A+ A-

Büntetés

A lányra az egyik gyűlésen figyelt fel. Mindig különös érzékkel rendelkezett ahhoz, hogy felfedezze a tömegben azt, aki erősen figyeli őt. Csinos arcot, nagy, barna, rajongó szempárt látott. Nem emlékezett e szempár tulajdonosára, valószínűleg ÚJ, gondolta. De ez nem is volt fontos, a lényeg számára a lány kitüntetett figyelme volt. Maga mellé szólította a tömegből, mivel nem tudta a nevét, kézmozdulatával invitálta az emelvényre. A továbbiakban úgy irányította mondanivalóját, hogy a lányt helyezte a középpontba, mintegy önmagához emelve. A hatás nem is maradt el, új ismerőse láthatóan egyre jobban élvezte a népszerűséget, kezdeti zavara hamar elszállt.
A gyűlés után vacsorázni hívta, újdonsült rajongója boldogan beleegyezett. Bár az étteremben átlagos témákról beszélgettek, mindketten érezték, mennyire jó egymás társaságában. Gyorsan telt az idő, észre sem vették, a pincér kérte meg őket, hogy távozzanak, záróra lévén. Sétáltak az utcán, egy idő után a lány lakása felé vették útjukat. A kapualjban szavak nélkül fordultak egymás felé, s finoman ízlelték az első csókjuk ízét. A csókolózást a lakásban folytatták, először lassan, majd egyre szenvedélyesebben falták egymás ajkát. Simogatták a másik testét, a ruhák egymás után landoltak a szoba padlóján. Már meztelenek voltak. Gyönyörteljesen szemlélték egymást a halvány lámpafényben. Kezébe vette a nő kerek melleit. Örült, hogy partnere nem követi a divatot, nem kitömött szilikoncsoda. Simogató ujjai alatt a lány mellbimbói felágaskodtak. Rájuk hajolva nyelvével körbenyalogatta őket. Érezte, ahogy a nő megremeg, ezért tovább folytatta a mellbimbók ostromát. A lány keze ekkor megmarkolta hímvesszőjét, lassan húzogatta. Majd kissé eltolta magától. Hirtelen nem értette, aztán, amikor a lány lassan leguggolt, örömmel konstatálta, hogy a kézimunkánál sokkal kellemesebb dolog következik. Felnyögött, ahogy látta farkát szinte eltűnni a női ajkak között.
Érezte, ahogy a puha nyelv simogatja a makkját, szinte szétrobbant a kéjtől. Teljesen átadta magát a kényeztetésnek, maximálisan ki akarta élvezni. Majd, mikor már szinte elvesztette a fejét a szopogatástól, felemelte a lányt, és háttal lágyan az ágyra lökte, majd rávetve magát, csókolgatni kezdte a női test minden domborulatát. Végigsiklott nyelvével a nyakán, megcsiklandozta a füleit, libabőrössé tette a hátát. Elidőzött a kerek popsin, lassan megérkezett a combok közé. A lány készségesen tárta szét őket, átadva punciját a kéjes nyalogatásnak. Halk sikolyai egyértelművé tették, mennyire élvezi a helyzetet. O pedig nem spórolt a nyalogatással, abba sem hagyta, amíg a nő fel nem sikoltott a kéjtől, ahogy elélvezett. Feltérdelt a nyitott combok közé, kőkemény hímvesszőjével utat tört magának a fazonra borotvált szőrzet között, lassan behatolt a nő hüvelyébe. Nedves, forró barlangban találta magát. Ahogyan teljesen becsúszott, mindketten felsóhajtottak az élvezettől. Lassan kezdtek el mozogni, majd, ahogy az izgalmuk fokozódott, egyre gyorsabbá és hevesebbé váltak. Lihegve kapkodták a levegőt, fel-felnyögtek, remegett a testük a vágytól, ahogyan közeledtek a beteljesülés felé.
Kivette hirtelen hímvesszőjét, majd kérőn mutatta kezével partnerének, hogy forduljon meg. A lány teljesítette is a kérést, pompás fenekét mohón tárta felé. A forró bejárathoz igazította kőkemény dákóját. Lassan indult újra befelé, kedvese azonban eltérő véleményen volt, hátranyúlva megfogta combját, és szinte magába rántotta. Heves mozdulatokkal szeretkeztek, megszűnt számukra a külvilág, nem létezett más, csak a KÉJ. Lenézett, látta, ahogy a farka fénylőn ki-be jár a nő puncijában. Ez már túl sok volt, érezte, hogy elérkezett arra a pontra, ahol már nem tudja kontrollálni önnön élvezetét. Felkiáltott, kirántotta hímvesszőjét. Partnere gyors mozdulattal megfordult, megmarkolta a robbanni készülő hímtagot, gyors mozdulatokat tett a kezével. Összerándult, farka végéből a női kéz minden rántására újabb és újabb spermafröccs lövellt ki, s landolt a lány mellein...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.41 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zsuzsika 2014. 12. 26. péntek 09:01
Elmegy.
#12 papi 2014. 05. 8. csütörtök 03:01
Nem rossz
#11 v-ir-a 2011. 12. 25. vasárnap 20:12
próbálkozásnak jó volt, de több körítés kellett volna hozzá smile
#10 Xcal 2003. 05. 8. csütörtök 17:50
A végéig azt sem tudtam mi ez..
Mivel ez még lehet egy történet alapja, nem pontozok, ha csak enyi akkor kevés..
Ha folytatódik elég sok pontot érhet, de egyenlőre se füle se farka
#9 rlz 2003. 05. 3. szombat 17:13
a szex is gyenge, a scfi resz is gyenge...de nem rossz probalkozas/5let.
#8 TacTac 2003. 05. 3. szombat 02:22
Ez meg hogy kerül ide?
#7 Adam 2003. 04. 27. vasárnap 22:43
Érdekes... keverednek a műfajok de kevés a szex, kicsit korai az összeborulás, ha csak nem egy szex-szektáról van szó.
#6 honaljkutyuli 2003. 04. 27. vasárnap 22:16
Ha te irtad Sipi le a kalappal elöted(Ha nem akkor is le a kalappal az iro elött)nem tudtam hogy igy tudsz irni a többiböl is van egy kettö ami tetszik érdekes az erotika és más müfajjal valo összefüzésének ötlete,a kivitelezés szerintem lehetne egy kicsit részletesebb de még igy se rossz söt = 9.pont(Azért nem tiz mert lehetne az erotika lassabban kibontakozo).
#5 Tiger-T 2003. 04. 27. vasárnap 18:00
Huhh, hát érdekes történet. Az erotika átcsapása krimibe. Azt se tudom hogy értékeljem, de egye fene kap egy 7-est. Bevezetés, kicsit több részlet hiányzott.
#4 phelan 2003. 04. 27. vasárnap 02:12
Hááááát... Nincs kidolgozva az eleje, egyből témánál vannak a szereplők, aztán egy lehangoló befejezés.
Elég gyenge.
#3 Deathcrow 2003. 04. 27. vasárnap 02:01
Ez qrvajó történet bazzz! Scifi egy "kis" szexxel vastagon fűszerezve! 9 ponty, de csak a scifis rész miatt :)
#2 tiborg 2003. 04. 27. vasárnap 00:20
basszus, mi ez??!!
#1 Törté-Net 2003. 04. 27. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?