A+ A-

Tokaj InterCity

A nyíregyházi technikum elvégzése után a mátraaljai főiskolára jelentkeztem. A középiskola alatt kollégista voltam, és megérintve ezt a szabadságot döntöttem úgy, hogy minél messzebb kerüljek otthonról. Korábban élveztem az utazást, de az évek múlásával egyre unalmasabbá vált. Ha tehetem igyekszem mindig a leggyorsabb és legkényelmesebb módot választani, jelen esetben a vonatot, és előnyben részesítem az IC-t. Noha esetemben két személyvonat kell az eléréséhez ami totál megbonyolítja, de legalább ezt szeretem.
Miután végeztem a decemberben tervezett utolsó vizsgámmal, csomagoltam nagy gonddal a karácsonyi ajándékokat a másnapi utazáshoz. Serénykedésemet olykor megszakítottam egy-egy cigarettaszünettel, melyet tekintettel a szobatársakra mindig a folyosón folytattam. A füstölés közepette járt az agyam, hogy mindent bepakoltam? Töprengés során egy lány szólított meg, hogy tudok-e tüzet adni? Andi volt az, szem-szomszédom barátnője. O is Nyíregyházán végzett és O is hasonlóan gondolkodott annak idején a továbbtanulást illetően, amikor ide jelentkezett. Albérletben lakott, de barátja miatt gyakran megfordult a kollégiumban. Nagy szerelem övezte kapcsolatukat, ami még máig is tart. Gyorsan előkotortam zsebemből a gyújtót, és tüzet adtam. Nincs rossz alakja, az IQ-ja is a helyén van, de mivel más adja neki a betevőt, így soha nem is gondoltam arra, hogy megkörnyékezzem. Beszélgetni kezdtünk és kiderült, hogy holnap jön O is haza, de más vonattal. Rábeszéltem, hogy tartson velem. IC-n még egyszer ült, hamar belement, így nem volt nehéz legyőzni a gondolatot, hogy egyedül utazom majd. Nosza gyerünk az állomásra helyjegyet venni! Jegyváltás után elköszöntünk egymástól, én a koliba indultam, O az albérletbe.
Másnap délután a vonatnál találkoztunk, majd megkezdtük utunkat. Dermesztő hideg volt odakint, melyet feledtetett a vonat kellemes fűtése. Útközben rendre megtárgyaltuk az aktuális gondokat, nevezetesen a vizsgaidőszak és az utóvizsgák problémáit. Kétszeri átszállás után végre az annyira várt Tokaj InterCity-n kerestük helyünket, és miért ne éppen az egyik legtávolabbi kocsira szólt volna jegyem. Az övé teljesen más kocsira volt kiállítva. De mert intelligens kalauzzal volt dolgunk (vagy csak a szent este közelsége miatt?) engedte, ha a fülkémben van szabad hely, és senki sem jelentkezik érte, akkor minden rendben. Örömmel nyugtáztuk a szabad helyek látványát. Olvasnivalót vettünk elő, majd felpakoltuk tatyóinkat a csomagtartóra. Velünk közel egykorú fiatalok utaztak a fülkében, akik szintén a már említett vizsgaidőszak problémáit ecsetelték, mi eközben egymásra mosolyogtunk Andival. Miskolcon elköszöntek az utastársak majd leszálltak.
Ketten maradtunk a fülkében. Felálltam, hogy magamhoz vegyek valami ehetőt. Tatyóm Andi fölött volt elhelyezve a csomagtartón. Elé álltam majd nyújtózkodva elértem a táskát. Kintebb akart ülni, hogy ne zavarjon a kaja kihalászásában, de erre a könyve a padlóra zuhant. Gyorsan utána hajolt, de feje a lábam közötti akadályba ütközött. Megtaláltam nagy nehezen amit kerestem, miközben O pirulva kért elnézést, majd mindkettőnkből kitört a nevetés. Semmi baja nem esett - mondtam, mire még jobban nevettünk. Nyilván szolgálatváltás történhetett Miskolcon, mert egy addig ismeretlen kaller jött, és kérte jegyeinket. Derűs hangulatunkat meg is jegyezte, mire én rákacsintottam. Az elfogyasztott szendvicsre megszomjaztam. Javasoltam, hogy kibontok egy üveg vörösbort, mire Andi először tűnődni kezdett, majd bólintott. Ez a Cabernet sem találkozik a sólettel - mondtam, majd felé nyújtottam az üveget. Beszélgetni kezdtünk melynek témája a szex felé tolódott. Elmondta, hogy barátjával hol szokták átélni az együttlét örömeit a kollégiumban, és közben kiderült, hogy vannak közösen erre a célra használt helyiségeink. Egymás gondolatait feszegettük az extrém helyeket illetően, mire arra lyukadtunk ki, hogy vonatban még egyikünk sem próbálta. A vonatunk megállt Szerencsen, majd folytatta útját. Tekintetem hol Andit, hol a fülke berendezéseit pásztázta, időnként a bort kortyolgatva harapdálni kezdtem szám szélét.
Elkapott a vágy. Kis barátom domborítani kezdte nadrágomat, amit lehetetlen volt eltakarni, noha valahogy nem is akartam. Ezt Andi is észrevette, majd megjegyezte, hogy tényleg semmi baja. Kikapta kezemből a borosüveget, ivott belőle, majd a padlóra tette. Felém kezdett hajolni, mire én is így tettem. Éreztem leheletét melyben mentol és a Cabernet illata keveredett. Megcsókolt, felálltunk és egymást átölelve mohón faltuk egymást. A vonat fékezésére magunkhoz tértünk, mire én behúztam a fülke függönyeit, a világítást is lekapcsoltam. Mire megfordultam Andi már levette felső ruháit, és kitárt karokkal intett. Lehajoltam a borért, meghúztam. Számat megtörölve levettem pulcsimat majd pólómat, és Andit finoman az ülésre taszítottam. Miközben igyekeztem az utunkat álló karfákat felhajtani, gombolni kezdte farmeromat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.14 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#26 feherfabia 2015. 10. 6. kedd 06:34
Közepes!
#25 Bituz 2003. 04. 4. péntek 16:03
Bazzeg! Ez akár rólam is szólhatna! Nem bírok rájönni melyik Szie-GMFK palánta írta, ha egyáltalán igaz a story! Na majd szétnézünk már hétfőn az Andik között! Walaki: Milyen Márkra gondolsz? L.?
Amúgy jól megírt kis szösszenet, gratula!
#24 Johnny 2003. 04. 4. péntek 01:26
Nekem egyébként nagy vágyam ez...
Még ha csak kitalált, akkor is ötletes. 10pont.
#23 sitti 2003. 04. 2. szerda 05:41
Ezt valami igen fantáziadús írópalánta szüleménye ekkora kamut bazzeg..........
Te egy IC-n a büdös életbe nem tucc kefélni(talán klotyó!) pláne függönyt elhúzni :)))))))
De a story azé ötletes...
#22 Walaki 2003. 04. 1. kedd 17:08
A történet tetszik, különösen mivel a "főhős" személyét azt hiszem ismerem. Márk! Ugye Te vagy az? :))
#21 BodyF 2003. 04. 1. kedd 08:09
Nem rossz...kar hogy bejott a kalauz:-)))
#20 Pitypang 2003. 04. 1. kedd 00:58
Ghiiiiii Kacsintás a kallerra:))) Nyíregyháza következik... vicces, amugy ha már azt vesszük hogy alapból nem igaz, attól még megérdemel 10-et, mert mesének elmegy. Megcsalás Tokaj és Nyíregy között:)))) Megvan a véleményem Andiról is:)))))
#19 thor 2003. 03. 31. hétfő 12:25
Meglehetősen bárgyú esztétikai hibák, gyenge szókincs, határozottan szegényes szexuális fantázia.
#18 Tipcsi 2003. 03. 28. péntek 12:12
Az ickben vannak Fülkés kocsik Miskolc felé járnak!!! :)) 10pont ajánlom a Balatonon a Déli partot!!! Még badacsonyt is látod miközben...
#17 gézu 2003. 03. 28. péntek 09:48
elmegy egynek
#16 Ödönke 2003. 03. 27. csütörtök 23:00
Ildica Te hol látsz ebben sört? Mert én sehol:) De a törpénet megér egy 10-est:)))
#15 Seth 2003. 03. 27. csütörtök 22:20
Teljesen hihető. A Nyugati p.u.-Dunakeszi útvonalat is ajánlhatom mindenkinek (csak rövid:)!
10p
#14 alma 2003. 03. 27. csütörtök 20:40
nagyonjo tortenet, tetszik :)
es mostmar azert sem szokok le a cigirol :)
#13 Fly 2003. 03. 27. csütörtök 10:07
Tavaly májusban még utaztam Miskolcról fülkés IC-n.
Azaz ez a "hiba" sem hiba a történetben.
Jó!
#12 FityMatyi 2003. 03. 27. csütörtök 01:42
Az IC-ken egyáltalán nincsenek fülkék, de ettől még jár a 10.
#11 Valentin 2003. 03. 26. szerda 19:35
Korrekt,bar a reszletek ecsetelesen lehetne meg javitania...
#10 Kese 2003. 03. 26. szerda 15:11
Korrekt egy kis tőrténet.Szetrintem jó.ÉS a vonaton is lehet csinálni,ha meg csak egy elfolytott vágy akkor is tfrankó az írás.
#9 Ildica 2003. 03. 25. kedd 19:13
Hmm Ildikoval egyetértek,de a finomságokat észreveszem...sajna...most sör vagy bor?

Ugye milyen szép a nyiregyi uj állomás?:)))
#8 Xcal 2003. 03. 25. kedd 18:37
Ez finom volt 8.
#7 TheChronic 2003. 03. 25. kedd 18:17
Teljes vállszélességgel kiállok Ildikó véleménye mellett.Minden egyes szava az én véleményemet is tükrözi.A továbbiakban javaslom a "mese" szót tartalmazó hozzászólások törlését.
Aki kritizál,írjon jobbat és igazibbat! Meglátjuk,ki nyer.