A+ A-

Egy jugó kaland

Az egész két éve kezdődött Jugoszláviában. Egy tánctáborban voltam a barátnőmmel meg a húgommal. A próbákon észrevettem, hogy az egyik lány folyamatosan engem bámul. Jól nézett ki, ki is kezdtem volna vele, de a barátnőm...
Úgyhogy csak messziről szemezgettünk. A tábor utolsó estéjén azonban olyan dolog történt, amire senki sem számított: az egész társaság bepiázott, és mindenki mindenkivel csókolózott. Én is megragadtam az alkalmat, és odaléptem ahhoz a lányhoz (Lili). Elcsattant a csók, majd a fülembe súgta a sátorának számát, és hogy vár 10 perc múlva. Meg is találtam a sátort, jó nagy, 4 személyes volt. Persze csak egyedül volt bent, anyaszült meztelenül a takarója alatt. Meg sem szólalt, rögtön elkezdte tépni rólam az inget és a nadrágot. A kisfőnök persze már vigyázban állva várta, hogy kiszabaduljon...
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam. Megfordultunk hát, és lassan beleereszkedett. Mennyei érzés töltött el, mikor elkezdett mozogni, hangosan lihegni. A vége az lett, hogy belé eresztettem egy jókora dózist, aztán még egyet csókolóztunk, majd felöltöztem, és sietve elhagytam a sátort.
Két hét múlva jön egy levél, hogy októberben fönt lesz Pesten egy hétig, nem akarnék - e találkozni vele? Persze, hogy igen volt a válaszom. Mikor Pesten először találkoztunk, még csak puszival köszöntöttük egymást, de már csókkal búcsúztunk. Megbeszéltük, hogy mivel egyedül van a szobájában, ott "alszok" nála. Csakhogy mire a sörözőből beértünk hozzájuk, már nem volt egyedül. Az asztalon egy levél várta, hogy bocs, de az öreg házaspárnak nem találtak máshol helyet. Így aztán a 3 ágyból 1 maradt nekünk, de elég is volt.
Nem zavartatva magunkat oldalra fordulva kezdtünk az akcióba, persze teljes csöndben (eléggé nyekergett az ágy a mi hangunk nélkül is). Előkerültek a régi pózok, újak születtek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.55 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2018. 04. 2. hétfő 05:22
Gyenge eresztés.
#4 genius33 2013. 02. 15. péntek 08:09
Jó rövid lett nyes
#3 John 2002. 11. 14. csütörtök 19:16
végül is nem olyan huderossz, csak nagyon sablonos, és rövid...
#2 useful 2002. 09. 6. péntek 07:43
idétlen.........
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?