A+ A-

A Szépség és a Szörnyeteg

A Szörnyeteg egy padon ült a bokrok és fák sűrűjében. Erről a padról kiváló kilátás nyílt a város forgalmas főutcájára. Szörnyeteg unottan nézte, ahogyan a mit sem sejtő emberek sétálgattak rejtekhelye előtt.
Figyelmét hirtelen egy kecses, ringó járás keltette fel: egy leány lépdelt el a rejtőzködő előtt.
A lányka gyönyörű volt, igazi Szépség: bájos arcvonásait fekete hajzuhatag keretezte, szikrázóan kék szemei mágnesként vonzották a vele szemben elhaladók tekintetét. A rekkenő nyári melegben rövid, pántos ruha feszült formás alakjára.
Szörnyeteg érezte: követnie kell ezt a lányt, meg kell tudnia, ki Ő! Képzelete játékában szemei előtt megjelent a lány mezítelen alakja, amint kiszolgáltatva, tehetetlenül várja, hogy ő ismertesse meg az Igazi Gyönyörrel.
Szépség mit sem sejtett az őt követő borzalomról. Miközben hazafele tartott, gondolatai szülei felé szálltak, akik nyaralásuk alatt nehéz szívvel hagyták egyedül felvételire készülő lányukat. Szépséget szinte burokban nevelték, védték a külvilág összes romlottságától, szennyétől. Nem csoda hát, hogy gyanútlan, naiv lánnyá fejlődött, aki 18 éves kora ellenére nem csak lelki ártatlanságát őrizte meg.
Elkalandozó gondolatai elfeledtették vele a legelemibb óvatosságot is: nem vette észre az őt követő Szörnyeteget. Megérkezett szülei házához, s már éppen belépett volna a bejárati ajtón, amikor egy furcsa, szinte taszító külsejű férfi szólította meg:
- Kisasszony, bocsássa meg a merészségemet, de a segítségét kell, kérjem. Itt állok egy saroknyira a lerobbant autómmal és egy rendkívül fontos, üzleti tárgyaláson kellene lennem egy fél óra múlva. Már több házba is becsöngettem itt a környéken, de ilyenkor napközben persze senki sincs otthon. Maga az utolsó mentsváram, megengedné, hogy önöktől telefonáljak a titkárnőmnek, hogy kések a találkozóról? Természetesen kifizetem a hívás költségét!
Szépség végigmérte a vele szemben álló férfit - a furcsa idegen jól öltözött volt, komoly, értelmes arca szokatlan vonásai ellenére is bizalmat sugárzott.
S miután Szépséget mindig arra nevelték, hogy segítsen a bajba jutottakon, beengedte Szörnyeteget a házba.
Ahogyan az előszobába léptek, Szépséget megérintette valami ismeretlen érzés-hullám... talán Szörnyeteg arcvizének fanyar illatát érzékelte, de az is lehet, hogy megérezte a rá váró megpróbáltatásokat.
- Parancsoljon, itt a telefon. Kér esetleg egy hűsítő limonádét, míg telefonál? - kérdezte, hogy zavarát leplezze.
Szörnyeteg persze kért. S míg a gyanútlan leány a konyhában serénykedett, Szörnyeteg felmérte a helyszínt: a ház - ahol voltak - az udvar végében feküdt, messze az utca zajától. S ők egyedül voltak benne...
Szörnyeteg szája mosolyra húzódott: nemcsak ők nem hallottak semmit az utcai zajokból, de az ott haladók sem hallhatnak majd semmit Szépség jajszavaiból!
Bezárta a bejárati ajtót, és nem sokat teketóriázott: halkan Szépség mögé lépett, és mindkét kezét hátrahúzva összekötötte egy kötéllel, amit persze a táskájában hordott minden esetre felkészülten.
Szépség kiabált, próbált szabadulni, halálosan megrémült a váratlan támadástól. De Szörnyeteget ez a rémület izgatta csak fel igazán:
- Na, Te szajha, most megmutatom neked, hogy mi a fájdalom! Érezni fogod, ahogyan a tested minden centimétere enyhülésért könyörög!
Szépség gerince mellett a rémülettől a hideg futkározott. Szörnyeteg átrángatta az egyik szobába, ahol egy baldachinos ágy állt. Az egyik oszlophoz kötözte, s miközben végig kellett néznie, ahogyan megkínzatása helyszíne készül, Szörnyeteg szavaival sem kímélte:
- Látod szajhám ezeket a köteleket? Így igazán könnyű lesz kikötnöm téged! Nagyon helyes, hogy ilyen szép, baldachinos ágyad van. De mert nem készítetted elő a kötelekkel, ezért nagyon meg foglak büntetni! A büntetésed olyan fájdalmas lesz, hogy megtanuld, legközelebb ne várakoztasd Uradat!
A lány a félelemtől már hangosan zihált, kérlelte Szörnyeteget, hogy eressze el. A fejében csak egy dolog járt: hogy kerülhetett ilyen helyzetbe? Érezte, Szörnyeteg nem viccel, nem menekülhet...
Látta, amint Szörnyeteg ledobálja magáról ruháit - életében akkor látott először meztelen férfi testet. S talán még az elképzelt borzalmaknál is jobban megrémítette, amit érzett: a bugyija nedvesedni kezdett a puncijából lassan szivárgó nedvektől.
Szörnyeteg végzett a kötelek előkészítésével, táskájából Szépség számára rémületes eszközök kerültek elő: korbács, szíj, lovaglóostor, csipeszek és tűk...
- Most pedig bekötöm a szemed. A szádat persze nem, hallani akarom, ahogyan könyörögsz, hogy hagyjam abba. És minden könyörgésed után csak még nagyobb kínzást kapsz majd. Így megtanítalak arra az engedelmességre, hogy csak és kizárólag akkor kérj tőlem bármit is, amikor én azt megengedem neked!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.89 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 deajk2008 2018. 01. 22. hétfő 16:33
Nekem csak a rövidsége miatt lett 8p... folytasd!!
#16 A57L 2013. 11. 8. péntek 04:45
Elmegy.
#15 "rossz" pasi :) 2006. 12. 31. vasárnap 23:13
Puncicus, nézd a nevem, és csábulj el így szilveszterkor ;)
#14 puncicus 2006. 12. 31. vasárnap 21:09
mindig is uncsinak tartottam a Jó pasikat"...:))))
hehehe
#13 Allfonz 2003. 05. 12. hétfő 00:01
Ez nagyon tetszik, csak valahogy előre tudni lehet, hogy mi fog történni. Remélem lesz folytatása is.
#12 Ismeretlen 2003. 05. 5. hétfő 11:30
Erőszak, igen! Ez volt a lényeg! A hatalom, az uralkodás és vele szemben a teljes alázat, amit iszonyú nehéz elérni, de ha akár csak közelébe is jutsz, nagyon nagy élvezetet okoz...talán kicsit másmilyen élvezetet, mint a többség általában gondolja, de ez akkor is élvezet!
A történet lehet hogy reklámízű, bár én csak egy mesébe akartam foglalni az élményt, amit átéltem subként, mert olyan meseszerű:)
A dicséreteket köszi, de nem ezért írtam, a történet az Uramnak készült, az ő kedvére:)
Az ellenérzésekre csak annyit, ez az s/m..még ha ez nem is a műfaj legjobb írása, a megalázás, a fájdalom a lényeg benne!
#11 Jinx 2003. 05. 5. hétfő 02:12
Inkább betegnek mondanám. :(
#10 Hardmaster 2003. 05. 3. szombat 13:36
Ildikó, ez bizony erőszak. Függetlenül attól, hogy s/m-nek nagyon jó!
#9 Armando 2003. 05. 1. csütörtök 21:58
erőszak? talán. s/m? igen. izgató? mindenképp. összességében jó.
#8 Ildikó 2003. 04. 30. szerda 14:30
Ezt a sok mimózát! Úram isten!
#7 Any 2003. 04. 30. szerda 12:43
Némi nemi erőszak! Nem jó.
#6 olvaso 2003. 04. 30. szerda 05:28
ez, ha jol ertem, nemi eroszak...
#5 TheChronic 2003. 04. 29. kedd 19:04
Jó,csak nagyon reklámízű...kicsit hitelesebb is lehetne...
#4 Ildikó 2003. 04. 29. kedd 11:25
Egész jó!
#3 Squito 2003. 04. 29. kedd 06:34
Tök jó, várom a folytatást!!
#2 gizi 2003. 04. 29. kedd 01:03
ez gáz.... mint egy disney...
#1 Törté-Net 2003. 04. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?