A+ A-

Alkalmi kettős

Már a csengőn volt az úja, amikor észrevette, hogy az ajtó résnyire nyitva áll. Meggondolta magát, és belépett a lakásba. A nappali küszöbén azonban megtorpant. A fiú - két hónapja jártak, pontosabban jobbára csak feküdtek együtt - a nagy franciaágy szélén ült meztelen felsőtesttel, egy szál farmerben. Az előtte térdeplő lányon, aki akár már tizenhat éves is lehetett, csupán egy falatnyi bugyi feszült.
Egy szemvillanás alatt fölmérte a helyzetet: az asztalon félig kiürült konyakos üveg, üres sörös dobozokkal körülbástyázva. A fiú szeme már tompán fénylett, sem meglepetést, sem zavart nem tükrözött, még egy sziát is odavetett neki, amikor észrevette. A kis tini - meg kell hagyni, korát meghazudtoló idomai voltak - keze félúton megállt a fiú zipzárjával, arcára kiült a zavar, száját akkorára tátotta, mintha máris bekapni készült volna azt, aminek még csak a kicsomagolásával volt elfoglalva...
- Folytasd nyugodtan - mondta Mari egy pillanatnyi habozás után -, segítek én is. Odalépett hozzájuk, közben már át is húzta fején könnyű strandruháját, ami alatt, most sem viselt semmit. Letérdelt ő is, megfogta a farmer egyik szárát, a lány, fölismerve szándékát, a másikba kapaszkodott. Laza mozdulattal hanyatt lökték a fiút, és lerángatták róla a szűk farmert, ami húzta magával az alsónadrágot is. Az elfogyasztott ital hatása látható volt: a fiú farkán - noha már kezdett duzzadni - még petyhüdten redőződött a bőr.
Szinte egyszerre buktak le, össze is koccant a fejük. Hol egyikük vette a szájába az egyre inkább meredező makkot, míg a másik a herék környékén futtatta a nyelvét. Szívták, simogatták, harapdálták, amit a fiú kéjes nyögdécseléssel, és egyre határozottabb merevedéssel nyugtázott. Olyan összhangban dolgoztak együtt, mintha hosszú idő óta gyakorolták volna egy precízen megírt forgatókönyv alapján.
Ismerve partnerét, ő azonnal megérezte, mikor kell abbahagyni, pontosan tudta, ha tovább folytatják, a már karóként ágaskodó szerszám menten elsül, s ők legfeljebb egymáson vezethetik le feszültségüket. Helyzeti előnyét kihasználva - a lány még mindig bugyiban volt - "segítőjét" félretolva egy gyors mozdulattal a fiún termett. Csatakossá nedvesedett szeméremajkait kissé széthúzta, és hirtelen ráereszkedett a kemény faszra. Imádta ezt az érzést, egy rövid ideig mozdulatlanul élvezte a helyzetet. Ezalatt a lány is megszabadult átázott fehérneműjétől, és - más választása már nem lévén - vele szembefordulva a fiú szájára ereszkedett. Dús, fekete szőrzete elborította a mohón kinyíló szájat. Egyik kezán támaszkodott, a másikkal gyakorlottan nyitott szabadabb utat a kutakodó nyelvnek, feneke apró mozgásaival irányította annak útját.
Mari mindezt gondosan figyelte, nem magával, de nem is a fiúval törődött. A lány reakcióit leste. Hüvelyének mozgásával gyorsította vagy lassította a fiú nyelvét, mintha csak a sajátja lenne. Ahogy fölgyorsult, úgy kezdett egyre hevesebben nyalni a fiú, s úgy fokozódott a lány élvezete. Már-már láthatóan elélvezett, akkor ő hirtelen lelassította mozgását, a nyelv hűen követte az "utasítást".(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.9 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 sztbali 2016. 07. 17. vasárnap 15:00
Szerintem közepes.
#15 vakon53 2016. 05. 5. csütörtök 16:41
10 Pont!
#14 listike 2014. 04. 28. hétfő 15:40
Nagyon jó.
#13 papi 2013. 10. 17. csütörtök 09:24
Egész jó
#12 globelia 2003. 06. 2. hétfő 09:45
netman, nem csalódtam benned ;)
Megérdemled a legjobbat.
#11 kozett 2003. 04. 7. hétfő 15:45
Olvasható, jó kis történetet írt nekünk NetMan. Kerülve a durva kifejezéseket, jót írtál. Ha van még, szivesen olvasnánk.
#10 TheChronic 2003. 04. 7. hétfő 14:31
Szanto: ha ismernéd a quickie-t,nem mondanál ilyet.Ez egy igényes,de gyors szex volt.A történeteket keresd a leszbi és hetero részen,ott van egy-két fenomenális.
#9 TheChronic 2003. 04. 7. hétfő 14:28
Ildica helyesen szólt,bár annyiban vitatkoznék,hogy szerintem ez volt az egyik legjobb quickie az oldalon.Hiába rövid,és egyböl a lényegre tér,nagyon egyértelmű,plasztikus és elképzelhetö,reális helyzeteket teremt.Nekem nagyon tetszett,és szerintem is rafi-nak van igaza,a csaj utoljára még jót dugott a csávóval,mentette a menthetöt(úgy értve,h akkor inkább már élvezett,mintsem hogy cirkuszt csapjon).
Ha vki ismer ilyen lányt,küldje hozzám! :)
#8 lessstat 2003. 04. 7. hétfő 10:13
Az előttem szólókhoz:
Ha engem a barátnőm rajtakapna egy ilyen kiscsajjal nem hiszem, hogy az lenne a büntetés, hogy ő is beszállna. Ilyen csak a képzeletben létezik.
A történet ötlete egyébként jó, az aktus leírása sem rossz, de kicsit lehetett volna bővebben.
8
#7 rafi 2003. 04. 7. hétfő 09:06
Szerintem is beszáll,megakarja mutatni,hogy mit nem fog többet megkapni a rajtakapott.
#6 gazdi 2003. 04. 7. hétfő 05:12
pedig beszáll hogy megmutassa...
#5 Moncsi 2003. 04. 7. hétfő 02:10
Én úgy érzem, egy nőnek annál nagyobb tartása van, mintsem hogy mikor rájön, hogy megcsalták, akkor beszálljon 3.-nak...
#4 Szanto 2003. 04. 6. vasárnap 18:07
Figyu!
Dontsuk mar el, hogy ez egy maszti, vagy igenyes, minosegi erotikus tortenetek honlapja-e?!
Hol van a trotenet? a torte-net?
6os
#3 Su 2003. 04. 6. vasárnap 17:44
Egyetértek Ildicával... Mondjuk a story érthető. A megcsalt nő, bosszú, meg miegymás... Egy utolsó gyors numera.. Tetszik, de tényleg lehetne egy picit bővíteni. Itt a torte-net.hu-n csak egy kis desszert.
#2 Ildica 2003. 04. 6. vasárnap 06:28
Hát irnám hogy gyors menet volt,de ha háromszor élvezett el,volt pár ora...a mag nem rossz,de a csomagolás...hagy némi kivánnivalot maga után.Érdemes lenne kedves NetMan ugyanezt a történetet mégegyszer,kicsit bővebben leirnod...:)
#1 Törté-Net 2003. 04. 6. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?