A+ A-

Először hármasban

Fiatal pár vagyunk, immáron több éve járunk együtt. 20 és 23 évesek vagyunk. A barátnőm, Ági sokszor elmondta, hogy nagyon szeret velem lenni, és bevallom, nekem is nagyon jó vele.
Az utóbbi 1 évben mégis felmerült a kérdés, hogyan lehetne színesíteni a kapcsolatunkat. Ki tudja már, kinek az ötlete volt, hogy próbáljuk ki hármasban? Lényeg a lényeg, egyre inkább érlelődött a dolog. Sokat beszéltünk arról is, ki lehet a harmadik. Egy lány? Ági bevallotta, hogy nem tudja egyelőre elképzelni, hogy én mással... Engem viszont mindig izgatott a téma: milyen lenne azt látni, hogy a barátnőm mással is élvezi... (Nem tudom, mondtam - e már, de mindkettőnknek a másik volt az első az ágyban.) Eldöntöttük hát, hogy először egy belevaló srácot keresünk harmadik gyanánt. De kit? Ismerőst, havert, barátot? És ha nem sikerül? Ismeretlent? De hol találjuk meg, és hogyan juthatunk el addig...?
Úgy döntöttünk, hogy a neten keresünk partnert az elképzeléseinkhez. Chat chat hátán, de nagyon sokan nem értették meg, hogy itt egy pár komoly, első próbálkozásáról van szó.
Aztán egy szép napon, illetve már éjszaka, összehozott a sors Áronnal. Már az első néhány mondatából kiderült, hogy nem poénnak veszi a dolgot, és ő is egyre gyakrabban álmodik ilyen helyzetről. Hát megbeszéltünk egy találkozót egy semleges helyszínen, egy sörözőben.
Áron, 22 éves, helyes srác. Mint kiderült, 3 éve testépít, hobby szinten, nincs tartós kapcsolata, és jól lehet vele beszélgetni, minden témában. Magyarán IQ - ban sem volt rossz, sőt. A találkozó kedélyes hangulatban folyt, majd telefonszámot cseréltünk, és megbeszéltük, hamarosan jelentkezünk.
Hazatérve Ági szinte rögtön a nyakamba ugrott, és arról kezdett el beszélni, miylen helyes, értelmes srác is a kiszemelt...és mennyire tetszik neki.
Nem volt kétség, ebből lesz valami. Azért még eltöltöttünk kettesben egy forró éjszakát, de másnap délelőtt már telefonáltunk. Könnyen időpontot egyeztettünk Áronnal, megbeszéltük, hogy a hétvégét már együtt töltjük. Takarítás, főzés... a lényeg, hogy szombat délre már minden készen állt a lakásban, hogy teljesen átadhassuk magunk az élvezeteknek.
Este 6 - kor egy közeli étteremben találkoztunk, kellemes hangulat, finom vacsora, és vidám beszélgetés - az idő gyorsan repült. 8 körül indultunk el hozzánk. Otthon aztán kényelmesen a nappaliban helyezkedtünk el, Ági pedig a fürdőszobát vette támadás alá.
Mi addig a nappaliban 1 - 1 pohár bor mellett beszéltük meg a stratégiát. Megegyeztünk, hogy mindenekelőtt Ági a fontos, minél boldogabbá tehessük. Nemsokáig váratott, hamar visszatért körünkbe, és felszólított, hogy most rajtunk a sor. Egyszerre indultunk a sráccal a fürdőszobába, ahol mindketten gyorsan megszabadultunk ruháinktól. Aztán tátva maradt a szám...
Áron teste csodálatos volt, férfiszemmel is. Izmos, kőkemény penge test volt, fiatal, és valami olyan csoda lógott a lábai közt, hogy még én is meglepődtem. Pedig ekkor még nem is láttam teljes harci állapotában. Gyorsan letusoltunk, majd a korábban megbeszéltek szerint borotvátt vettem elő, megszabadítandó zacsink a szőrtől. Nem lett rossz az eredmény...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.96 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50 2015. 07. 8. szerda 10:48
Izgató is így hármasban szexelni
#4 papi 2015. 07. 2. csütörtök 09:09
Nem nagy durranás
#3 A57L 2013. 10. 22. kedd 04:31
Elmegy.
#2 Aretino 2002. 12. 9. hétfő 20:15
Kissé el lett kapkodva. Kár.Az íráshoz kitartás kell.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?