A+ A-

Meglepetés 1. rész

Laci szerette a szexuális segédeszközöket és az olyan szituációkat, amelyben egy nő kénye - kedvére azt tehet vele, amit akar. Kereste a dominákat, és aszerint választott, ki milyen eszközökkel volt felszerelve. Persze egy telefon nem volt elég ahhoz, hogy mindig a legjobbat válassza. Így ha egy új lányt keresett fel gyakran melléfogott mert a egyik másik azt mondta amit ő hallani akart, persze nagyrészt azért tisztességesek voltak a dominák, vagyis igazat mondtak. Betartották az egyezményeket is, figyeltek a kuncsaftra, és nem mentek túl azon a határon, amit megengedtek nekik, illetve amiben előzőleg megegyeztek. Különösen egy lány fogta meg igazán: Domina Laura!
Nem volt már fiatal, sőt szép sem, de amit tett a férfiakkal, arról legendák keringtek a neten. Ha valaki mégis panaszkodott, az rendszerint elismerte, hogy Ő azt hitte többet elvisel, így többet engedett meg, vagyis túlbecsülte tűrőképességét. Lauránál szinte mindent lehetett, egyet nem: szex!
Laci szinte már szerelmes volt az asszonyba. Annyira csodálta, hogy ez már imádatba csapott. Tegeződtek, mivel már számtalanszor járt a nőnél.
Laura az ügyfelekkel a játék előtt megegyezett, mit tehet, mit nem, a vendég kapott egy jelszót, Pl. "piramis" és a "rabszolga" csak akkor szabadult ha ezt kimondta. Mindig nyom nélkül dolgozott, tehát azért volt néhány megkötése a szexen kívül, tű, és semmi olyan , ami nyomot hagyna nem alkalmaz. A kedves vendég, akarata, szándéka ellenére gyakran alkalmazta a mentőövet, a jelszót.
Laci már nem is kért semmit, szerette, ha Laura improvizál, így izgalmasabb volt a dolog. Bejelentkezése után Laura csak annyit mondott:
- Ráérsz most néhány napra?
- Igen!
- Gyere el, együtt töltjük a hétvégét! Van egy meglepetésem, a vendégem vagy!
Laci nem akart hinni a fülének, ingyen egy hét végére! Ez csodás lesz!
A hölgy az ipart nem ma kezdte, rengeteg eszköze volt már így válogathatott kedvére Ő is és a vendégek is!
Laci bejelentette a családnak, hogy a hétvégét nem tölti otthon. Gyors csomagolás, fehérnemű, borotva, fogkefe és már repült is az asszonyhoz. A szíve a torkában dobogott. Ez történt minden alkalommal, pedig tudta mi vár rá, és azt is, hogy csak az történhet meg, amit maga is akar. Remegő kézzel nyomta meg a kapucsengőt. Nyílt az ajtó, és ő belépett rajta. Izgalma, ha lehet még tovább fokozódott. Az adrenalintól már a mennyországban érezte magát. Az ajtóban már várta az asszony.
- Szia!
- Szia!
- Jól nézel ki!
- Te is! Gyere beljebb!
A nő utcai ruhában várta.
- Arra gondoltam elmehetnénk moziba, mint mondtam, a vendégem vagy!
- Mehetünk. - Nyögte ki Laci a meglepetéstől.
- Iszol valamit?
- Egy üdítőt.
Töltött a fiúnak, majd elővette a műsorfüzetet, és együtt böngészgették.
- Nincs semmi kedvemre való! Videó?
- Van valami jó?
- Jut eszembe, elvitte a barátnőm a jobb filmjeimet. Vagy játszunk egyet, mielőtt nyugovóra térünk? Mit szólsz?
- Tudod, hogy benne vagyok!
- O.K. Akkor átöltözök! Menj, zuhanyozz le! - Azzal kiment a szobából.
Laci pár perc alatt végzett, egy szál alsónadrágban jött a szobába. A nő még nem volt ott. Leült az ágyra és azon járt az esze, milyen jó lenne kipróbálni, milyen lehet vele az ágyban, hamarosan kiderül! Laura egy köntösben tért vissza.
- Gyere! - mondta és intett a kezével, nyomatékot adva a felszólításnak. A fiú követte a "kínzókamrába" Itt tényleg minden volt mi szem szájnak (és egyéb testrésznek) ingere. Ahogy bezárult mögötte az ajtó, Laura stílusa teljesen megváltozott.
- Mostantól minden parancsomnak alá kell vetned magad. Tudom mik a korlátaid! Ma lehet, hogy kitágítjuk ezeket a korlátokat.
Leakasztott egy szögről négy bőrpántot, mely bilincsként szolgált.
- Ezeket csatold fel, tudod hogyan kell!
A fiú gyakorlott mozdulatokkal csatolta fel bokájára és csuklójára a bőrpántokat. A nő a szoba közepére vezette a fiút, és egy a plafonról lógó kötélhez. A kötélen keresztbe egy 1 méter hosszú rúd volt, ehhez kötötte a fiú csuklóit egy - egy karabinerrel, levette a fiú alsónadrágját, így láthatóvá vált annak igencsak meredező farka. Majd hozott egy terpesztő rudat, és a bokáit ehhez kapcsolta. A rudat egy a padlóból kiálló gyűrűhöz rögzítette. Ezután a kötél végéhez lépett, ami egy többszörös csigasoron volt átvezetve. A kötelet amennyire csak tudta meghúzta, a fiú felkiáltott, annyira feszült a teste. A nő egy gondolatnyit visszaengedet, majd rögzítette a falhoz. Laci gyakorlatilag csak a fejét tudta egy kicsit mozgatni, amennyire karjai engedték. Laura fiúhoz lépett, és érzékien simogatni kezdte a testét, aminek jól látható eredménye lett az ismét meredező hímtag. Kezét a fiú lábai közé csúsztatta, és heréit izgatta tovább, majd hírtelen erősen megszorította azt. Laci ordított a fájdalomtól görcsöt érzett a teljes belsőjében.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.24 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 t.555 2018. 03. 6. kedd 04:31
Laci alaposan meglett kínozva.
#4 Andreas6 2017. 08. 26. szombat 09:55
Nem értem, hogy miért jó egyeseknek, hogy kínozzák őket. Sok mindent kipróbálnék, az ilyesmi nem tartozik közéjük.
#3 A57L 2014. 03. 27. csütörtök 06:07
Jó írás.
#2 TheChronic 2003. 03. 17. hétfő 17:11
Egész jó! Bár szerintem Laci nem ezt várta...De hát ilyen az s/m...:D
#1 Törté-Net 2003. 03. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?