak bánni Velük... Mire mrgtanulják, közápkorú férfiak lesznek, de így már nem kellenek a lányoknak...
Csak a középkorú nőknek. Velük viszont még nem tudnak bánni... Mire megtanulják, vén kecskék lesznek, akik nem kellenek a középkorú nőknek...
Csak a vénasszonyoknak, Velük persze még nem tudnak bánni... Mire megtanulnák... Feldobják a pacskert...
Az élet tragédiája...:D
#14 Torkos 2007. 09. 23. vasárnap 20:23
Miről is van itt szó? Dugni szeretnék, csak úgy, általában. Nincs cél, nincs igény, csak szükség. Mint a szarás. Muszály, mert különben tele a gatya.
A kiscsaj meg kéznél van. Most mutasd meg! De kinek?
Magadnak? Neki? A fáradozás végülis, sajnos eredményre vezet, mert a mechanikai inger győz. Lehettél volna akár vibrátor is, de nem volt benned tartós elem. Közöd nincs az egészhez, mert ez a dolog nem rólad szól. A nők a legtöbb aktust így élik meg. Nélküled, a maguk örömére.
#13 vidraa 2007. 09. 23. vasárnap 19:41
köszi...
attól van, hogy a cinizmusom az éget veri.......:D
#12 KANkalin 2007. 09. 23. vasárnap 16:31
szenvedsz a löttyedt, gyorstüzelő kukaccal, én meg itt kurblizom ezt a szunyáló gumimacit!
"Alszik, vagy dög is már?" (Toldit idézek kettyintés közben? Ez beszarás!) Tényleg! Lehet, hogy ledöftem? Ugyan már, mivel? Nekem nincs egetverő farkam, mint a történetírók többségének...

ennél a résznél leestem a székről a röhögéstől...:D
#11 vidraa 2007. 09. 23. vasárnap 15:51
Rövid. de had meséljem el, hogyan írtam. Akkor nem volt se gépem se net-em. Telóról Wap-on olvasgattam az oldalt(még ingyenes volt) Telón írtam mint E-mailt. 500 karaktres emilt! Újra és újara alküldtem önmagamnak. így állt össze. csak az volt a bibi, hogy igy fordítva állt össze. az első rész volt az utolsó. az utolsó meg az első. Aztán fordítva kűldtem az emileket. nagy nehezen összeállt. Akkor egy ismerősnek kűldtem el aki végül is feltette. A megkapott bónusz belépőt meg Wap-ról nem tudtam használni...
Most látom, hogy tényleg rövid, de nekem akkor ki...szott hosszúnak tűnt..
#10 Cica.babaa:) 2006. 08. 19. szombat 19:55
:)))tök jóó!Vicces!:DD
#9 Chris 2003. 06. 13. péntek 09:53
Nagyon tuti, csak kár hogy rövid.
9 pont.
#8 Hidrox 2003. 05. 28. szerda 11:03
Igazi unikum ez a történet!
#7 Ildikó 2003. 05. 27. kedd 11:11
Nagyon állat!!!!!:)))) Rég nevettem ilyen jót, ráadásul pocsék hangulatom volt ma.. idáig!!! Gratulálok haver, ez király!!! Remélem felvidítod még egy párszor a napomat!!!
De őszintén megdöbbenek rajta, hogy tényleg vannak ilyen csajok!!! Szerencsére én nem ismerek egyet sem, vagy csak szenvedélyesnek állítják be magukat?