A+ A-

Rendhagyó oktatás

Első éves egyetemista lányként érkeztem meg Magyarország egyik legnagyobb egyetemi városába. Ahogy a vasútállomástól elvillamosoztam a kollégiumig, néztem az őszi napfényben ragyogó várost és reménykedtem, hogy sikerül a tanulással (és az egyetemi élet egyéb hozzávalóival, pl. a bulizással) elfelejtetni magammal a nyár végén történteket.
Harmonikus kapcsolatom, ami egész gimnazista koromat végigkísérte, augusztusban hirtelen és durva módon ért véget. Géza négy évvel volt idősebb nálam, mellette értem nővé, ő vette el a szüzességem, és ő is maradt az egyetlen partnerem mindvégig, igazi nagy szerelem volt. Azt viszont nem tudta elfogadni, hogy továbbtanulni egy másik városba megyek. Állandóan azt hallottam tőle, hogy az egyetemen elkurvulnak a lányok, majd egyre durvábbá vált a szexben is. Szándékosan nem írok szeretkezést, mivel tudom, mi az, két évig kedvesen, szenvedélyesen, extázisban, vagy lassan, megfontoltan, tehát mindenféle variációban átéltük az "együtt - lét" örömét. Utolsó nyarunk azonban már borzalmas volt. Megesett, hogy szex közben elkezdett arról kérdezgetni, "hány f.szt fogsz lesz..ni az egyetemen?", mire sírva fakadtam.
Ez őt úgy tűnt, még izgatja is. Aztán végül nem bírtam tovább, és egy nap megmondtam neki, hogy ha ennyire nem bízik bennem, jobb, ha szakítunk. Őrjöngött, üvöltöztünk egymással, majd letepert az ágyára és letépte a ruhámat: "Utoljára még az enyém leszel!"... Furcsamód felizgatott ez a durvaság, elkaptam a kezét, ránéztem, és megértette, hogy nem kell erőszakoskodnia... Szinte egy mozdulattal keveredtem fölé, húztam le a rövidnadrágját és vadul meglovagoltam, minden előjáték nélkül, miközben csókoltuk egymást, ahol értük. Szorosan megmarkolta a popsimat, mindeközben arra gondoltam, ha ilyen jó vele a szex, a többi probléma mellékes, ez csak egy kis veszekedés volt... Megfordított, a lábaimat felemeltem a válláig, éreztem, milyen mélyen belémhatolt. Egyre gyorsabb és gyorsabb ütemben mozogtunk, hangosan nyöszörögtem, ahogy éreztem, teljesen kitölt. Éreztem, kitölt a forróság, majd elsötétült minden. Hallottam, hogy ő is felkiált, majd rámroskad. Merő izzadtak voltunk mindketten, éreztem a sós ízt, ahogy csókolni kezdtem a vállát és a nyakát.
Arra, ami ezután következett, nem számítottam: felkelt, majd kissé imbolyogva lehajolt a padlón heverő kis nyári ruhámért: "Most öltözz és menj, jó szórakozást az egyetemen nélkülem!" - mondta és hozzámdobta a ruhát. Ekkor beszéltünk utoljára. Rákövetkező héten már egy másik lánnyal motorozott végig a házunk előtt húzódó parkon, mereven az utat figyelve... Én pedig most már itt vagyok, gondoltam, miközben a villamos nehézkesen csikorogva megállt.
A koliban kedves és jópofa szobatársakat kaptam, az évfolyamtársaimmal is megismerkedtem. Megkaptuk az órarendet, amiből kiderült, hogy hétfőn beiratkozás, de kedden reggel nyolckor már lesz egy előadásunk, majd déltől hatig egy gyakorlat ugyanebből a tárgyból. Ugyanaz a tanár fogja tartani a gyakorlatot a mi csoportunknak, mint az előadást, ez még jól jöhet vizsgán, gondoltam. Ági, a másodéves szobatársam azonban jót mulatott rajtam:
- Tudod, nagy mákod van, hogy az M. - hez kerültél, de nemcsak azért, mert ő a vizsgáztató is. Nagy hódolója a női nemnek, sokat tudnék mesélni... Bár én is csak hallottam ezeket a történeteket... - fűzte hozzá gyorsan, miután eléggé elképedve meredtem rá.
Érdekes álmom volt hétfő éjszaka. Gézával szeretkeztünk, nagyon valóságosnak tűnt az álom, még az orgazmusom is, olyannyira, hogy mikor reggel felébredtem, Ági nevetve kérdezte meg, ki az a Géza és hogy a valóságban is olyan jó - e az ágyban, mint ahogy álmomban mutattam. Kicsit zavarba jöttem, de Ági megnyugtatott, hogy nem mondja el senkinek...
Lezuhanyoztam, felöltöztem, felkaptam a mappámat és elindultam az egyetemre. Mikor kiértem, találkoztam Janival, az évfolyamtársammal. Rögtön megbántam, hogy nem hoztam pulóvert, mert elég hűvös volt a reggel, a mellbimbóim pedig fázósan meredtek előre a nyári kisruhám alatt. Büszke vagyok a melleimre, de ezen a reggelen szerettem volna, ha beszélgetés közben a szemembe néznek, és nem a bimbóimat stírölik... Gyerekesnek gondoltam ezt a viselkedést, különösen egy többszörös versenygyőztestől.
Beértünk a terembe, ahol egy jóvágású negyvenes férfi farmerben, kockás ingben épp a laptopját igyekezett összehangolni a vetítővel. Még nem sokan voltak a teremben, Jani előre akart ülni (nem látott túl jól), én meg vele tartottam, hogy jobban szemügyre vehessem a tanárt, akiről Ági mesélt... Egyelőre, ahogy egy szék tetején egyensúlyozva igyekezett a vetítővásznat megigazítani, azt megállapíthattam, hogy jó feneke van és kissé kopaszodik. Mikor leszökkent a székről és megfordult, egy derűs, kissé gunyoros szempár nézett egyenesen rám.
- Jó reggelt, M. K. vagyok. Én tartom Önöknek ebben a félévben ezt az előadást, és az egyik csoportnak még ezek után el kell viselnie a délutáni gyakorlaton is... A mai nap a következő témákkal foglalkozunk...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#21 zsuzsika 2014. 10. 18. szombat 18:05
Jó.
#20 listike 2014. 10. 18. szombat 16:32
Jó volt.
#19 A57L 2014. 10. 1. szerda 07:19
Jobbat is ki lehetett volna hozni belőle.
#18 Apuci 2003. 04. 16. szerda 13:50
Nekem épp a szeretkezéssel egybekötött szakítás leírása tünt a leg éltszerübbnek. Csak így tovább Margaréta!
#17 TheChronic 2003. 04. 15. kedd 14:24
Ildikó,annyira öszinte vagy,mint senki,és én pont ezt szeretem benned!
Bele sem merek gondolni,mi történik,ha egy igazán izgató sztorit olvasol...mi "folyik" akkor nálad... :D

MvD: nincs mit,megérdemled,de ne tégy ígéreteket,inkább alkoss!! :)
#16 Menyus 2003. 04. 15. kedd 13:19
jo kis sztori,de hogy oszinte legyek,Ildiko hozzaszolasa meg jobban felizgatott :))
#15 Alhambra 2003. 04. 15. kedd 13:07
4 év a sutban és első nap az egyetemen már a tanerőt szopja?! Ha-ha-ha! 5 pötty
#14 Xcal 2003. 04. 15. kedd 07:54
Az eleje nem tetszett..
Azthiszem ehez a szakitásos bulihoz túl romantikus vagyok :)
Ha anélkül olvasom egész jó..
:]]]
#13 MvD 2003. 04. 14. hétfő 19:40
Sziasztok! Koszonom a joszandeku kritikakat. Ugy kellett volna irnom: "sajnos kitalalt tortenet"... :)

TheChronic, neked szemely szerint koszonom a biztatast, ez volt az elso, igerem, fejlodni fogok, mar irom a kovetkezot.
M.
#12 Ildikó 2003. 04. 14. hétfő 18:55
Szerintem is nagyon jó, ha kitalált-ha nem az én bugyim bizony lucskos lett picit és nálam ettől függ a pontozás! :)) (A combomra nem folyt le, úgyhogy csak 9 :) )
#11 anonim 2003. 04. 14. hétfő 15:41
direkt azért írta oda végére, hogy kitaláció, mert az egész igaz:))))))))
#10 Any 2003. 04. 14. hétfő 14:35
Jó. Géza megcseszheti az új nőjét! :-))
10pont
#9 Exa 2003. 04. 14. hétfő 11:50
aaaaaahhhhhhhhh ez nagyon jó volt, vége kicsit összecsapva....8 -as.:)
#8 TheChronic 2003. 04. 14. hétfő 09:24
Gyerünk,Marguerita,csak így tovább!
#7 TheChronic 2003. 04. 14. hétfő 09:23
Kicsit alacsonyan pontoztok,szerintem jó volt.Csak azért háborogtok,mert így,hogy kitalált,nem tudjátok lekurvázni a csajt,amiért elsö nap összejött a tanerövel.Nem semmi sztori,ezért akartam én tesitanár lenni egy lányiskolában...
#6 Slash 2003. 04. 13. vasárnap 20:56
Kitalált történetet nem kellet volna, és sok a rizsa az elején! 7
#5 san 2003. 04. 13. vasárnap 14:24
Csatlakozom subidubihoz. Nálam 8
#4 Subidubiduuu 2003. 04. 13. vasárnap 11:16
A végére nem kellett volna az a kitalált történet...
Nálam 7 pont.
#3 Szanto tanar ur 2003. 04. 13. vasárnap 03:27
Engem is leszophatna, Kedves! Felre teve a trefat, nem volt rossz tortenet, de a veget kicsit osszecsapta. Legkozelebb dolgozza ki jobban ahelyett, hogy Karoly tanar urral henereg. Erdemjegye: 7es
#2 2003. 04. 13. vasárnap 01:16
mérnincs végeeeee :\\\\