A+ A-

Megaláztatás

... Egy elég rosszul sikerült este után hazafelé sétálunk a discoból.
Azaz én inkább rohanok utánad, nagyon mérges vagy, rosszul viselkedtem az este. Nem bírod elviselni, ha kihívóan viselkedek, ezt én is jól tudom, de ma este a pezsgős Martini igencsak megtette a hatását. Nem voltam részeg, éppen csak annyit ittam, hogy már nem tudtam leküzdeni a vágyat és felkapaszkodva a színpadra, előadtam az egyik kedvenc go - go számomat. Persze nem maradt el a hatás, perceken belül elég szép kis közönségem lett, aminek persze a legkevésbé sem örültél. Tudom, hogy ezzel kihúztam a gyufát, de nem tudtam ellenállni, imádom amikor a kis nyálgépek földig érő nyelvel csorgatják a nyálukat!
Nem sokáig élvezhették a műsort, pár perc után lerángattál a színpadról és jelentőségteljesen közölted, ideje hazamenni. Szívesen maradtam volna, de már nem mertem tovább feszíteni a húrt, inkább engedelmesen felöltöztem és elindultam utánad.
... Mindjárt hazaérünk és nem szóltál egy szót sem. Tökéletesen kiszolgáltatott vagyok. Nincs nálam a kulcsom, nem tudok hazamenni, így tartok ugyan a veszekedéstől, de ha nem akarom az utcán tölteni az éjszakát, muszáj veled tartanom.
... Úgy terveztem a nappaliban töltöm az éjszakát, de tudtam, hogy a veszekedést nem kerülhetem el. Úgyhogy a büszkeségem heves tiltakozása ellenére belépek előtted a szobába. Meglepődök a halk kis kattanástól a hátam mögött. Soha nem zártad be az ajtót. Amióta elindultunk a discoból, először nézek rád. Baljósan nyugodt az arcod.
Már épp készülnék "kitörni", amikor...
- Vetkőzz!!!
Azt hittem rosszul hallok.
- Mit mondtál?
A hangom kissé remeg az eddig ismeretlen, durva hangnemtől.
- Azt mondtam vetkőzz? Talán nem hallottad? Imádod ha néznek nem? Na, én most nézni akarlak!
Nagyon határozott vagy és ez ijesztő, de azért nem ijedtem meg annyira, hogy eltűrjem, hogy ilyen hangon beszélj velem!
- Te most viccelsz ugye? Hogy képzeled, hogy így beszélsz velem, tűnj az utamból, elmegyek!
Már nem érdekel az sem hol töltöm az éjszakát, csak hogy minél előbb kijussak innen. Megpróbálok elmenni melletted, de elkapod a karomat és durván visszarántasz magad elé.
- Na mi van te kis ribanc? Nem tetszik a bánásmód?
- Azonnal engedj el, mi a fene ütött beléd?
- Hogy mi? Egész este úgy kelletted magad mint aki bárkinek hanyatt fekszik! Hát most rajta!
- Te teljesen megőrültél!
Már tényleg megijedtem! Egyszerre gúnyos, durva és ellentmondást nem tűrő a hangod. A leheleted bűzlik a tömény alkoholtól. Ekkor döbbenek rá, hogy nem is figyeltem mennyit ittál az éjszaka folyamán.
- Dehogy kicsim, csak azt kapod amit megérdemelsz!
Hatalmas pofon csattan az arcomon, csak a szorításod tart vissza, hogy el ne vágódjak a földön! Az arcom ég, a szemeimbe könnyek gyűlnek.
- Hagyd abba! Részeg vagy. Nem tudod mit csinálsz!
- Dehogynem édes! Először is:
A szabad kezeddel, a másikkal még mindíg erősen tartod a karom, egy jól irányzott rántással letéped rólam a rövid, kis fekete ruhámat és lelöksz az ágyra!
- Így. Most már tárgyalhatunk!
Csak egy kis fekete tangabugyi van rajtam, az eséstől pedig teljesen kiterülök az ágyon, így a testem teljes egészében feltárulkozik előtted. Az arcom még mindig fáj és most már zokogok, tapasztalatból tudom, hogy sokkal erősebb vagy, nincs értelme hadakoznom.
- Bőgjél csak nyugodtan. Most már késő!
Dermedten fekszem az ágyon, miközben kigombolod a nadrágodat és előveszed a kő kemény farkadat, odalépsz az ágy széléhez és a hajamnál fogva ülő helyzetbe rántasz.
- Most pedig engedelmes kis kurva leszel különben megkapod a párját az előbbi pofonnak. Ne kapálózz drága, úgysem szabadulsz! Most pedig nyisd ki szépen a szádat és szopjál le, de rendesen csináld, ha holnap is látni akarod a tükörben a helyes kis fogaidat!
Nem tehetek mást, kinyitom a számat, te egy erőteljes lökéssel a számba döföd a farkadat. Szinte fáj, ahogy a vége a torkomnak "ütődik". Egyre gyorsabban húzod ki - be, olyan mélyre, hogy nyelni sem tudok.
- Szopjad te kis ribanc, gyerünk, erősebben, nehogy megharapj mert szájba váglak! Gyorsabban! Ez aaz! Csináld csak, ugye te is élvezed?!!
Úgy érzem mindjárt megfulladok, már nem tudom mitől ömlik a könnyem a fuldoklástól, vagy a megalázottságtól. Egyre gyorsabban tömöd a számba, egy pár perc múlva már érzem, hogy teljesen megkeményedett, a makk elkezd duzzadni... de mielőtt elélveznél kirántod a számból és elszorítod a tövét.
- Nehogy azt hidd hogy megúszod ennyivel!
És kajánul beleröhögsz az arcomba. A hajamnál fogva hátrarántod a fejem és elkezded harapdálni és szívogatni a nyakam, a vállam, végül a mellbimbóimat, amik akaratlanul is megkeményednek nyelved vad táncától a finom kis sötét redőkön.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.48 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#26 A57L 2014. 03. 27. csütörtök 06:06
Egynek elmegy.
#25 janoska 2003. 05. 20. kedd 14:12
A történek maga mivel csak fantáziáról van szó teljesen rendben van, hogy a valóságban erős lenne az egyértelmű de pl. egy előre megrendezett mókaként is elképzelhető. Legalább 9-es szokatlanul jó ! :-)
#24 quador 2003. 04. 15. kedd 13:38
Remek. Annak ellenere, hogy nem tortent meg, meglepoen realis.
Eloszor csak 9 pontra akartam ertekelni, mert ugy tunt, hogy a nonek egy lehelletnyivel jobban kellett volna elveznie. De lehet, hogy igy jobb, vegul is buntetesrol van szo. Megis 10.
#23 A Hegylakó 2003. 04. 14. hétfő 23:14
szerintem nem olyan rossz , bár:)
agresszió azt hiszem bennem is van.. abban a sztoriban amit most írok lesz nem is kevés:)
#22 Naiv 2003. 04. 14. hétfő 18:50
Mivel fiu vagyok es vilag eletemben arra neveltek es torekedtem, hogy tiszteljem a not, ezert Naivsagombol adodoan azt mondanam, hogy nem hiszem ezt valaki elvezi.
A masik fontos dolog amire torekedtem egy novel az az onszinteseg es Naivsagom alabb hagyott miota kiderult, hogy a nok 90% errol is fantazial.
Szoval Tisztelt Naiv Ferfitarsaim! Nekunk errol nem igazan erdemes lesujto velemenyt irnunk, mivel ez a sztori nem nekunk szolt. Ebbol adodoan nem is elvezzuk.
Kivancsi lennek, hany Naiv tarsamnak a baratnoje elvezne erre a tortenetre.
Uraim! Ha ez megis megtortenne, ne felejtsuk el, hogy a nok csak fantazialnak errol.
#21 Squito 2003. 04. 13. vasárnap 06:27
A s/m addig jó, amíg mindkét fél élvezetet talál abban, amit csinának. A lány nagyon picit élvezte, de az édeskevés ahhoz, hogy azt mondja a végén, hogy jó volt...
#20 zso 2003. 04. 12. szombat 11:48
.
#19 nemvan 2003. 04. 12. szombat 10:11
Így van! Ha benned van, ki kell írni magadból. Azzal tulképpen le is játszod őket. Szerintem sok mindenkinek vannak olyan fantáziái, hogy megerőszakolják, megverik stb. Ez nem baj, csak akkor, ha elfojtják, mert előbb-utóbb előtörnek - tett formájában...
#18 TheChronic 2003. 04. 12. szombat 03:12
Kedves Ildikó!
Szó ami szó,nem könnyű egy ilyen jellegű történetet felvállalni,nem biztos,hogy jó,ha a nevedhez kapcsolódik.Jól taktikáztál! :)
A sejtésed beigazolódott,tetszett a sztori,föleg mert jól volt megírva,és ezért a szokásos technikai kifogásaimat sem tettem meg.Az eröszakról annyit,bennem is félelmetes mértékű van,néha nagyaon nehéz elfojtani,mert már évek óta gyűlik,és nem tudom,mikor vesztem el a kontrollt.
Az persze kizárt,hogy egy nöt bántsak akármilyen okból,inkább otthagyom.
Ha ilyen fantáziáid vannak,és leírva igazán átéled öket,gyerünk,írd le bátran!
Ismerek valakit,akit biztosan érdekel... ;) Föleg,ha ilyen jól írod meg!
#17 TheChronic 2003. 04. 12. szombat 03:03
Jézus ereje,Szanto,már megint szikológia?
A múltkor is mi lett belöle...
Nincs ezen mit magyarázni,Ildikónak igaza van,mindenkiben lakozik eröszak,csak nem jön elö.Én már a múltkor is utaltam erre az állatias szexnél.De félremagyaráztátok.Így csak annyit mondok: a sztori úgy jó,ahogy van!
#16 Szanto tanar ur 2003. 04. 11. péntek 20:01
Ildiko!
Ez a vagy amit leirtal az edesapad es kozted levo kapcsolat kovetkezmenye. Egy kislanynak az edesapja az elso ferfi az eleteben, ahogy egy kisfiunak az anya.
#15 béla 2003. 04. 11. péntek 17:56
Szerintem jó a sztori. Engedd el nyugodtan a fantáziád.
#14 Armando 2003. 04. 11. péntek 17:25
A sztori nagyon korrekt lett. 9 pontot simán megért. A tizedik pont lett volna ha a srác másnap arra ébred, hogy éppen kasztrálják. De ez már csak hab lett volna a tortán:-)
Ami az erőszakról folyó filozófikusabb vitát illeti, mindenkiben benne van több-kevesebb agresszívitás, mint ahogy benne van a vágy az erőszakra is. Van aki durván szereti, erőszakosan, és van aki a gyengédséget favorizálja. Ha a nő élvezte volna, akkor nincs gond. Így viszont a kasztrálás jogos lenne...
#13 Ildikó 2003. 04. 11. péntek 16:52
Kedves Szanto!
Tulajdonképpen nem bánt velem sehogy, mindíg utált, de egy újjal sem nyúlt hozzám soha, édesanyámat ezzel szemben egy időben rendszeresen verte. Hogy megerőszakolta e azt nem tudom.
Lehet, hogy ide vezethető vissza ez a furcsa képzelgésem, de az is lehet, hogy egy pszichológus barátomnak van igaza és az erőszak mindenkiben benne van. Van aki hagyja előtörni, van aki nem, én néha vágyom rá! Talán furcsa....
#12 Szanto tanar ur 2003. 04. 11. péntek 16:44
Kedves Ildiko!
Az Edeapad kemenykezuen bant veled, ugye? Jo tortenet, es konnyen elo is fordulhat barmelyik csaladban. Az en apam peldaul rendszeresen reszeg volt, es neha meg is eroszakolta az anyamat a valasuk elott. Vegul meg egy utolso gondolat: Gyengedseg es eroszak kozott a hatarok nagyon vekonyak
erdemjegye: 8as
#11 Ildikó 2003. 04. 11. péntek 15:38
Kíváncsi voltam a kritikákra, valahogy erre számítottam! Ez a történet nem történt meg, csak a képzeletemben, valószinűleg furcsának tartják sokan, de hihetetlenül felizgatott miközben írtam!
Leginkább The Chronic véleményére voltam kíváncsi!!! Sejtettem, hogy neked tetszeni fog! ;) Köszi!
#10 Any 2003. 04. 11. péntek 13:43
Igen, ez nemi erőszak. Egyáltalán nem szado-mazo kategória. Az ilyen fickóknak börtönben a helyük 2 méteres buzik társaságában.
#9 Scully 2003. 04. 11. péntek 13:26
En inkabb a kovetkezo napra lennek
kivancsi, foleg arra, hogy lepett
erre a holgy? Ezt egy egyszeru
'ne haragudjjal' nem lehet elsikalni.
Ha valakibol 1x kijon az allat,
maskor is azza valik, foleg ha az elso
utan nem volt megtorlas
The Chronic-nak nincs igaza, nem a
szuziket jatszotta, a szexben is benne
lett volna, de nem az eroszakban.
#8 nemvan 2003. 04. 11. péntek 12:07
Ez nem s/m, hanem nemi erőszak. A fickó börtönbe való, köcsögnek.
#7 TheChronic 2003. 04. 11. péntek 11:53
Lehet,hogy nem tetszik,de most a srácnak volt igaza.Ha csaja mások elött vad,akkor neki is adja meg azt,amit másoknak ígér,ne játssza a szüzikét pont a csávójának.
Jól van megírva,tetszett.