20 Szexparancsolat...

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 5.97 pont (62 szavazat)
Megjelenés: 2003. május 12.
Hossz: 9 316 karakter
Elolvasva: 18 413 alkalommal
Forrás: Cosmopolitan
Lássuk, mit javallanak szakértőink az ínyenceknek. Engedd el a füled-farkad: rengjen a föld, szakadjon le az ágy, kő kövön ne maradjon a hálószobában!

Jó, jó, tudjuk, neked aztán nincs okod panaszra: reggelente úgy kell kiszöknöd az ágyból, este a tévémacival bújtok vissza, burjánzik a szerelem, fergeteges a szex, irigyek a lányok az irodában. Titokban talán mégis eltűnődsz, hogy milyen új furfangokkal dobd fel a jól bevált kapcsolatot. Hisz éppen ezért olvasod a Cosmót, nem igaz? Kifaggattunk húsz menő szexmestert, s ők elmondták legújabb csábítási receptjeiket. Olvasd el őket figyelmesen, kövesd az elvet, sót-borsot adagolj ízlés szerint, s meglátod, ripsz-ropsz rákaptok majd az ismeretlen ízekre. Kis híja volt, hogy el nem maradt a havi számunk, olyan buzgón gyakoroltuk otthon az őrjítő fogásokat! Láss hát neki te is a húszparancsolatnak, és nyárig inkább ne is szervezz más programot!

1. Lorenzo olaja
Szeretkezés előtt fürödjetek meg együtt. Gyönyörűen rendezd be a fürdőszobát, világítson gyertyafény, tarkítsák habos törülközők a terepet! Cseppents a fürdővízbe két-két csepp pacsuli-, szantálfa és levendulaolajat. A terapeuták szerint felajzza a szexuális vágyat, teljesen eloldja a lelket. Az illatok és a forró víz összhangja testet-lelket megmelenget: életed legérzékibb éjszakája vár rád!

2. Aranyláz
Amikor éppen ügyes-bajos dolgaitokat intézitek a városban, szólj lazán oda a pasidnak: "Kéne egy kis apró! " Azzal nyúlj mélyen a zsebébe, és kezdd el masszírozni a péniszét a nadrágon keresztül, mintha valóban csak aprót keresnél. Mikor érzed, hogy keményedik, búgj a fülébe valami ilyesmit: "Hé, bankot rabolták, hogy ekkora aranyrúd van a zsebedben? Vagy csak rám vágysz ilyen lázasan?! "

3. Kezeket el!
Szép lassan masszírozd meg a fiúdat, de ne használd hozzá a kezedet. Előtte azonban lassan vetkőztesd le, ügyelve, nehogy megfázzon. Aztán simogasd végig a testét (a péniszét kivéve), méghozzá hátratett kézzel – használd az arcodat, a melledet vagy akár a lábad kisujját. Amikor tökéletesen ellazult a srác, váratlanul dörzsöld a melledet a péniszéhez. Garantáltan állni fogja a rohamot.

4. Szívzűr
Hogy az ágyban tökéletes legyen az összhang, hangolódjatok rá egymás szívdobogására. Tedd a kezedet a mellére, az övét pedig a magadéra. Mivel a szívdobogás az orgazmus alatt felgyorsul, ha végig egymás szíve felett tartjátok a kezeteket, érezni fogjátok társatok minden rezdülését egészen a fergeteges orgazmusig.

5. Kölcsönkért kastély
Ugye te is úgy találod, hogy izgalmas kaland szállodában vagy idegen helyen szeretkezni? Miért ne idéznéd fel a szokatlanság hangulatát a tulajdon hálószobádban? Először is rejts el szem elől minden családi fényképet és munkaeszközt. Vásárolj pár különösen sűrű szövésű, finom, selymes tapintású lepedőt, de ne szatént – az ciki. áldozz némi pénzt egy pár vastag, bolyhos törülközőre, hogy abba takargasd be kedvesedet. Végül pedig, hogy tökéletes legyen a szállodai hangulat, készíts elő egy tálcára
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
és rágcsálnivalót a szeretkezés utánra.

6. Dugó Dani
Próbáld ki az orális szexnek azt a fajtáját, melyet Dugónak nevezünk. Ahogy száddal lassan felfelé haladsz partnered péniszén, kissé fordítsd el a fejed jobbra, majd balra, nyelveddel a dugóhúzó mozgását utánozva. Amikor eléred a peremet (a pénisz feje alatti részt), azt is nyalogasd körbe alaposan, mielőtt egészen a tetejére érnél. Majd ismételd ugyanezeket a mozdulatokat, ezúttal a péniszen lefelé haladva. Bolondító lesz ez a háromdimenziós játék, hiszen ezúttal nemcsak fel-le mozogsz, hanem oldalvást is.

7. Szomszéd szeretők
Ha felizgattak, adj hangot az izgalmadnak. Ordíts, mintha ölnének, nevess, kiabáld a pasas nevét – bármit, amihez csak kedved van. A szomszédot meg csak egye a sárga irigység! Ha zavarba jönnél, ne feledd, hogy ezzel partnerednek is örömet szerzel. Minél inkább hangot adsz gyönyörödnek, annál biztosabb lesz benne, hogy ő a világ legjobb pasija. Ráadásul az orgazmusod is erőteljesebb lesz, ha igazán kiereszted a hangod.

8. Játék!
Szerezz be néhány szexuális játékot. érdekes lehet például a bársonnyal szegélyezett bilincs. Az se rossz ötlet, ha bekötöd selyemkendővel a fiú szemét, és így teremtesz igazi mesebeli, titokteljes hangulatot. A vibrátor is mindig jókor jön. Kérd meg, hogy izgassa vele a csiklódat, vagy végezd saját kezűleg az izgatást, kedvesed pedig engedje el magát, és figyelje a mozdulataidat.

9. Tágra nyílt szemek – Oscarra jelölve
Próbáld meg végig nyitva tartani a szemed szex közben. Meglátod, milyen csodálatos és ismeretlen érzések várnak rátok. Először csókolózzatok nyitott szemmel, és keressétek egymás tekintetét az előjáték alatt is. Alkalomról alkalomra szaporítsátok a nyitott szemmel töltött percek számát, egészen addig, míg végül a kölcsönös orgazmust is nyitott szemmel élitek át. Olyan harsány lesz a gyönyörötök, mintha most élnétek át először.

10. Van, aki forrón szereti
Mielőtt szopni kezdenéd, helyezkedj úgy, hogy oldalra kerülj, a péniszével csaknem derékszöget bezárva. Kezeddel fogd át a péniszt, s csókolgasd a szabadon maradó részt, de úgy, hogy közben lélegezz mélyeket. Minthogy a kezed közrefogja a kilégzett levegőt, a pénisz határtalanul felforrósodik. A másik kezeddel ezalatt buzgón simogasd a golyóit. Azt fogja hinni: az angyalok közé került a mennyországba. és nem is téved nagyot!

11. Hátraarc!
Fordulj arccal a lába felé, amikor te vagy felül, és kapaszkodj a sípcsontjába, hogy el ne veszítsd az egyensúlyodat. így mély betekintést nyer a hátsódba, ami garantáltan megőrjíti majd. Ha pedig inkább kifelé áll a pénisze, mint felfelé, akkor aztán különösen élvezni fogja ezt a pózt!

12. Francia csók
Egyesüljetek szenvedélyes csókban minden egyes nap legalább tíz másodpercig. Sok pár szeretkezik rendszeresen, de szinte sosem csókolózik. Pedig igazán kár kihagyni a testi érintkezésének ezt a meghitt formáját. Úgyhogy csak pipiskedj, és ess neki a szájának. Rögtön elönt majd a szenvedély!

13. Tükör által világosan
Nem kell tökéletes alak ahhoz, hogy oltári jól érezzük magunkat az ágyban. Nézd meg magad a tükörben mindennap jó alaposan, és összpontosíts arra, amit szeretsz a testedben. Ha ezt az önmegfigyelést esetlennek éreznéd, kapcsolj be valami zenét, és táncolj meztelenül a tükörképeddel. Ahogy hozzászoksz alakod egyedi sajátosságaihoz, úgy nő majd az önbizalmad, ami kihat rögtön a szexuális életedre is, és kétszer olyan izgatóvá tesz a férfi számára.

14. Lassított felvétel
Meglepetésül és további ingerlés gyanánt próbáld úgy követni a szokásos rítust az ágyban, hogy mindent négyszer olyan lassan csinálsz, mint rendesen. így mindkettőtöknek lesz ideje valóban egymásra hangolódni, és mivel minden érzést hosszabban fogtok átélni, orgazmusotok is földöntúli lesz.

15. Kifulladásig
Megfelelő levegővétellel irányíthatod az orgazmust. Minden kilégzéskor képzeld azt, hogy a kéjes érzéseket nem csak deréktól lefelé éled át, hanem mintegy keresztülpréseled az egész testeden. Amikor végül elengeded magad, tetőtől talpig elborít majd a gyönyör.

16. Meztelen vacsora
Rendezz romantikus vacsorát kettesben, de ne adj evőeszközt, hogy kézzel kelljen etetnetek egymást. Meglehetősen lucskos élmény egyenként adagolni a falatot szeretőnk szájába. Ráadásul remek szórakozás, főleg ha mondjuk salátát vagy olasz tésztaféleségeket szolgálsz fel. Desszertnek aztán te magad is megteszed.

17. Nem kár, hogy kurva
Legközelebb, ha kettesben szórakozni mentek, vedd fel a legszexisebb ruhádat. Rajta csak, kacérkodj idegenekkel, hadd forduljon meg utánad minden pasas. Húzgáld bátran az oroszlánod bajszát. Nehogy már elfelejtse, mennyire buknak rád a férfiak, csak mert olyan rég együtt vagytok! Olykor nem árt emlékeztetni, hogy te nem alanyi jogon jársz neki, hanem téged ki kell érdemelni. A legtöbb férfit tényleg felizgatja, ha minden pasit az ő nője után eszi a penész. De a te önbizalmadnak sem fog értani ez a kis szíverősítő gyakorlat. Ha vonzónak érzed magad, vonzó is leszel. Ezen az esetén, mikor hazaértek, biztos nem lesz szükségetek ajzószerre!

18. Fogd a nőt és fuss!
Akkor se habozd kimutatni gerjedelmedet, ha nem örök társad hozza rád az izgalmat. Ha lezavartok egy gyors numerát, talán rossz kislánynak érzed magad, mindazonáltal nem fogod megszegni a hűséget. Sokan épp azért kezdenek viszont egy harmadikkal, mert egy kis titkos rosszaságra vágynak. A lopott csókok megadják ezt az élményt, s közben mégsem csalod meg a kedvesed.

19. Feszültség
Biztasd a fiúdat, hogy simogasson, mikor a legszűkebb farmered vagy blúzod van rajtad, de ne engedd, hogy lehúzza őket rólad. Az öledre feszülő farmeranyag vagy pamutpóló jól közvetíti a könnyed simítás érzéki élményét.

20. Párnakönyv
A jó szex voltaképpen a megfelelő dőlésszögön múlik – az erekció állás és a medencéd helyzete pontosan meghatározza, hogy milyen érzékeny pontokat ér benned a férfi, illetve hogy milyen szorosan érzi magát fogva. Ezért aztán a szenvedély nagy barátai a párnák! Tégy egyet partnered feneke alá, ha te vagy felül, a misszionárius pózban pedig támaszd meg saját farcsontodat. Ha az asztalon fekszel, készíts el több párnát is: díványpárnát, nagypárnát, tollpárnát, lószőrrel tömöttet – ami van otthon. El sem hiszed, milyen kellemes élményben lesz részed.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.97 pont (62 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
feherkalman1
2022. január 3. 06:57
#14
Minden napos dolgok vannak leírva.
1
én55
2021. május 3. 16:40
#13
Hát, nincs sok értelme.
1
f
furresz
2015. október 5. 22:26
#12
... Nem nagy szám
1
a
A57L
2014. április 30. 06:34
#10
Ez gyenge lett.
1
tutajos46
2013. december 6. 07:57
#9
háááááááááááááát.
1
dora
2008. augusztus 21. 08:44
#8
laska
1
ezdegaz
2005. december 21. 15:10
#7
Ez egyszerűen gáz... Tipikus itt húzd meg, ott engedd el és kész az orgazmus. Mondjuk Cosmpolitan sokat nem kell várni tőle
1
Nihil
2004. május 1. 22:02
#6
Ja! És fordytva mi a helyzet?
1
By
2003. július 20. 15:36
#5
Nem kell ahhoz nagy tehetség, hogy egy újságból kimásoljuk a szexrovatot és cseppet(elég gyatrán) átfogalmazva in-terneten terjesszük...
1
TheChronic
2003. május 16. 16:03
#4
Igaza van Scullynak.Megjegyzem,a szöveg egy dedikált nöi újságból származik.
1
Tiger-T
2003. május 15. 16:54
#3
Egy sokat tapasztalt emberke írhatna erotikus masszázsról szóló leírást.
1
Scully
2003. május 12. 09:20
#2
Ez nagyjabol arrol szol, hogy a lany
mit csinaljon, hogy a pasi a mennybe
jusson. Arrol nem olvashatnank, hogy
a pasinak mit kene tennie, hogy a
lany is oda jusson. Mert 'az' tul
keves...............
1
T
Törté-Net
2003. május 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1